Shanghai Pride 6 - Paras koskaan!

Shanghai Pride 6 - Paras koskaan!

Shanghai PRIDE on onnistuneesti päättänyt kuudennen vuotuisen juhlansa.

Juhlien ja kulttuuritapahtumien yhdistelmä keräsi yli 5000 XNUMX kannattajaa juhlistaen monimuotoisuutta ja suvaitsevaisuutta ja lähettäen voimakasta viestiä "Yhdessä parempia".

Shanghai Priden avajaisetPre-Pride-tapahtuma 390 Shanghai -klubilla oli ilta, jossa jaettiin tosielämän tarinoita. 12. ja 13. kesäkuuta avattiin Pride-valokuva- ja taidenäyttely "Love & Health".

Lauantaina 14. kesäkuuta ajettiin 6 km pitkä Pride Run, joka alkoi klo Langham, Xintiandi Bundiin ja takaisin, jota seuraa Pink BBQ The Langhamissa American Apparelin ja Helanin tukemana. Päivä huipentui virallisiin avajaisiin, joissa esiintyi Peter Le M2:lla. Paikan vaikeuksista huolimatta ilta oli hieno, joka keräsi 2000 kannattajaa.

Sunnuntaina 15. kesäkuuta järjestettiin Yhdysvaltain pääkonsulaatin isännöimä paneelikeskustelu transsukupuolisten terveydestä, oikeuksista ja yhteisön rakentamisesta. LGBT-ryhmien avoimien ovien päivä 21. kesäkuuta, Shanghai Community Centerin järjestämä, oli omistettu verkostoitumiselle ja tulevien paikallisten LGBT-hankkeiden edistämiselle. Sitä täydennettiin HIV/AIDS-paneelikeskustelulla "Love & Beyond" ja PFLAG-konferenssilla "Embrace Your Children" Andaz-hotellissa, jota tuki Helan Online. Yli 600 ihmistä osallistui Britannian pääkonsulaatin tukemiin tapahtumiin.

Pride6-elokuvafestivaali avattiin 15. kesäkuuta British Centressä, ja sitä seurasi näytökset Saksan, Britannian, Kanadan, Luxemburgin ja Tanskan pääkonsulaatissa koko viikon ajan ja korostivat universaalia taistelua elämästä ja rakkaudesta heteroseksuaalisuuden jäykkien rajojen ulkopuolella.

Identity Theatre -sarja keräsi hämmästyttävän väkeä sekä lavalla että yleisössä. Pride6 esitteli kaksi alkuperäistä näytelmää - Sanyin kirjoittaman "Izzie ja Irving" ja Jasonin ja Svetlana Laskyn kirjoittaman tragikomedian "Rendezvous". Transsukupuolisten ihmisten yhteisölle omistettu näytelmä (tuella Alankomaiden pääkonsulaatti) seurasi interaktiivisia istuntoja ohjaajan, näyttelijöiden, yleisön ja Priden upeiden vieraiden - Sisters of Perpetual Indulgencen - välillä.

Sisar Roma of the Sisters isännöi LGBT-triviailtaa 18. kesäkuuta osoitteessa 390 Shanghai.

Shanghai Pride -juhlatVaikka päätösjuhlat joutuivat vaihtamaan paikkaa viime hetkellä, se oli valtava menestys. Järjestäjät työskentelivät väsymättä ohjatakseen yleisön uuteen paikkaan. Arviolta 800 osallistujaa viihdyttivät Pride Beats, DJ Kuma Ray, monipuolinen jazzlaulaja Denise, tanssijat Vboiz, Benson ja KK Taiwanista, Drag Queen Foxxy Femm ja NoFactCreative Group.

Taidenäyttelyn myynti lahjoitettiin Beijing Zuoyoulle, HIV/aids-tietoisuuteen sekä tartunnan saaneiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon keskittyvälle organisaatiolle. Pride Runin tuotto meni Chengdu Tonglelle, LGBT-järjestölle Sichuanin maakunnassa. Arpalippujen myynti tukee LesTalkia, paikallista lesbomediaa ja tapahtumaorganisaatiota.

valokuvan luotto - Shanghai Pride -sivusto

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Shanghaissa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä Shanghaissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Shanghai matkaasi vartenHanki opas