Ibizan homokartta

Ibizan homokartta

Interaktiivinen Ibizan homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
Ranta

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
Kunto

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Huvila

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

AxelBeach Ibiza

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Luodaan vapaa ja suvaitsevainen yhteiskunta, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiinsä ja ilmaisuaan rajoittamatta. AxelBeach Ibiza sijaitsee aivan rannalla, ainutlaatuisessa maisemassa Sant Antonion lahdella. Sen trendikäs ja eksklusiivinen sisustus tekee moderneista huoneistoistamme eksklusiivisia ja tyylikkäitä, ja niissä on oma sviitti, olohuone, oma terassi ja varustettu keittiö. 96 eksklusiivisessa AxelBeach Ibiza -huoneistossa on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi lomastasi unohtumattoman, hienostunutta designia ja mukavuutta. idyllinen kirkkaiden vesien ympäristö saaren parhaiden auringonlaskujen kanssa. Kaikki huoneistot ovat täysin varusteltuja ja sisustettu uusimpien trendien mukaan, jotta voit nauttia etkä menetä mitään oleskelusi aikana. Nauti täydellisestä rentoutumisesta ja sammuta mieli ja keho Axel Wellnessissä. Käytössäsi on lasikylpylä, josta on parhaat näkymät merelle, sauna, turkkilainen sauna, teräksinen kylpytynnyri hierontakierroksella, aromaterapiasuihku, kromoterapia, sade sekä hieronta- ja räätälöity hoitomenu. Kaikista huoneista on näkymät merelle ja maagiselle saarelle. Siellä on myös upea ulkosolarium rentoutumiseen ja auringonottoon upeilla näkymillä. Päivän aikana voit nauttia upeasta uima-altaasta merinäköalalla ja ottaa aurinkoa sen lepotuoleissa samalla kun nautit maisemista. Halutessasi pääset suoraan hotellin alla olevalle rannalle uimaan meressä. Yöllä Sky Barista tulee täydellinen paikka nauttia eksklusiivisista Ibizan tunnelmasta ja kiehtovimmista cocktaileista loungetilassamme ja chill-baarissamme. löytää saaren tyylikkäimmät ja hauskimmat ihmiset.