Phuket Pride 2014

Phuket Pride 2014 keräsi 330,000 XNUMX bahtia

Phuket Loves You -klubi on ilmoittanut, että vuoden 2014 Phuket Pride keräsi 330,000 600,000 bahtia, mikä nosti viimeisten kolmen vuoden aikana kerätyn kokonaissumman yli XNUMX XNUMX bahtiin.

Kun varat on säilytetty tulevia tapahtumia varten, 300,000 XNUMX bahtia jaetaan The Life Home Project Foundation Phuketille ja PLU Community Projectille, joka pyrkii lisäämään tietoisuutta HIV:n ja turvaseksin riskeistä Patongissa.

Rahat wPhuket Priden avajaisetkuten esiteltiin tapahtumissa, kuten Phuket Pride Pool Party, päiväretki Rayan saarelle, Gala Dinner & Charity Auction, Garland Party & Mr Phuket Pride -kilpailu ja Sunset Beach Party.

Vuoden 2014 teema "Celebrating Who We Are" oli suunniteltu rohkaisemaan kaikkia LGBT-ihmisiä tulemaan ulos ja pitämään hauskaa, kutsumaan ystäviä mukaan, murtamaan suvaitsemattomuuden esteitä ja keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen.

Juhlaillallisen aikana, joka pidettiin klo Millennium-lomakeskus Patongissa PLU-yhteisöprojektitiimin puheenjohtaja Ken Miller piti tunteellisen esityksen PLU-klubin tavoitteista, mikä sai kaikilta paikalla olevilta aplodit.

PLU:n puheenjohtaja Ian Phillips sanoi: "Tänä vuonna oli äärimmäisen haastavaa koota viikon tapahtumat ja yrittää suunnitella niitä vaalien koolle kutsumisen ja perumisen ympärille. Se voidaan tehdä vain monien ihmisten, sekä thaimaalaisten että farangien ja tapahtumapaikkojen kovalla työllä ja omistautumisella,

Phuket Pride Garland -vaalijuhlaGrand Parade Patongin kaduilla ei järjestetty tänä vuonna. Soi Paradisen homoyritysten omistajat päättivät, että he haluaisivat mieluummin pienen paraatin kadun ympärillä lähellä Paratiisia.

PLU-klubi aikoo laajentaa järjestämiään tapahtumia vuoden aikana; ei vain Patongissa vaan koko homoyhteisössä, joka sijaitsee muualla Phuketin saarella.

valokuvan luotto - Phuket Pride -sivusto

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Phuketissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Phuketin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Phuket matkaasi vartenHanki opas

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli