Ibiza

Ibizan parhaat homorannat

Ibizalla on kyse rannasta

Ibiza tunnetaan ympäri maailmaa paikkana juhlia ja rentoutua auringossa. Joka vuosi yli seitsemän miljoonaa turistia laskeutuu pienelle saarelle, ja upeat rannat ovat suuri syy tähän. Yli 80 rannallaan Ibiza on yksi Euroopan suosituimmista rantakohteista.

Ibizan rannat ovat yksimielisesti luonnonkauniita ja upeita, lämpimät Välimeren vedet ja voimakas Espanjan aurinko tekevät täällä olevista rannoista maailman parhaita. Jokainen ranta rannikolla on erilainen, ja etsitpä sitten rajattomia risteilyjä ja koko yön kestäviä juhlia tai hiljaisia ​​rentoutumisen poukamia, löydät taatusti ihanteellisen sijainnin tällä auringonpaisteessa.

homo ranta

Paras Gay Beach Ibizalla

Playa Es Cavallet: Playa Es Cavellet, joka on Ibizan homoskenen episentrumi, on poistettu Ibizan kaupungin vilinästä ja tarjoaa taattua rentoutumista. Ranta on koti Chiringay - Koko päivän avoinna oleva ravintola, jonka asiakaskunta on lähes yksinomaan homoseksuaali, ja luultavasti saaren homoseksuaalisten ja vierailijoiden suosituin ajanviettopaikka. Es Cavallet on laaja, ja ympäröivällä alueella on karu laatu, joka lisää viehätysvoimaa.

Kesähuippuisina kuukausina ranta on täynnä pääasiassa homoseksuaalisia auringonottajia ja auringonhakijoita. Playa Es Cavallet sijaitsee syrjässä ja kävelymatka pysäköintialueelta on noin 20 minuuttia, mutta kävely on sen arvoista, kun näet venyvän valkoisen hiekan ja heiluvan sateenkaarilipun. Myös rannan takana olevat dyynit ovat suosittu risteilykohde.

Parhaat vaatteet - valinnainen ranta Ibizalla

Sa Caleta: Silmiinpistävä ja dramaattinen rantaviiva ja kristallinkirkas vesi, Sa Caleta Beach on helposti yksi Ibizan kauneimmista ja ainutlaatuisimmista paikoista. Karu ranta on paikallisten suosikki, ja se tarjoaa rauhallisen pakopaikan saaren vilkkaimmista paikoista. Useimpia homomatkustajia ei kuitenkaan houkuttele tänne rentouttava ilmapiiri - ranta on täysin vaatteet valinnainen.

Huomaat välittömästi Sa Caletan rannan pienten kallioiden varrella olevat alastonkehät, ja vaatteet valinnaiset ovat rannan suosituin ominaisuus. Tämän rantaviivan muodostavat hevosenkengän muotoiset poukamat tarjoavat runsaasti yksityisyyttä ja yksinäisyyttä, jossa voit häpeämättä ottaa aurinkoa ja vesi on helposti saavutettavissa. Paikalliset ravintolat tunnetaan eri puolilla Ibizaa suussa sulavista kala- ja äyriäisruoistaan.

Ibizan kaunein ranta

Cala D'Hort: Jos haluat henkeäsalpaavat näkymät kaareutuvalle lahdelle ja 400 metriä korkealle El Vedra -kalliosaarelle, tee matka Cala D'Hortin rannalle. Tämä pieni ranta on yksi koskemattomimmista ja luonnollisesti kauneimmista alueista Ibizan rannikolla. Vesi on tyyni ja kirkas ja läpäisee hellästi lämmintä hiekkaa. Cala D'Hort ei ole suuri ranta, mutta se on kuitenkin erittäin suosittu, joten muista saapua ajoissa varmistaaksesi, että saat loistavan paikan, josta on parhaat näkymät.

Kirkas vesi tarkoittaa, että snorklaus on suosittu harrastus, ja laitteita voi joko vuokrata tai ostaa useista merenrannan kaupoista. Aivan rannan takana on joukko pieniä baareja, joissa tarjoillaan juomia ja tapaksia. Tunnelma täällä on uskomaton, ja yöllä jotkut pienet paikat muuttuvat hitaasti eloisiksi ja eloisiksi paikoksi.

homo ranta

Paras risteilyranta Ibizalla

Es Cavallet Dunes: Juuri takana Playa Es Cavalett Es Cavallet Dunes tunnetaan koko Ibizan homoelämästä, ja ne ovat saaren suosituin risteilykohde ja tarjoavat laajan erämaan tutkimisen. Dyynit ovat erityisen elossa iltaisin, kun paikalliset ja vierailevat homot tunkeutuvat jyrkkään hiekkaan.

Chiringayn lähellä sijaitsevat dyynit ovat osa Es Cavallet -gay-aluetta, joka on saaren LGBT+-yhteisön suosittu ajanviettopaikka. Dyynit päättyvät paikoin lähellä vesirajaa ja ovat sinänsä kiehtova ja kaunis ympäristö.

Ibizan suosituin ranta

Las Salinas: Ibizan glamourin ruumiillistuma, Las Salinasin ranta sijaitsee saaren eteläkärjessä ja on suojeltu luonnonsuojelualueella. Täällä hellästi hiekalle laskeutuvat kristallinkirkkaat siniset vedet ovat tehneet Las Salinasista yhden Ibizan halutuimmista rannoista vuosikymmeniin. Ranta on pitkään liitetty saaren viileään ja trendejä luovaan väkijoukkoon ja eloisiin talobiittiin, jotka virtaavat sen pituudeltaan monista klubeista.

Las Salinasin etelään päin oleva luonto tarkoittaa, että voit nauttia kaikesta, mitä rannalla on tarjottavana auringonnoususta auringonlaskuun. Voit patikoida läheisessä metsässä, polkuveneellä lahden ympäri tai vain istua ja siemailla cocktaileja tällä koskemattomalla ja eloisalla Ibiza-matkalla.

homo ranta

Julkkisten suosikkiranta Ibizalla

Cala Jondal: Cala Jondalin koskematon valkoinen hiekka on täynnä laadukkaita aurinkotuoleja ja tyylikkäitä aurinkovarjoja, ja siellä on puinen rantakatu, joka kulkee suuren osan rannasta. Nämä ylimääräiset yksityiskohdat tekevät rannasta niin suositun kansainvälisten julkkisten keskuudessa. Heidän voi usein nähdä siemaillen cocktailia tai lukemassa kirjaa kauniilla Cala Jondalin rannalla. Poukama, jossa Cala Jondal sijaitsee, suojaa rannalla kävijöitä ankarilta tuulilta, mikä tarkoittaa, että hiljaisina aikoina alue on täydellisen rauhan ja hiljaisuuden sijainti kaukana Ibizan kaupungin väkijoukosta.

Cala Jondalin huippuluokan luonto tarkoittaa, että rannalla on nyt vaikuttava valikoima ravintoloita ja baareja. Ikoninen Blue Marlin sijaitsee myös Cala Jondalilla, joka on yksi maailman hienoimmista rantaklubeista ja tarjoaa Ibizan korkeinta ylellisyyttä. Pettymysten välttämiseksi, jos haluat vierailla missä tahansa suurista klubeista ja loungeista vierailusi aikana, varaa muutama viikko etukäteen.

homo ranta

Formenteran paras ranta

Playa Illetes: Vaikka ei Ibizalla, Formentera on Ibizan lumoava sisar ja vain lyhyen lauttamatkan päässä. Useimmat ihmiset suuntaavat Formenteraan muutamaksi päiväksi rentoutumaan Ibizan kiireen jälkeen. Formentera on oma ainutlaatuinen läheinen saari, jolla on uskomattomia valkoisia hiekkarantoja ja turkoosinsinisiä vesiä. Voit liikkua helposti skootterilla tai pyörällä.

Playa Illetes on Formenteran pääranta - noin 5 km:n päässä lauttaterminaalista. Se ei ole gay-ranta, mutta se on listattu maailman kymmenen parhaan rannan joukkoon, joten se on vierailun arvoinen. Mitä pidemmälle rantaa vaeltelet, sitä vähemmän se on täynnä ja törmäät myös nudistialueelle, joka on vapaa aurinkotuoleista ja hieman umpeen kasvanut.

Rannalla on muutamia ravintoloita, vaikka ne voivat olla kalliita, joten on parempi noutaa jotain läheisen La Savinan supermarketista, jonne Ibiza-lautta kulkee.

Lue lisää: Tekemistä Ibizalla.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ibizalla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Ibizan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ibiza matkaasi vartenHanki opas