Phuketin syrjäytyneet rannat

Phuketin syrjäytyneet rannat

Phuket on kuuluisa upeista hiekkarannoistaan ​​länsirannikolla.

Patong on tunnetuin ranta, ja sillä on jopa oma homoosasto. Yhtä kuuluisia ovat Surinin, Kamalan, Karonin ja Katan rannat.

Mutta kannattaa todellakin tutkia joitain pienempiä, vähemmän tunnettuja rantoja ja upeita näkökulmia. Joten vuokraa taksi päiväksi tai vuokraa auto ja tutustu enemmän Phuketin länsirannikolle.

Laem Singin ranta

Laem Sing on kaunis lahti, joka sijaitsee Surinin ja Kamalan rantojen välissä. Tämä 150-metrinen hiekkaranta kätkeytyy piilossa olevaan lahteen, jota reunustavat palmuja ja vehreä ympäristö.

Surin Beachiltä etelään (Patongiin päin) tie menee ylämäkeen. Jatka katsomista oikealle ja löydät näköalan, jossa voit pysähtyä ja ottaa panoraamakuvan Laem Singin rannasta ja Andamaanienmerestä.

Jatka vielä 500 metriä etelään, kunnes näet moottoripyöriä ja autoja pysäköitynä kadun varrella. Park ja kävele portaita alas Laem Sing Beachille. Rannalla voi olla hieman tungosta aurinkoisena päivänä.

Laem-Singh-ranta-Phuket

Tri Trangin ranta

Patongin eteläpuolella sijaitseva hiljaisempi Tri Trang Beach on täydellinen vastalääke Patongin hälinalle.

Tämä pitkä, mäntyjen reunustama ranta on vähemmän turisti, ja siellä on varjoa iltapäivällä, koska ranta on pohjoiseen.

Pääset Patongista Tri Trangiin ajamalla etelään Ratuthit Songroipi Roadia (Patongin läpi kulkeva yksisuuntainen tie, joka kulkee Paradise Complexin ohi) loppuun asti, käänny oikealle ja käänny sitten vasemmalle, kun tulet rannalle. Aja Patong Beachin lopussa olevan sillan yli ja jatka tietä pitkin pari mailia, kunnes löydät Tri Trang Resort -kyltin oikealta.

Tri Trang Beach Phuket 2015

Yanuin ranta

Tämä pieni hiekkaranta on melkein Phuketin alaosassa. Se on ihana ranta vierailla matkalla kuuluisaan Laem Promthepin auringonlaskupaikkaan. Pehmeä valkoinen hiekka, kalliomuodostelmat ja täydellinen saari aivan merellä tarkoittavat, että näkymät ovat henkeäsalpaavat.

Älä unohda pysähtyä Windmill-näköalapaikalla, aivan Yanui Beachin pohjoispuolella - katso alta lisätietoja.

Yanui-ranta-Phuket

Suositellut näkökulmat

Karonin näkökulma

Ajaessasi Kata Beachiltä etelään kohti Naiharn Beachia ohitat tämän näkökulman kukkulan huipulla tien oikealla puolella.

Näköalapaikka on hyvin järjestetty ja runsaasti pysäköintitilaa. Näkymä Phuketin länsirannikolle Karonissa, Katassa ja Kata Noissa on upea ja kannattaa ottaa valokuva Facebook-julkaisua varten. Turkoosi vesi iltapäiväauringossa on todella kaunista.

Kata Beach View Point Phuket marraskuu 2015

Tuulimyllyn näköalapaikka

Windmill Viewpoint sijaitsee Phuketin eteläkärjessä, Yanuin ja Naiharnin rantojen välissä. Näiden rantojen välisellä tiellä näet valtavan valkoisen tuuliturbiinin. Käänny oikealle sieltä. Tästä upeasta panoraamanäköalapaikasta on näkymät Yanui Beachille vasemmalla ja Naiharn Beachillä oikealla.

Windmill View Point Phuket marraskuu 2015

Laem Promthep

Tämä kivinen niemi ulottuu mereen saaren kaukaisimmassa lounaispisteessä. Turistit ja paikalliset tulevat tänne nauttimaan luonnonkauniista merinäkymistä ja upeasta auringonlaskusta.

Pysäköintitilaa on runsaasti ja kukkulan päällä suuri alue, jossa on pyhäkkö ja majakka. Käsityöliikkeissä ja erilaisissa myyntikojuissa myydään sarongeja, välipaloja ja virvokkeita.

Cape Promthep auringonlaskun aikaan otettu marraskuussa 2015

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Phuketissa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Phuketin retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Phuket matkaasi vartenHanki opas