Koh Racha – pako Phuketista

Koh Racha – pako Phuketista

Etsitkö täydellistä pakopaikkaa, jossa voit rentoutua ja nauttia rauhasta? Koh Racha voi olla vastaus.

Jos tulet Phuket ja sinulla on muutama ylimääräinen päivä aikaa viettää, tai ehkä olet nähnyt tarpeeksi homojen yöelämä Patongissa ja etsit nopeaa pakopaikkaa, harkitse sitten matkaa Koh Rachaan.

Koh Rachan karttaKoh racha

Koh Racha (tai Raya), joka koostuu Koh Racha Yaista ja Koh Racha Noista, ovat kaksi saarta, jotka sijaitsevat noin 15 kilometrin päässä Phuketin kaakkoisrannikolta. Kristallinkirkkaasta turkoosista vedestä, kivikkoisista riutoista ja korallimetsistä tunnetut saaret sopivat erinomaisesti laitesukellukseen ja snorklaukseen, mutta siellä on enemmän valkoisia hiekkarantoja ja lomakohteet Koh Rachalla jossa voit rentoutua ja nauttia yöpymisestä tai kahdesta yöstä.

Matkailu Koh Rachaan ja sen ympäristössä

Koh Rachaan pääsee pitkähäntä- ja pikaveneellä Chalongin laiturilta tai Rawailta. Matka kestää 30 minuutista yli tuntiin venetyypistä riippuen. Myös päiväretket ovat mahdollisia.

Kun olet Racha Yaissa, voit kävellä tai vuokrata pitkähäntäveneen vieraillaksesi muilla rannoilla. Racha Yailla on 3 päärantaa: Batok Bay (tai Tawantok Bay), Siam Bay ja Ter Bay. Kukkulan laella sijaitsevalta eteläpuolen näköalapaikalta on upeat näkymät koko saarelle.

Asioita tehtävänä

Sukellus Koh RachassaKoh Racha on yksi Phuketin parhaista snorklauspaikoista. Vesi on erittäin kirkasta, ja turisteja täällä on vähemmän kuin lähes kaikilla muilla Phuketin saarilla. Saaren ulkoasu mahdollistaa snorklauksen ympäri vuoden. Snorklausta voi tehdä saaren useilta rannoilta.

Kuten tunnettu Koh TaoKoh Rachan ympärillä on monia sukelluskohteita, kuten Konkare Bay, Lucy's Reef ja Ter Bay, joiden syvyydet vaihtelevat 5–25 metriin.

Racha Noissa, joka sijaitsee tunnin matkan päässä pitkähäntäveneellä, on syvempi vesi ja haastavammat sukellusolosuhteet, mutta se tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja meren elämää.  Rayan sukelluskeskus tarjoaa PADI-sukelluskursseja täydellisillä varusteilla, jos tunnet haasteen mukaisen.

Majoituspaikkoja

Vain Koh Racha Yai tarjoaa majoitusta. On olemassa hotellivaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin. Useimmissa keskitason lomakeskuksissa on perusmukavuudet, kuten ravintola ja uima-allas. Tässä on joitain saaren suosituimmista hotelleista.

Vaihtoehtoisesti voit napsauta tästä etsiäksesi kaikki Koh Rachan hotellit.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Phuketissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Phuketin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Phuket matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli