Gay Ibiza

Ibiza Gay Beach

Playa Es Cavallet on Ibizan suosituin gay-ranta. Rannan gay-osio sijaitsee kauimpana parkkipaikalta, Chiringay-nimisen (melkein) yksinomaan homoseksuaalisen rantaravintolan edessä.

Ibiza Gay Beach

Playa Es Cavallet
Sijainti-kuvake

Playa Es Cavallet, Ibiza, Espanja

Näytä kartalla
4.1
Yleisön ikäraja

Perustuu 27 ääntä

Virallisesti nudistirannalla sijaitseva Playa Es Cavallet -hiekkaranta on vilkasta puolenpäivän aikaan, ja juhlatunnelma alkaa noin klo 4 ravintolan edessä.

Vuokrattavissa on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja, ja Chiringay tarjoaa "at seat" juomia ja välipaloja. Heti rannan takana ovat tuuheat dyynit, jotka ovat sinänsä suosittuja risteilypaikkoja.

Es Cavalletiin pääsee kahdella tavalla: Drive. pysäköinti voi olla ongelma sesonkiaikana, joten älä saavu liian myöhään. Tai bussilla Ibizan kaupungista. Aiemmin veneellä oli mahdollista nousta Figueretas Beachiltä, ​​mutta tämä palvelu ei ole enää saatavilla.

Huippusesonki on heinä- ja elokuussa. Kesäkuu, syyskuu ja lokakuun alku ovat kuitenkin hyviä kuukausia vierailla, ja siellä on runsaasti auringonpaistetta ja paljon rennompaa ja rennompaa tunnelmaa, ja ranta houkuttelee edelleen satoja homoseksuaalisia auringonottajia.

Ominaisuudet:
Ranta

Viimeksi päivitetty: 5-Jun-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.