Sateenkaari

Ilmainen HIV-testaus ja kondomit paratiisin työntekijöille

Kolmen menestyksekkään vuoden Phuket Priden järjestämisen ja yli 600,000 XNUMX bahtin keräämisen jälkeen HIV-aiheisiin hyväntekeväisyysjärjestöihin Phuket Loves You Club käynnistää seuraavan suuren aloitteensa.

HARP (HIV- ja AIDS-ohjelma) on suunnattu lisäämään tietoisuutta HIV:stä, turvaseksistä, tarjoamalla ilmaisia ​​testejä, tietoa sekä ilmaisia ​​kondomeja ja voiteluaineita.

Patong Hospitalin ja Sabaidee Clinicin avulla PLU Club järjesti aiemmin tänä vuonna useita kohderyhmiä kerätäkseen tietoa Phuketin LGBT-yhteisöstä.

Lisää ilmaisia ​​HIV-testejä Paradise Complexin työntekijöille

Tähän asti Phuketin Sabaidee Clinicillä oli rahoitusta vain yhden ilmaisen HIV-testin tekemiseen vuodessa Soi Paradisissa. PLU-klubi on sitoutunut suorittamaan kolme lisätestiä, mikä tarkoittaa, että kaikki Soi Paradisen työntekijät voivat nyt tehdä ilmaisen HIV-testin 3 kuukauden välein lokakuusta alkaen.

Ilmaiset kondomit, liukastusaineet ja turvaseksiä koskevat viestit thaikielellä

Soi Paradisen työntekijät voivat saada ilmaisia ​​kondomeja ja liukasteita, jotka on pakattu yksittäin thai-kielellä turvaseksiä koskeviin viestejä sekä Sabaidee-klinikan yhteystietoja.

Sarja turvallisempaa seksiä koskevia julisteita ja mittatilaustyönä valmistettuja kondomilaatikoita, jotka sisältävät ilmaisia ​​kondomeja ja liukasteita, sijoitetaan homo- ja homoystävällisiin paikkoihin kaikkialla Patongissa, jotta varmistetaan, että kustannukset eivät ole este turvallisemmalle seksille.

PLU-yhteisöprojektitiimin puheenjohtaja Kenneth Miller sanoi: "Olen iloinen, että niin pitkän suunnittelun ja tiedonkeruun jälkeen olemme vihdoin pystyneet toimittamaan Patongin homokohteisiin merkityksellisiä julisteita ja ilmaisia ​​kondomeja ja liukuvoidetta. Nämä paikat ovat tukeneet julisteiden ja kondomilaatikoiden näkyvyyttä, ja he ovat todella sitoutuneet työskentelemään yhdessä HIV-tietoisuuden lisäämiseksi ja HIV-tartunnan vähentämiseksi yhteisössämme.

Ian Phillips, PLU:n puheenjohtaja, sanoi: "Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet kolmea viimeistä Phuket Pride -viikkoamme, niitä, jotka työskentelivät väsymättä viikon tapahtumien järjestämiseksi, niitä, jotka osallistuivat ja lahjoittivat sekä kaikkia arvostettuja sponsoreitamme, mukaan lukien Karex Burhad, jota ilman mikään siitä, mitä nyt toimitamme yhteisöllemme, ei olisi mahdollista. Odotan innolla, että saamme kaikki keräämään lisää rahaa näihin tärkeisiin projekteihin Phuket Pride -viikon 2015 aikana ensi huhtikuussa."

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Phuketissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Phuketin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Phuket matkaasi vartenHanki opas