Teollisuus

Helvetin keittiön parhaat gaybaarit

Gay-baareja ja klubeja Hell's Kitchenissä

Hell's Kitchen on New Yorkin homoelämän sydän. Se on aivan Broadwayn ja Times Squaren vieressä. Hell's Kitchen ulottuu Eighth Avenuelta Hudson-joelle. Se oli aikoinaan karkea ja valmis naapurusto, mutta gentrifikaatiomarssi on muuttanut sen. Hell's Kitchen on nyt yksi New Yorkin eniten tapahtuvista alueista, ja se näkyy asuntojen hinnoissa.

Helvetin keittiössä on mahtavaa energiaa. Siinä on klassinen, kasvotahtiinen New York-tunnelma. Nimi itsessään on aika utelias. Miksi sitä kutsutaan Hell's Kitcheniksi, saatat kysyä? 19-luvun lopulla tämä oli melko karu alue, ja poliisi ilmeisesti kutsui sitä "helvetin keittiöksi". Tuo melko unohtumaton nimi on jäänyt kiinni!

Hell's Kitchen on loistava paikka yöpyä, sillä se on aivan toiminnan sydämessä, mutta kaukana Times Squaren turistihulluudesta.

Tässä on oppaamme Hell's Kitchenin parhaisiin homobaareihin.

Teollisuus

Terapia sopii erinomaisesti ennen juomista. Tien toisella puolella on Industry, valtava homobaari ja -klubi. Täällä mennään juhliin, kun on myöhä. Tanssilattia täyttyy yön edetessä. Saatat myös löytää huomattavan jonon ulkopuolella, riippuen siitä, kuinka myöhään saavut. Musiikki on vaihtelevaa - gay-tavalla - joten odota sekoitus kaikkea Cheristä Rihannaan. Kuulet myös nostalgiakappaleita 80- ja 90-luvuilta. Baari on vain käteinen.

Ritz Bar and Lounge

Ritz Bar and Lounge

Yksi Hell's Kitchenin suosituimmista homobaareista, Ritz Bar and Loungen molemmat kerrokset ovat yleensä täynnä. Musiikillisesti voit odottaa kaikkia homobaariklassikoita. Näet erinomaisia ​​kuningattaria esiintymässä, kuten Nick Gaga ja Morgan Royel. Happy hour alkaa klo 4 - voit poiketa töiden jälkeen juomille. Illan edetessä tämä on hyvin juhlapaikka ja siellä on paljon enemmän tanssia kuin puhumista. He tekevät myös hyvää krapularuokaa.

Townhouse Baari

Townhouse Baari

Tämä baari, johon menet, jos haluat keskustella. Siinä on iloinen tunnelma. Townhouse Bar on herrasmiesklubin muotoinen, joten sinun tulee pukeutua kohtuullisen hyvin pukeutuneena. Tämä on suosittu paikka hyväkorkoisten isien kanssa - silmänisku. Odotettavissa show-sävelmiä livenä pianolla. Jos tunnet itsesi rohkeaksi, voit pyörittää mikrofonia. Tämä on New York, joten saatat nähdä Broadway-tähdet ottavan mikrofonin spontaaniin esitykseen. Jos he valmistautuvat korostetuiksi. Se on ollut suosittu Hell's Kitchen -baari sen avaamisesta vuonna 1989.

Barracuda Baari

Barracuda Lounge

Yksi Hell's Kitchenin pisimpään toimineista homobaareista. Barracuda Lounge isännöi 90-luvulla vedätyskykyohjelmia, jotka saattoivat inspiroida RuPaulia. Siitä tuli Nathan Lanen ja Eartha Kittin kaltaisten julkkisten polkupaikka. Monet drag queenit ovat aloittaneet uransa Barracuda Loungessa. Se oli yksi Hell's Kitchenin ensimmäisistä homobaareista, jossa oli drag show joka ilta, joten se oli yksi kaupungin historiallisimmista baareista. Se ei kuitenkaan missään nimessä käy kauppaa entisillä loistoilla. Barracuda Lounge on edelleen loistava valinta gay-illan viettoon Hell's Kitchenissä.

Flaming Satdles NYC

Flaming Satdles NYC

Tämä baari tunnetaan homomiesversiona Coyote Uglysta. Näet cowboyiksi pukeutuneita miehiä tanssivan baarissa. Henkilökunta tunnetaan nimellä "Flaming Saddles Bandites". Tämä on New York, joten varsinaisia ​​cowboyja ei ole olemassa, mutta sen ei pitäisi estää homomiehiä pukeutumasta cowboyiksi viihteeksi. Flaming Saddles tarjoilee mausteista etelän ruokaa meksikolaisella otteella. Juomat ovat myös hyvin hinnoiteltuja. Tämä on hyvä paikka juoda ystävien kanssa mukavassa ilmapiirissä. Se on hyvä valinta turisteille, jotka haluavat tutustua Hell's Kitchenin homoelämään.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat New Yorkissa

Selaa valikoimaa yhteistyökumppaneidemme retkiä New Yorkissa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in New York City matkaasi vartenHanki opas