Lincolnin muistomerkki Washington DC:ssä

Ikoniset LGBTQ+ -paikat Washington DC:ssä

Lincolnin muistomerkki Washington DC:ssäWashington DC:llä on ollut tärkeä rooli LGBT-aktivismissa Yhdysvalloissa.

Washington DC on yksi homoystävällisimmistä kaupungeista Yhdysvalloissa ja maailmanlaajuisesti! Noin 5 % sen väestöstä tunnistaa olevansa LGBTQ+, ja Yhdysvaltojen pääkaupungissa on elinvoimainen ja kukoistava LGBTQ+ kohtaus jolla on rikas historia. Maan ensimmäisestä homokirjakaupasta, maailman ainoaan homonurkkaan hautausmaalla, yhteen LGBTQ+-aktivismin historian tärkeimmistä marsseista – ympäri kaupunkia on lukuisia paikkoja, joilla on ollut merkittävä rooli LGBTQ+:n historiassa. Lue eteenpäin saadaksesi selville kaupungin ikonisimpia LGBTQ+-hotspotteja ja niiden tarinoita!

Dupont Circle

Dupont Circlen suihkulähdeDupont Circle Fountain kunnioittaa kontraamiraali Samuel Francis Du Pontia.

Dupont Circle sijaitsee kaupungin sydämessä liikenneympyrän ja suihkulähteen keskellä. Se on suosittu asuinalue, jossa on omituisia baareja, kansainvälisiä ravintoloita, tyylikkäitä kauppoja ja vilkasta yöelämää. Se on myös ollut historiallinen LGBTQ+-elämän keskus Washington DC:ssä 1970-luvulta lähtien, jolloin naapurustossa syntyi boheemi elämäntapa. Siitä tuli yhä suositumpi homo- ja lesboyhteisön keskuudessa. Dupont Circle Washington DC:hen on kuin Greenwich Village New Yorkiin tai West Hollywood Los Angelesiin. Se sai valtakunnallista mainetta, kun DC:n ensimmäinen homokirjakauppa, Lambda Rising, avattiin vuonna 1974 (lisätietoja myöhemmin). Nykyään monet LGBTQ+ -tapahtumat järjestetään tällä alueella, kuten 17th Street High Heel Race ja Capital Pride Parade. Osuus 17th Street NW:tä on nimetty Frank Kamenyn, yhdysvaltalaisen homojen oikeuksien aktivistin ja tähtitieteilijän kunniaksi, joka erotettiin tehtävästään homoseksuaalisuuden vuoksi.

LGBTQ+ -baarit Washington DC:ssä 

Suurin osa Washington DC:n LGBTQ+-yöelämästä tapahtuu Dupont Circlen ja Logan Circlen ympärillä sekä Adams Morganin naapurustossa. Olemme valinneet käsin joitakin kaupungin tunnetuimmista baareista, mutta muista käydä katsomassa Washington DC:n homobaarit sivulta kattava luettelo. 

Kannut DC on yksi Washington DC:n tunnetuimmista homobaareista. Tämä baari on urheiluaiheinen (arvasit sen, baseball!) ja siinä on runsaasti tilaa sisäpeleille sekä suuri patio. Tämä on todellinen LGBTQ+ -hotspot, koska se houkuttelee eloisaa ja monipuolista yleisöä säännöllisillä tapahtumilla ja teemailoilla. Pitchers DC on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin.

Pitchers DC Gay BarPitchers DC on urheiluaiheinen homobaari Washington DC:ssä.

Toinen vakiintunut ja suosittu urheiluaiheinen homobaari DC:ssä on Nellien urheilubaari, joka sijaitsee lähellä Logan Circle. Tämä paikka näyttää urheilutapahtumia seinillä olevilla näytöillä, ja siellä järjestetään viikoittain drag-bingo-, karaoke- ja pokeriiltoja. Viikonloppuisin Nellie's on täynnä dragin ystäviä legendaariselle drag-brunssille. Saatat olla onnekas ja pystyä nauttimaan esityksestä mimosallasi, tai sinua saatetaan pyytää osallistumaan! Joka tapauksessa tämän paikan pitäisi olla homo-DC-bucket-listallasi.

Nellien urheilubaariViikonloppuisin Nellien urheilubaarissa voit nauttia juomaisista brunsseista ja vetäytyä esityksistä. 

Jos olet mies ja haluat käydä baareissa ilman paitaa tai alusvaatteissa ja ansaita siten ilmaisen juoman, sinun kannattaa tutustua Vihreä Lyhty. Tämän homokohteen alakerrassa on suuri baarialue, kun taas yläkerrassa on tanssilattia ja enemmän yökerhotunnelmaa. Vihreä lyhty voi olla hankala löytää, mutta se on ehdottomasti sen arvoinen, kun törmäät kujaan, joka sijaitsee lähellä Logan Circleä. Heillä on päivittäin happy hour -erikoistarjouksia ja tapahtumia – Shirtless Men Drink Free on yksi niistä. 

Viimeinen DC:n ikonisten LGBTQ+ -baarien luettelossamme on Trade, joka sijaitsee lähellä Logan Circleä. Se tunnetaan fantastisista cocktaileistaan, jotka muuttuvat GIGANTISiksi happy hourin aikana. Tämä on oikea paikka mennä, jos pidät RuPaul's Drag Racesta, sillä Trade isännöi säännöllisiä katselujuhlia, joissa esityksen kuningattaret esiintyvät joskus!

Historialliset LGBTQ+ -paikat Washington DC:ssä 

Lambda nouseeLambda Rising oli pahamaineinen homokirjakauppa Washington DC:ssä.

