Phuketin homokartta

Phuketin homokartta

Interaktiivinen Phuketin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Ranta

Paikkatyypin kuvake
UGBnB

Paikkatyypin kuvake
Vetovoima

Paikkatyypin kuvake
Beach Club

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Lomakeskuksen Karonin ulkopuolella

Beyond Resort Karon

Phuketin viehättävän Karon Beachin rauhallisessa nurkassa sijaitseva Beyond Karon on piilotettu helmi, joka ilmentää eristäytymisen, läheisyyden ja romanssin olemusta. Tämä homoystävällinen, vain aikuisille tarkoitettu lomakeskus on pyhäkkö pariskunnille ja häämatkalaisille, jotka etsivät idyllistä pakopaikkaa, tai niille, jotka haaveilevat unenomaisista rantahäistä. Beyond Karonissa on 81 tilavaa huonetta ja sviittiä merinäköalalla, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman majoitusvaihtoehtoja Deluxe Pool Roomista suureen 59 neliömetriin. m. sviittejä. Jokainen huone on koristeltu tyylikkäällä thaimaalaisella designilla ja henkeäsalpaavilla näkymillä Andamaanienmerelle, mikä varmistaa, että jokainen hetki jää postikortin arvoiseksi muistoksi. Kestävälle kehitykselle omistautunut Beyond Karon puolustaa ympäristöystävällisiä standardeja ja käyttää energiaa säästäviä ohjelmia, kuten LED-valaistusta ja jäteveden kierrätystä minimoidakseen ekologisen jalanjälkensä. Travellife on myöntänyt sen Gold Award -statuksen saavutuksistaan. Hemmotteleminen on keskeisellä sijalla perinteinen thaimaalainen Kanda Spa. Asiakkaat voivat myös levätä vapaamuotoisella uima-altaalla, siemailemalla eksoottisia cocktaileja allasbaarissa tai tutustua thaimaalaisen ja aasialaisen keittiön kiehtovaan maailmaan Beach Restaurantissa. Beyond Cafe tarjoaa kevyen ja ilmavan ruokailukokemuksen sisä- ja ulkoterassilla. Beyond Karon tarjoaa myös halal-ruokaa pyynnöstä. Tämä lomakeskus on ystäville paratiisi, paikka, jossa rauhallisuus kohtaa ylellisyyden ja jossa vaalitut muistot syntyvät Karonin upeiden näkymien taustalla. Beyond Karon ei ole vain määränpää; se on kokemus, jota arvostat ikuisesti.
Katan lisäksi

Beyond Kata

Kata Beachin koskemattomilla rannoilla Phuketin trooppisessa paratiisissa sijaitseva Thaimaa on Beyond Kata – lomakeskus, joka tarjoaa rauhallisuuden ja ylellisyyden paratiisin. Tämä hieno rantahotelli on tunnettu paitsi upeista rannikkonäkymistään myös suosittuna hääpaikkana rannalla. Beyond Kata on suunniteltu aistien keidas, jossa on vehreitä puutarhatiloja. Lisäksi se on sitoutunut ympäristönsuojeluun energiansäästötoimenpiteiden avulla ja on Travelife Gold Award -palkinnon haltija pyrkimyksistään kohti kestävää kehitystä. Lomakeskuksessa on 275 harkitusti sisustettua huonetta ja sviittiä tilavista superior- ja deluxe-huoneista ylellisiin merinäköalasviitteihin. Lomakeskus sopii sekä perheille että pariskunnille, jotka etsivät romanttista pakopaikkaa. Niille, jotka haluavat yhdistää bisneksen ja huvin, Beyond Kata tarjoaa huippumodernit kokoustilat ja juhlatilat. Asiakkaat voivat rentoutua vapaamuotoisessa uima-altaassa, pysyä aktiivisena kuntokeskuksessa ja virkistää aistejaan Kanda Spassa. Kulinaariset ystävät viihtyvät lomakeskuksen kolmessa omaleimaisessa ravintolassa. Atrium Coffee Shop & Terrace tarjoaa ruokailua ulkona ja runsaan aamiais- ja illallisbuffetin. Beach Bar & Restaurant tarjoaa makujen yhdistelmän merenrantaruokailun kanssa, ja allasbaarissa on tarjolla laaja valikoima juomia, joita voit nauttia trooppisen auringon alla. Beyond Kata ei ole vain hotelli; se on kutsu kokea poikkeuksellista yhdessä Thaimaan henkeäsalpaavimmista paikoista.

Mitä tänään

Homo Phuket Tapahtumat