Gay Washington DC

Essential LGBTQ+ -matkaopas Washington DC:hen

Tervetuloa Washington DC:hen - Amerikan yhdysvaltojen pääkaupunkiin. Valtapaikalla on paljon amerikkalaista historiaa museoiden ja monumenttien ohella, mutta kyse ei ole pelkästään kaupungin läpi ryntäävistä virkamiehistä. Jos olet kaupungissa muutaman päivän, voit käydä katsomassa paljon kulttuuria, yöelämää ja LGBTQ+-ystävällisiä paikkoja. 

Gay Washington DCWashington DC:ssä on kukoistava LGBTQ+-elämä, jossa on monia baareja, ravintoloita ja kauppoja.

Jos uskallat vain muutaman korttelin päässä Valkoisesta talosta pohjoiseen, löydät itsesi toisesta Washington DC:stä. Dupont Circle ja Adams Morgan ovat pääkaupungin taiteellisia, eklektisiä ja homoseksuaalisia kaupunginosia – siellä on vilkkaita baareja, viihtyisiä kahviloita ja jännittäviä ravintoloita ja ainutlaatuisia kauppoja. 

Täällä DC todella herää henkiin ja missä LGBTQ+ -skene kukoistaa. Tärkeä LGBTQ+-opas Washington DC:hen vie sinut läpi tärkeimmät asiat ystävien, perheen ja kumppaneiden kanssa sekä LGBTQ+:n omistamissa ravintoloissa, baareissa ja kaupoissa! 

Tekemistä ja näkemistä Washington DC:ssä 

Ensimmäiset asiat ensin – kun DC:ssä sinun täytyy nähdä Valkoinen talo. Presidentin historiallista kotia ja toimistoa ympäröivät kauniit puistot ja puutarhat, jotka ovat yleisön käytettävissä - niin on myös varsinainen talo, jos varata Valkoisen talon kiertue etukäteen!

Vain lyhyen kävelymatkan päässä Valkoisesta talosta on National Mall, kuuluisa ruohokaistale, joka esittelee ikonisia maamerkkejä, kuten Washington Monumentin ja Lincolnin muistomerkin. Mikset nappaisi ystäväsi mukaan ja vuokraisi polkupyöriä tutustuaksesi ostoskeskuksen muistomerkkeihin? Älä unohda ottaa valokuvaa Aben kanssa. 

National Mall Washington DC:ssäNational Mall ulottuu yli 2 mailia, ja siellä on ikonisia monumentteja ja museoita.

National Mall -ostoskeskuksen kävelymatka kestää hieman yli tunnin. Jos olet kiinnostunut historiasta ja museoista, olet onnekas - jotkut Washington DC:n parhaista museoista ja gallerioista ovat myös Mallin varrella! Smithsonian National Museum of Natural History on uskomattomia näyttelyitä sukupuuttoon kuolleista eläimistä, harvinaisista jalokivistä ja muusta planeettamme kiehtovasta historiasta - sisäänpääsy on ilmainen. Tämä on fantastinen museo lapsiperheille. Taiteen ystäville, Kansallinen taidegalleria on alle viiden minuutin kävelymatkan päässä, ja siellä on laaja kokoelma amerikkalaista ja eurooppalaista taidetta sekä veistospuutarha. Muita National Mall -ostoskeskuksen museoita ovat mm Afrikkalaisen Amerikan historian ja kulttuurin kansallismuseo, The Hirshhornin museo ja veistospuutarha, sekä monet muut – voit viettää viikkoja tutustuen tähän kulttuurisesti rikkaaseen kaupunkiin!

Luonnonhistoriallinen museo Washington, DCWashingtonissa on yli 70 erilaista museota.

LGBTQ-spesifistä historiaa varten suosittelemme vierailemaan osoitteessa Holokaustimuistomerkki museo. Siellä voit oppia homoseksuaalisuudesta ja homomiesten vainosta natsihallinnon aikana, jolloin jopa 15,000 XNUMX ihmistä internoitiin keskitysleireihin. 

Jotain, jota suosittelemme perusteellisesti, on vierailu Kansallisarkistomuseo - sekä itsenäisyysjulistuksen että perustuslain kotipaikka. Joka kerta kun olemme vierailleet Washington DC:ssä, olemme aina yllättyneitä siitä, kuinka hiljaista tämä museo on päivän loppua kohti ja kuinka nopeasti voit nähdä nämä ikoniset historian palaset.

Kansallisarkistomuseo on itsenäisyysjulistuksen kotipaikka.

Washington DC:ssä on paljon muutakin kuin historiaa ja politiikkaa. Siellä on myös runsaasti eloisia alueita, jotka ovat täynnä kulinaarisia herkkuja. Adams Morganin kaupunginosa on keskittynyt 18th Streetin ympärille, ja siellä on runsaasti erilaisia ​​baareja, tyylikkäitä musiikkipaikkoja ja kansainvälisiä ravintoloita. Tutustu alueeseen, jossa on omituisia seinämaalauksia kirkkaasti maalatuissa tiilitaloissa, ja selaa riippumattomia kirjakauppoja ja vintage-vaatekauppoja, jotka tarjoavat romanttisen iltapäiväaktiviteetin. DC ei yhtäkkiä tunnukaan niin yritykseltä! 

Adams Morganin naapurustossaAdams Morgan on keskittynyt 18th Streetin ympärille Washington DC:ssä.

Jos matkustat ryhmän kanssa, voi olla vaikeaa tehdä kaikki onnelliseksi. Siksi me rakastamme Unionin markkinat - gourmet-ruokasali, jossa on yli 40 paikallista myyjää, jotka lähettävät sinut kulinaariselle matkalle ympäri maailmaa. Se on kuitenkin paljon enemmän kuin ruokatori, mutta siellä on myös ostoksia, taidetta, viihdettä ja yhteisötapahtumia, jotka pitävät sinut viihdykkeenä. 

Syöminen ja ostokset Washington DC:ssä 

Aloita päiväsi juuri valmistetulla leivonnaisella homojen omistamasta Three Fifty Bakery and Coffeesta osoitteessa 17th and U Street.

Three Fifty Bakery Washington DC:ssäHomoomistuksessa oleva leipomo Three Fifty. 

Niille, jotka tarvitsevat jotain merkittävämpää, ehkä jopa hieman myöhemmin päivällä, pysähdy osoitteessa Nellien urheilubaari kuuluisa Drag Brunssistaan ​​lauantaisin ja sunnuntaisin. Varoitus, sinua saatetaan pyytää osallistumaan! 

Suuntaa päivälliselle Annie's Paramount Steakhouseen Dupont Circlen naapurustossa. Se on nimetty omistajan sisaren mukaan, joka tasoitti tietä LGBTQ+ -yhteisön syleilylle.

Annie's Paramount SteakhouseAnnie's Paramount Steakhouse Dupont Circlessä. 

Jos sinulla on herkkusuu tai haluat yllättää rakkaasi makealla yllätyksellä, kannattaa käydä katsomassa LGBTQ-omistuksessa olevaa Capital Candy Jaria. Ja kaikille teille retro-vintagen ystäville, Miss Pixie's 14th Streetillä tarjoaa vintage- ja art deco -kalusteita, asusteita ja taidetta, jota voit katsella tuntikausia. 

Lue lisää aiheesta Washington, DC LGBTQ-omistuksessa olevia yrityksiä täällä! 

LGBTQ+ -baarit ja -klubit Washington DC:ssä 

Suurin osa Washington DC:n (LGBTQ+) yöelämästä tapahtuu Dupont Circlen ja Logan Circlen sekä Adams Morganin naapurustossa. Kaikille löytyy baari rennosta urheilubaarista tyylikkääseen hangoutiin. 

Dupont Circle, Washington, DCDupont Circle ja Logan Circle ovat monien homobaarien koti Washington DC:ssä.

JR's Bar and Grill on tarjonnut upeita cocktaileja vuodesta 1986! Tässä Dupont Circlen metroaseman lähellä sijaitsevassa rennossa videobaarissa on päivittäisiä happy hour -erikoistarjouksia ja hauskoja tapahtumia, kuten singalongeja ja elokuvanäytöksiä. 

Kannut DC & Oma Liiga Adams Morganin alueella ovat vierailun arvoisia LGBTQ+-baarit DC:ssä. Pitchers on urheiluaiheinen homobaari, jonka vieressä on - ja ikoninen - A League Of Her Own lesboille ja omituisille naisille. Tilavissa sisätiloissa on näytöt urheilun ystäville ja kaksi terassia. He palvelevat pubiruokaa ja suuren valikoiman juomia. Älä missaa heidän teematapahtumiaan – tanssilattia on viikonloppuisin erittäin kiireinen live-DJ:n ja drag-esitysten kera. 

Kannut DCPitchers DC ja A League Of Her Own ovat kaksi kaupungin suosituimpia LGBTQ+ -paikkoja. 

Ei urheiluun? Likainen hanhi on U Street on tyylikäs homoseksuaali, jossa on katto ja oma martinimenu. Viikonloput muuttuvat villiksi live-DJ:n kanssa. PS Tämä baari on pakkomielle Britney Spearsiin (emmekö me kaikki?!). 

Jos haluat jotain rennompaa ja rentoa, suuntaa Punaisen karhun panimo. Tämä homojen omistama mikropanimo tarjoilee artesaaniolutta paikallisten siidereiden ohella, ja siellä järjestetään säännöllisesti triviailtoja ja drag-tapahtumia.

Punaisen karhun panimoRed Bear Brewing on homojen omistama mikropanimo. 

Jos haluat jatkaa yötäsi, suuntaa Numero yhdeksän lähellä Logan Circleä. Tässä homoyökerhossa ja videobaarissa järjestetään säännöllisesti teemajuhlia, erittäin kekseliäitä cocktaileja ja se on avoinna myöhään joka ilta! 

Crew Club on Washington DC:n ainoa homosauna ja miesten klubi DC:ssä – se on myös pisimpään toiminut! Logan Circlessä sijaitseva se on avoinna 24/7, ja siinä on labyrintti, höyrysauna, suomalainen sauna, yksityiset mökit ja kuntosali. Mitä muuta tarvitset? 

Tutustu homokartta Washington DC:stä yöelämä!

LGBTQ+-ystävälliset hotellit Washington DC:ssä 

Yhteisömme näkyy parhaiten Dupont Circlessä ja Adams Morganissa. Täältä löydät myös useimmat LGBTQ-ystävälliset ja vieraanvaraiset hotellit!

Gay-hotelli kohteessa Washington, DCLGBTQ+-matkailijoille Washington DC:ssä on monia upeita hotellivaihtoehtoja.

4 tähden Dupont Circle Hotel sijaitsee Washington DC:n vilkkaalla homoalueen sydämessä ja tarjoaa tyylikkäitä huoneita sekä tyylikkään vuosisadan puolivälin baarin. Ikoninen lesbobaari A League Of Her Own on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä täältä. 

Jos haluat tutustua kaupunkiin jalkaisin, niin St Gregory -hotelli on upealla paikalla DC:ssä. Dupont Circlessä sijaitseva hotelli on vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Valkoisesta talosta ja vielä 10 minuuttia Washingtonin muistomerkille. Tämä 4 tähden hotelli tarjoaa moderneja huoneita sekä nykyaikaisen baarin ja grillin paikan päällä. 

4 tähden Madera hotelli on tyylikkäät ja tilavat huoneet keskellä Washington DC:n homo-yöelämää, vain muutaman minuutin päässä kaupungin parhaista homobaareista ja klubeista. Tämä urbaani pakopaikka tarjoaa uutta amerikkalaista ruokaa ja perusruokaa paikan päällä sijaitsevassa Firefly-ravintolassa. 

Gay Pride ja tapahtumat Washington DC:ssä 

Washington DC:ssä ei ole vain hämmästyttävä valikoima LGBTQ+ -tapahtumia, vaan se isännöi myös hienoja tapahtumia yhteisölle ympäri vuoden.

Capital Pride Washington DC:ssäCapital Pride sisältää paraatin, festivaalin ja konsertin, jossa vierailee vuosittain tuhansia kävijöitä.

Pääkaupunki Pride on yksi vuoden suurimmista tapahtumista, ja se järjestetään LGBTQ+-historian kuussa kesäkuussa. Valtava paraati, festivaali ja katujuhlat kuuluisien DJ:iden ja drag-tähtien kanssa, tämä Pride on yksi suosituimmista Yhdysvalloissa! 

DC on pitkään ollut mustien LGBTQ+-yhteisön suosittu kohde, ja se oli yksi ensimmäisistä paikoista, joissa isännöi omistettu musta homopride Yhdysvalloissa. Yli 30 vuoden ajan DC Black Pride on järjestetty toukokuussa ja houkuttelee yli 40,000 XNUMX kävijää vuosittain. 

Muita huomionarvoisia LGBTQ+ -tapahtumia Washington DC:ssä ovat Capital Trans Pride toukokuussa, DC Leather Pride Weekend toukokuussa ja 17th Street High Heel Drag Race lokakuussa. Jälkimmäinen houkuttelee jopa 100,000 100 katsojaa joka vuosi, kun yli 17 drag queeniä kilpailee XNUMX. kadulla hienostuneissa asuissa. Varoita... näet drag queens kaatuvan ja näet kovaa kilpailua! 

Lisätietoja Washington DC:n tarjonnasta on osoitteessa Washington.org/LGBTQ.

Lue lisää Washington DC:stä TravelGay! Washington DC:n parhaat TikTokit: Tekemistä Washingtonissa ja Ikoniset LGBTQ+ -paikat Washington DC:ssä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Washington DC:ssä

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme Washington DC:n matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Washington DC matkaasi vartenHanki opas