Kuten aiemmin mainittiin, DC:n ensimmäinen homokirjakauppa avattiin Dupont Circlessä vuonna 1974. Lambda Risingin perusti diakoni Maccubbin, joka kuulemma osallistui muuttoon LGBTQ+:n jäsenistä luoteisalueelle. Hienovarainen kauppa alkoi vain 250 homonimikettä ja tuli tunnetuksi laajasta kirjavalikoimastaan, joka vaihtelee queer teoria ja uskonto erotiikkaan sekä DVD-levyjä, musiikki-CD:itä ja lahjoja. Lambda Rising sai pian mainetta kaikkialla Yhdysvalloissa, varsinkin kun se julkaisi maailman ensimmäisen homoille suunnatun tv-mainoksen vuonna 1975. Samana vuonna se järjesti edelläkävijän tunnemme nyt nimellä Pääoman ylpeys - Kyllä Pääkaupunki Pride. Muutama julkkis piti kirjaa allekirjoituksia myymälässä, mukaan lukien Andy Warhol vuonna 1985. Kauppa muutti paikkoja muutaman kertaa koko olemassaolonsa ajan, kunnes se valitettavasti suljettiin vuonna 2010.

Valkoinen taloValkoinen talo houkuttelee tuhansia vierailijoita joka päivä.

Vierailu Washington DC:ssä ei olisi täydellinen ilman pysähdystä Valkoinen talo, Yksi ikonisimmat ja kuuluisimmat maamerkit Washington DC:ssä ja Yhdysvalloissa. Se ei ole vain jossa presidentti asuu ja työskentelee, se on myös tärkeä historiallinen LGBTQ+ -paikka. siellä oli useita marsseja ja mielenosoituksia Valkoisen talon edessä 80- ja 90-luvuilla olivat uskomattoman tärkeitä LGBTQ+-liikkeessä tuolloin. Noin 200,000 XNUMX ihmistä jvoitti toisen kansallisen marssin Washingtonissa lesbojen ja homojen oikeuksien puolesta (The Great March) 11. lokakuuta 1987, yksi DC:n historian tunnetuimmista marsseista. Se oli myös ensimmäinen kansallinen kattavuus AIDS Coalition to Unleash Power -järjestöstä, ja sitä johti julkkikset, kuten Whoopi Goldberg. Muutamaa vuotta myöhemmin, 25. huhtikuuta 1993, maaliskuussa Washington lesbojen, homojen ja kahden tasa-arvoisten oikeuksien ja vapautumisen puolesta alkoi Whitesta talossa ja osallistujamääräksi arvioitiin miljoona. Puhujat ja esiintyjät klo marssin jälkeiseen mielenosoitukseen kuuluivat Madonna, RuPaul, Ian McKellen ja monet muut.

Kansallinen marssi Washingtonissa vuonna 1987Noin 200,000 XNUMX ihmistä kokoontui edessä Valkoisessa talossa vuonna 1987.

Potomac-joen toiselta puolelta löydät Pentagonin. Se on Yhdysvaltain puolustusministeriön päämaja sekä paikka, jossa pidettiin ensimmäinen homojen oikeuksia koskeva mielenosoitus. 31. heinäkuuta 1965. Osallistujien joukossa oli järjestön toinen perustaja Mattachine Society of Washington, yksi varhaisimmista homojen oikeuksia puolustavista järjestöistä MEILLE. 

Kongressin hautausmaalla, joka väittää olevansa maailman ainoa hautausmaa, jossa on LGBTQ+-osio, on "homonurkkaus" LGBTQ+ -oikeusaktivisteille. Hautausmaa sijaitsee lähellä Capitol Hilliä ja on monien palveluksessa kuolleiden kongressin jäsenten sekä muiden hallituksen virkamiesten lepopaikka. Jos vaeltelet hautausmaalla ja saavutat sen "homonurkkaan", löydät hautakivet monille tärkeille homooikeusaktivisteille, kuten Frank Kamenylle ja Leonard Matlovichille, Vietnamin homoveteraanille, joka erotettiin armeijasta seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi. Hänen hautakivellään on koskettavat sanat: "Kun olin armeijassa, minulle annettiin mitali kahden miehen tappamisesta ja vapautus yhden rakastamisesta."

Vietnamin homoveteraanien hautakiviLeonard Matlovichin hautakivi sijaitsee kongressin hautausmaalla Washington DC:ssä.

Osasta on tullut elävien inspiroiva kokoontumispaikka, ja Matlovichin hauta on pyhäkkömäinen keskipiste. Monet homoparit ovat menneet naimisiin muistomerkin edessä, kappelissa järjestetään joogatunteja ja joskus jopa elokuvailtoja. Mutta riippumatta siitä, kuinka päätät kunnioittaa kuolleita, tämä sivusto on edelleen tärkeä LGBTQ+ -sivusto Amerikan pääkaupungissa. 

Mikä olisikaan parempi paikka oppia historiaa kuin museo? Onneksi Washington DC:ssä on niitä yli 100! Siellä on mielenkiintoinen LGBTQ+ -osio holokausti Muistomuseo homomiesten vainosta natsihallinnon aikana. Toinen loistava paikka saada lisätietoja LGBTQ+:n historiasta on Amerikan kansallismuseo Historia. Heillä on kiehtovia tietueita ja esinekokoelmia tietystä syystä, jotka myöhemmin osoittautuivat LGBTQ+-yhteyksiksi. 

Lisätietoja Washington DC:stä osoitteessa Washington.org/LGBTQ.

Lue lisää Washington DC:stä TravelGay! Essential LGBTQ+ -matkaopas Washington DC:hen ja Washington DC:n parhaat TikTokit: Tekemistä Washingtonissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Washington DC:ssä

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme Washington DC:n matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Washington DC matkaasi vartenHanki opas