Washington DC:n parhaat TikTokit: Tekemistä Washingtonissa

Washington DC:n parhaat TikTokit: Tekemistä Washingtonissa

Kun TikTokiin ladataan päivittäin yli miljoona videota, voit viettää tuntikausia tutkimalla asioita, joita ihmiset löytävät kaupungeista ympäri maailmaa. Aikoinaan (kuten vain muutama vuosi sitten!), jos halusit tietää kohteen tekemistä tai ruokapaikkoja, sinun oli hankittava kaupunkiopas tai tutkittava tuntikausia foorumeilta Internet. TikTokin ansiosta voit nyt saada inspiraatiota ja löytää todellisia piilotettuja helmiä alle minuutissa. 

Olemme tehneet raskaan työn puolestasi ja löytäneet parhaat TikTokit matkalle Washington DC:hen, joka vie sinut muuhunkin kuin Valkoiseen taloon! 

1) Suosituimmat vierailukohteet Washington DC:ssä 

@florencemaillot Parhaat paikat Washington DC:ssä✈️ #washton #DC #dctiktok #dclöydöt #asioitatodoindc #matkustaa ♬ Auringon perässä - SUPER-Hi & Neeka

Tämä TikTok on luultavasti kattavin, jonka löysimme, ja se kattaa melkein kaikki Washington DC:n huippupaikat. 

Tutkia CityCenter DC, kauniisti sisustettu ulkoilmaostoskeskus Penn Quarterissa, jossa on huippuluokan kauppoja ja hienoja ravintoloita.

Seuraavaksi Valkoinen talo. Matkasi DC:hen ei olisi täydellinen ilman, että näkisit yhden Yhdysvaltojen tunnetuimmista rakennuksista! Kävele tai pyöräile National Mall -ostoskeskuksessa löytääksesi muita ikonisia muistomerkkejä ja monumentteja sekä Capitolista. 

Jos haluat suuren valikoiman kansainvälisiä ravintoloita, vieraile Washingtonin satama (Kyllä siinä on U kirjain!), joka tunnetaan myös nimellä Georgetown Waterfront. Hauskaa tekemistä riittää ympäri vuoden – marraskuussa suihkulähde muuttuu jäähalliksi! 

Rannalta pääset ylös viehättävään naapurustoon Georgetown sen mukulakivikatujen, trendikkäiden ravintoloiden ja intiimien elävän musiikin paikkojen kanssa. Federalistisesta arkkitehtuuristaan ​​tunnetut tiili- ja runkotalot ja kartanot ovat peräisin jo 1700-luvulta! 

Georgetown

Georgetown tunnetaan federalistisesta arkkitehtuuristaan ​​ja vilkkaista kaduistaan.

Georgetownista suuntaa Chinatown - Nauti kaupungin parhaista aasialaisista ravintoloista tässä historiallinen alue, joka on koristeltu lyhtyillä. 

Farragut Square on DC:n keskustan keskus vilkkaalla liikealueella. Löydät sen ympäriltä paljon ruoka-autoja, varsinkin tapahtumien aikana; kuten elokuvanäytökset, jooga puistossa tai taideinstallaatiot. 

Jos olet koskaan käynyt NYC:ssä, tiedät Grand Central Stationin. Washington DC:n versio on Union Station, tyylikäs ja kunnostettu asema, jossa on ostosmahdollisuuksia ja viihdettä. Pakko nähdä! Kun olet asemalla, miksi et uskaltaisi käydä Aleksandriassa? Tämä pieni kaupunki Potomac-joen varrella on vain 15 minuutin junamatkan päässä DC:stä, ja siellä on kaunis vanhakaupunki, tiiliset jalkakäytävät ja hyvin säilyneet 18- ja 19-luvun rakennukset. Vieraile Gadsby's Tavern Museumissa, jossa perustajilla oli tapana ruokailla, tai kävele laiturilla ja nauti tuoreista merenelävistä. 

2) Ilmaisia ​​vierailukohteita Washington DC:ssä 

@slctravels ilmaisia ​​vierailukohteita washington dc:ssä!!🤩✨ #visitwashingtondc #matkabucketlist #paraskäyntipaikka #freethingtodoindc #vapaapaikkamenoon #DC #exploredc ♬ Believe Me - Navos

Lomamatka, varsinkin kaupunkiloma, voi olla todella kallista. Mutta kaupungin tyylikkäimpiin paikkoihin tutustumisen ei tarvitse rikkoa pankkia. Tämä TikTok vie meidät läpi fantastisten aktiviteettien ja paikkojen läpi Washington DC:ssä ilmaiseksi! 

Vain 30 minuuttia Washington DC:stä pohjoiseen, Potomac-joen varrella, löydät Great Falls Park. Tässä pienessä kansallispuistossa on voimakkaita koskia ja vesiputouksia sekä vaellusreittejä lähellä. Täydellinen päivän viettoon luonnossa, piknikille ja melontaan. 

Yhdysvaltain kansallinen arboretumVieraile Yhdysvaltain kansallisessa arboretumissa nähdäksesi puita, pensaita ja nurmikasveja kaikkialta maailmasta. 

Washington DC:ssä on yli 70 ainutlaatuista museota tutkittavana – ja monet niistä ovat täysin ilmaisia! Kaupungin tunnetuimpia ja suosituimpia museoita ovat Smithsonian, kuten Kansallis-luonnontieteellinen museo, The Afrikkalaisen Amerikan historian ja kulttuurin kansallismuseo, ja Kansallinen eläintarha. Niiden kaikkien läpikäyminen vie useita viikkoja, joten sinulla on aina jotain uutta nähtävää, kun palaat Washington DC:hen. 

Suurin osa museoista sijaitsee National Mallin varrella. Täältä löydät myös Yhdysvaltojen kasvitieteellinen puutarha, vanhin jatkuvasti toimiva kasvitieteellinen puutarha Yhdysvalloissa. Se perustettiin vuonna 1820, ja se sijaitsee Capitolin alueella ja siinä on a viherhuone, perhospuutarha, harvinainen kasvigalleria ja paljon muuta. Valtava viherhuone on jaettu erillisiin huoneisiin, joista jokainen simuloi erilaista elinympäristöä, kuten aavikkoa, viidakkoa ja jopa ikivanhoja kasveja! Tämä on ehdoton pakko nähdä DC:ssä ja Yhdysvalloissa. 

Washington MonumentVieraile National Mall -ostoskeskuksessa historiallisten monumenttien, muistomerkkien ja museoiden löytämiseksi.

Oletko koskaan halunnut tietää, kuinka presidentti elää? Sinä pystyt! Valkoinen talo on avoinna julkiset omatoimiset kierrokset, varmista vain, että varaat vierailusi hyvissä ajoin etukäteen joko paikallisen kongressin edustajan kautta tai kansainvälisille vierailijoille paikallisen Yhdysvaltain suurlähetystön kautta. Voit vierailla perjantaina ja lauantaina aamulla. Jos haluat saada opastusta, suosittelemme kiertoajelua Capitolissa. Tämä on avoinna maanantaista lauantaihin, ja siellä on muutamia erilaisia ​​näyttelyitä tutkittavana. Jälleen, muista varata vierailusi etukäteen. 

Vain muutaman minuutin päässä Capitol-rakennuksesta, Capitol Hillin alueella DC:ssä, sijaitsee maailman suurin kirjasto - Library of Congress. Siellä on käsittämätön määrä yli 170 miljoonaa esinettä paikan päällä yli 470 kielellä, ja siellä järjestetään myös konsertteja, luentoja ja näyttelyitä. Osallistuaksesi sinun on hankittava ajastettu passi (ilmainen), ja voit käyttää tuotteita vain paikan päällä. Vaikka et olisikaan kirjatoukka, vierailla maailman suurimmassa kirjastossa on melko mahtavaa. 

Ei aivan kaupungin keskustassa, mutta melko lähellä eläintarhaa, löydät Washington Kansallinen katedraali. Vaikka Yhdysvallat ei ole tunnettu uskonnollisista rakennuksistaan, tämä katedraali on kuudenneksi suurin maailmassa. Nauti upeista näkymistä ylhäältä tai kuuntele urkukonserttia. Tämä katedraali on ollut presidentin hautajaisten ja monien historiallisten hetkien paikka, mukaan lukien Martin Luther King Jr:n viimeinen sunnuntaisaarna. 

3) Hienoja paikkoja DC:ssä, jonka toivoisin kokevani ensimmäistä kertaa uudelleen

@jessicarosehood oi mitä antaisin nähdäkseni nämä ensimmäistä kertaa uudestaan. Kommentoi omasi alle! #DC #dctiktok #washingtondc #dcasiat #asioitatodoindc #dctok ♬ Vain pilven päässä - Pharrell Williams

Jotkut paikat ovat niin kauniita, niin henkeäsalpaavia, niin mieleenpainuvia, mikään ei koskaan tule lähellekään sitä tunnetta, joka sinulla oli, kun näit ne ensimmäisen kerran. Tässä on viisi paikkaa Washington DC:ssä, jotka saavat sinut tuntemaan juuri sen. 

Hirshhornin museo on taidemuseo, jossa on veistospuutarha lähellä National Mallia. Se on kansallinen modernin ja nykytaiteen museo, jossa on tapahtumia ja säännöllisesti vaihtuvia kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden näyttelyitä. Tästä taidemuseosta tekee erityisen ja erottuvan sen tapa, jolla se tutkii aikamme taidetta ja ideoita sen mieleenpainuvia näyttelyitä ja installaatioita. Yksi Internetin äskettäin vallannut asennus on Yayoi Kusaman One with Eternity, joka on mukaansatempaava ja interaktiivinen. Voit myös vaeltaa rauhallisessa veistospuutarhassa ja aukiolla tai tavata suosikkitaiteilijasi museon isännöimässä tapahtumassa. Sisäänpääsy on ilmainen. 

Siellä on enemmän taiteen ystäville ja tekniikan nörteille: ARTECHOUSE DC on lajissaan ensimmäinen taidetila, jossa on pyöriviä mukaansatempaavia installaatioita. Vain lyhyen kävelymatkan päässä Washington Monumentista sijaitseva ARTECHOUSE tarjoaa kokeellisia kokemuksia, jotka keskittyvät taiteeseen, tieteeseen ja teknologiaan. Jos tämä ei ole sinusta kovin järkevää, kuvittele vain tyypillisen museon täydellinen vastakohta. Ja jos se ei vieläkään ole järkevää, paikan päällä on futuristinen cocktailbaari, joka auttaa sinua ymmärtämään kaiken! Sinun täytyy nähdä se uskoaksesi siihen. Se on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. 

Japanin näkeminen kirsikankukkien aikana on ehdottomasti bucket list -matka. Kunnes tämä unelma toteutuu, voit vierailla Vuorovesiallas keväällä yhtä kauniista spektaakkelista. Tidal Basin on keinotekoinen säiliö Potomac-joen ja Washington Channel -kanavan välissä National Mall -ostoskeskuksen vieressä. Se on rakennettu 19-luvulla, ja se tarjoaa kauniin ja rauhallisen hengähdystauon kaupungin melusta ja hälinästä. Cherry Blossom -festivaali järjestetään yleensä maalis-huhtikuussa, jolloin kauniit kukat kukkivat ja antavat kaupunkiin pehmeän vaaleanpunaisen vivahteen. Voit myös vuokrata polkuveneitä ainutlaatuisia kaupunkinäkymiä varten. 

