Travel Gay Tapaa Macy Grayn

Travel Gay Tapaa Macy Grayn

Meillä oli ilo haastatella legendaarista Macy Grayta

 

Macy Gray on palannut. Hänen äänensä ei ole koskaan kuulostanut paremmalta ja hän esittää edelleen rohkeita musiikillisia lausuntoja. Otimme hänet kiinni saadaksemme lisätietoja.

 

Macy Gray on R&B- ja soul-legenda. Kotoisin Ohio, hänellä on yksi niistä äänistä, jotka tunnistat välittömästi. Aina kun hän laulaa kappaleen, hän muuttaa sen Macy Grayn lauluksi. Hänen ensimmäinen albuminsa Siitä, miten elämä on siitä tuli maailmanlaajuinen menestys vuonna 1999.

Hänen uusimmat kappaleensa osoittavat, että hän on edelleen pelinsä huipulla. hukassa on tunnelmallinen rakkauslaulu erittäin silmiinpistävällä videolla, jossa nähdään Frankie Grande. Hänen sisarensa on Ariana Grande - Macy teki dueton Arianan kanssa Dangerous Woman albumi.

Disco laulu on melkoinen kontrasti hukassa. Se on funky, hyvän olon kappale, joka tuo mieleen Donna Summerin ja Sylvesterin diskoklassikot. Keskustelimme Macyn kanssa saadaksemme lisätietoja hänen uusimmista kappaleistaan, hänen ikonisesta äänestästään, LGBT+-faneistaan ​​ja matkasuunnitelmistaan.

Macy Gray

 

Undone by Macy Gray – pääosassa Frankie Grande

 

Aloitimme keskustelemalla hukassa. "Kyse on siitä, mitä rakkaus voi tehdä sinulle, kuinka se voi viedä sinut tyhjäksi ja saada sinut tekemään asioita, joita et koskaan uskonut tekeväsi." Videolla on Frankie Grande vedossa, mikä herättää kappaleen hyvin henkiin.

Macy otti yhteyttä Frankieen ihailtuaan hänen sosiaalisen median esityksiään lukituksen aikana. Hän julkaisi videoita, joissa hän laulaa show-sävelmiä ainutlaatuisella, hullulla mutta viehättävällä energiallaan. "Hän olisi aina yläosattomissa ja hänellä olisi kaikki tämä meikki. Hän tekisi näitä Broadway-kappaleita - asioita, joita teet, kun luulet olevasi yksin, mutta hän tekisi niitä sosiaalisessa mediassa. Ajattelin tätä. kaveri on villi!" Macy oli löytänyt tähden uusimpaan videoonsa.

 

Kuuntele podcastina

 

Kuuntele Apple Podcastien kautta Kuuntele Google Podcasteissa Kuuntele Spotifydästä

Oliko hänen ideansa tehdä se vedossa? "Ei, se oli minun ideani. Hänestä on nopea kuva teipillä pallojen päällä - se oli hänen ideansa!" Jos et ole vielä nähnyt videota, niin mitä odotat?

- hukassa video on myös kunnianosoitus Macy's LGBT+ -faneille. Hänen musiikkinsa on aina resonoinut LGBT+-ihmisten keskuudessa – monet drag queenit ovat tahtoneet elää Minä yritän vuosien saatossa. Macy puhui meille erityisestä yhteydestä LGBT+-faneihinsa: "Musiikini kautta mainostan olevani oma itsesi, rehellinen ja sanonut mitä tunnet, sanoivat kuka tahansa mitä tahansa. Eikä kukaan ilmentää sitä enemmän kuin LGBT+-yhteisö."

Macy Gray

 

Disco laulu

 

Macy keskusteli myös rakkaudestaan ​​diskomusiikkiin ja uudesta kappaleestaan Disco laulu. Se on yksi musiikin genre, joka saa kaikki taatusti tanssilattialle. Macy kertoo rakkaudestaan ​​Donna Summeriin ja klassikkolevyistä, joita hän teki Georgio Morodorin kanssa. Hän halusi diskokappaleen uudelle levylleen, joten hänen bändinsä keksi jotain discoa. He kutsuivat sitä jatkuvasti diskolauluksi, joten siitä tuli lopulta Disco laulu. He kirjoittivat ja äänittivät sanat viimeisenä työpäivänsä äänitysstudiossa.

Hänen räikeä laulunsa teki hänestä tähden. Kysyimme häneltä hänen äänensä kehityksestä. Hän selitti, että sävy oli aina olemassa ja että alkoholi ja rikkakasvit paransivat sitä ajan myötä. Touring auttaa myös - laulamalla kaksi tuntia joka päivä on paras tapa pitää laulu paikallaan.

 

Siitä, miten elämä on

 

Miten elämä on, hänen debyyttialbuminsa on myyty yli kymmenen miljoonaa kappaletta. "Muistan, että ensimmäisellä viikollani myin 8992 levyä. Hyppäsin sängylläni; luulin selviäväni, koska en ollut koskaan ennen myynyt levyjä. Olin tyytyväinen 8992:een, mutta kun se jatkui, kukaan ei ollut enää. yllättynyt kuin minä."

Luonnollisesti meidän piti kysyä Macyltä matkustamisesta. Hän on viettänyt niin suuren osan elämästään tien päällä esiintyjänä. "Menisin missä tahansa esiintymään", hän sanoi. Hänellä ei kuitenkaan ole varsinaista matkavirhettä. Sanotaan, että hänellä ei ole koskaan ollut suuri halu nähdä Italiaa, mutta koska hänen maailmanmatkansa ovat vienyt hänet lähes kaikkialle, hän oppi rakastamaan matkustamista. Ei vain XNUMX tunnin lentomatkoja! "Ei ole parempaa koulutusta kuin maailman näkeminen. Ei ole parempaa tapaa oppia hyväksymään ja oppimaan sopeutumaan. Se on yksi parhaista asioista, mitä voit tehdä.” Tämän päivän podcastiksi meistä on tullut Travel Grey!

Hän esiintyy tällä hetkellä nimellä "Macy Gray and The California Jet Club". Ryhmään kuuluvat basisti Alex Hyhn, rumpali Tamir Barzilay sekä kosketinsoittaja Milly Wes ja Macy itse laulussa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat New Yorkissa

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme retkiä New Yorkissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New York City matkaasi vartenHanki opas