Lisää Manilan nähtävyyksiä

Lisää Manilan nähtävyyksiä

Kuten monet suuret kaupungit, Manila on iso, likainen ja vilkas. Mutta kaupunki on monien kulttuurivaikutteiden sulatusuuni. Joten vierailijat saattavat tarvita jonkin aikaa ymmärtääkseen sen ainutlaatuisuuden täysin.

Kuten monissa kehitysmaiden kaupungeissa, liikennetilanne Manilassa on kauhistuttava, ja kuilu köyhyyden ja vaurauden välillä on selvä.

Tässä tiheästi asutussa kaupungissa on kuitenkin paljon nautittavaa - upeasta valikoimasta edullisia hotelleja kukoistavaan homokohtaukseen, jossa on tarpeeksi baarittanssiklubit ja saunat pitääkseen useimmat homovierailijat kiireisinä.

Kaikkien homojen lisäksi tässä on joitain Manilan mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä, joihin kannattaa tutustua.

 

Intramuros

 

Espanjalaisten vuonna 1571 perustama Intramuros on Manilan historiallinen sydän. Tutustu harvoihin raunioihin ja säilyneisiin arkkitehtonisiin aarteisiin, sillä suurin osa Intramuroksen upeista vanhoista rakennuksista tuhoutui Manilan taistelussa vuonna 1945.

 

Manila Contemporary

 

Chino Roces Avenuella sijaitseva Manila Contemporary isännöi usein maailmanluokan näyttelyitä vakiintuneista ja nousevista taiteilijoista sekä Filippiineiltä että muualta.

Manilan katedraali 1

 

Manilan katedraali

 

Tämä Intramuroksen sydämessä sijaitseva vanha katedraali on majesteettinen ja kauniisti koristeltu lasimaalauksilla.

Erinomainen iltapäivän viettoon valokuvien ottamiseen ja roomalaiskatolisten perinteiden kokemiseen.

 

Halo-halo

 

Löyhästi käännettynä "jumble-jumble", Halo-halo on virkistävä seos jäästä ja haihdutetusta maidosta, johon yleensä sekoitetaan makeutettuja papuja, hedelmiä, nata de cocoa, filippiiniläistä kermakaramellia, violettia jamssitiivistettä ja hyytelöä.

Tämä ainutlaatuinen jälkiruokajuoma on yksinkertaisesti vastustamaton kuumissa maissa, kuten Filippiineillä.

 

Marikinan kenkämuseo

 

Filippiinien kiistanalainen entinen ensimmäinen nainen Imelda Marcos on aina ollut (epä)kuuluisa jalkinekokoelmastaan.

Tutustu hänen vaikuttavaan noin 1,200 XNUMX designkenkäparin kokoelmaan Marikinan kenkämuseossa.

 

Manilan lahti

 

Manilan lahtiNappaa virkistävä Calamansi Juice ja kävele pitkin Manilan lahtea katsellaksesi aurinkoa, joka suutelee hitaasti horisonttia hyvästit. Upea paikka ihmisten katseluun.

Jos mieliala laskeutuu, voit suunnata torille, ostaa mereneläviä ja viedä ne johonkin lähistöllä olevista ravintoloista, ja he valmistavat aineksistasi valitsemasi herkullisen kala- ja äyriäisruoan.

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Manila Bayta]

 

Binondo

 

Manilan värikäs 400 vuotta vanha Chinatown on mahdollisesti maailman vanhin Chinatown. Binondo, jossa asuu filippiiniläis-kiinalaisia ​​yhteisöjä, on erityisen suosittu kiinalaisen uudenvuoden juhlien, gastronomisten tarjousten, erikoisliikkeiden ja palvontapaikkojensa vuoksi.

[Napsauta tästä löytääksesi hotelleja lähellä Binondoa/Chinatownia]

Balut1

 

balut

 

Filippiiniläisillä on ainutlaatuinen välipala nimeltä "balut", joka on itse asiassa hedelmöitetty ankan alkio. Jos sinulla on vatsa seikkailulle, kokeile sitä!

 

Divisoria

 

Divisoria, alennusmetsästäjien ostosmekka, on oikea paikka mennä, sillä siellä on käytännössä kaikki mitä tarvitset lian halvoilla hinnoilla. Etsitpä sitten taloustavaroita, vaatteita, asusteita, leluja, ruokaa tai pukuja, voit olla varma, että löydät ne sieltä.

Jos ostat irtotavarana, muista tinkiä vieläkin halvemmasta hinnasta.

 

jeepneyllä

 

Jeepney on tärkeä joukkoliikenneväline Manilassa. Kokeile ajaa sillä määränpäähäsi ja koe Manila kuin todellinen sininen paikallinen.

Jeepneyt kulkevat melkein kaikkialla Metro Manilassa. Perushinta alkaa 8.00.

Kuvan tunnustus

Päivitetty 26. tammikuuta 2016.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Manilassa

Selaa valikoimaa retkiä Manilassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Manilla matkaasi vartenHanki opas