VuorovesiallasVieraile Cherry Blossom Festivalilla Tidal Basinissa maalis-huhtikuussa.

Kaikki rakastavat hyviä markkinoita, eikö niin? Sijaitsee historiallisen Capitol Hillin kaupunginosan sydämessä, löydät Itämarkkinat, valtava julkinen tori, joka sijaitsee 19-luvun tiilirakennuksessa. Kulje satojen myyjien läpi, jotka tarjoavat tuoretta paikallisesti tuotettua ja tuotettua ruokaa. Viikonloppuisin Itämarkkinoita ympäröivät kadut ja aukiot täyttyvät paikallisista maanviljelijöistä, jotka myyvät tuoreita tuotteita, sekä kirpputori, jossa on antiikkia, paikallisesti valmistettua taidetta ja käsitöitä sekä eettisesti maahantuotuja tavaroita. 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä listallamme on paikka nimeltä Urbaani paisti. Tämä perheomisteinen kahvila ja cocktailbaari lupaa unohtumattoman kokemuksen, nautitpa sitten gourmet-kahvista, erikoiscocktailista tai heidän nykyaikaisista yhteisistä lautasistaan. Tämä on luultavasti yksi DC:n instagrammitavimmista paikoista, etenkin jouluna. Seinät sisäpuolelta ovat kukkien peitossa, katosta roikkuu sesongin mukainen sisustus ja taustalla hehkuvat neonkyltit. Et voi päättää ottaako kuvia ruoasta vai paikasta!

4) Tervetuloa maailman ainoalle LGBTQ+ hautausmaaosalle 

@ghostlyarchive Onnellinen #pridekuukausi ainoalta hautausmaalta, jossa on LGBTQ+-osio #hautausmaa #hautausmaa #hautausmaaryttokok #hautausmaatiktok #hautakivi #washingtondc #hyvä ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Monet ihmiset vierailevat Arlingtonin kansallinen hautausmaa kun he menevät Washington DC:hen, koska se on aivan joen toisella puolella Virginiassa ja voit vierailla John F. Kennedyn ja Jackie Kennedy Onassisin haudalla. Jos kuitenkin haluat osoittaa kunnioitusta joidenkin tunnettujen LGBTQ+-aktivistien haudoilla, sinun kannattaa käydä Kongressin hautausmaa jossa on "homonurkkaus". Se sijaitsee lähellä Capitol Hilliä, ja se on monien palveluksessa kuolleiden kongressin jäsenten sekä muiden hallituksen virkamiesten lepopaikka. Homonurkkauksesta löydät hautakivet monille tärkeille homooikeusaktivisteille, kuten Frank Kamenylle ja Leonard Matlovichille, Vietnamin homoveteraanille, joka erotettiin armeijasta seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi. Hänen hautakivellään on koskettavat sanat: "Kun olin armeijassa, minulle annettiin mitali kahden miehen tappamisesta ja vapautus yhden rakastamisesta." 

Osasta on tullut elävien inspiroiva kokoontumispaikka, ja Matlovichin hauta on pyhäkkömäinen keskipiste. Monet homoparit ovat menneet naimisiin muistomerkin edessä, kappelissa järjestetään joogatunteja ja joskus jopa elokuvailtoja. Mutta riippumatta siitä, kuinka päätät kunnioittaa kuolleita, tämä sivusto on edelleen tärkeä LGBTQ+ -sivusto Amerikan pääkaupungissa. 

Lisätietoja Washington DC:n tarjonnasta on osoitteessa Washington.org/LGBTQ.

Lue lisää Washington DC:stä TravelGay! Essential LGBTQ+ -matkaopas Washington DC:hen ja Ikoniset LGBTQ+ -paikat Washington DC:ssä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Washington DC:ssä

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme Washington DC:n matkoja ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Washington DC matkaasi vartenHanki opas