Ibiza

Tekemistä Ibizalla

Ibiza on Euroopan juhlasaari

Ibiza on melko pieni saari, mutta se on yksi suosituimmista matkakohteista Euroopassa. Se on loistava paikka nauttia auringosta, kävellä pehmeillä hiekkarannoilla ja kyllä, juhlia kuin olisi maailmanloppu.

Ibizalla voi viettää monenlaista lomaa. Jotkut ihmiset menevät juhlakauden aikana hyödyntämään saaren kuuluisia superklubeja. Mutta voit myös käydä joogaretriitillä tai majoittua huvilassa keskellä ei mitään.

Ibizalla on kaksi pääkaupunkia. Ibiza Townista löydät suurimman osan tapahtumista, mukaan lukien klubit, hotellit ja parhaat kaupat. San Antoniosta löydät myös klubeja ja viehättävän kävelykadun. Yleensä Ibiza Townia pidetään tapahtumallisimpana, kosmopoliittisena paikkana. Se on vain 20 minuutin bussimatkan päässä Ibizan kaupungista San Antonioon.

Ibiza

Dalt Vila

Dalt Vila on vanha kaupunki. Sen historia ulottuu 2,500 vuoden taakse. Siinä on 16-luvun linnoituksia, jotka Kaarle V rakensi suojellakseen saarta merirosvoilta. Melko silmiinpistävä monumentti Espanjan kultakaudelta. Ibizan vanhaankaupunkiin kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti. Kulje mukulakivikaduilla ja nauti upeista näkymistä.

Saarta hallitsivat aikoinaan maurit. Lopulta katalaanit ajoivat heidät ulos. Sanotaan, että mustasukkainen sisarus petti Ibizan viimeisen maurien hallitsijan. Voit vierailla tunnelin uloskäynnissä Dalt Vilassa, josta maurien oletettiin pakenevan. Espanjan haamuja on kaikkialla. Maurien tappiota vietetään joka vuosi 8. elokuuta.

Ibizan katedraali

Myös Dalt Vilasta löydät Ibizan katedraalin. Se on ollut palvontapaikka varhaisesta antiikista lähtien. Siitä tuli seurakunta vuonna 1235 Aragonian hyökkäyksen jälkeen. 18-luvulla siitä tuli katedraali. Katedraalista on upeat näkymät merelle. Portaat ovat jyrkät, mutta se on sen arvoista. Käytä mukavia kenkiä, jos olet tutustumassa Dalt Vilaan.

Ibiza

San Antonio

San Antonio on Ibizan toinen kaupunki. Kävele kävelykadulla ja tutustu satamaan. Löydät joitain Ibizan parhaista ravintoloista San Antoniossa. West Endissä on myös monia baareja ja klubeja. Sunset Strip on kuuluisa juhla-alue. Täältä löydät Cafe Del Marin, baarin, joka synnytti tuhat chillout-albumia 90-luvulla.

Voit tehdä veneretken lahden ympäri ja tutustua rantoihin. Etsitpä sitten tanssia koko yön tai nauttia sivistyneestä auringonlaskun cocktailista, löydät etsimäsi San Antoniosta.

Mene veneellä Formenteraan

Formentera lähellä Ibizaa

Formentera on Ibizan lumoava sisko. Siellä voit rentoutua Ibizalla vietetyn kiireisen ajan jälkeen. Lauttamatka Ibizalta Formenteraan kestää noin 30 minuuttia. Valkoisten hiekkarantojen ja sinisten vesien ansiosta Formentera on paratiisi rannan ystäville. Se on paljon vähemmän kiireinen kuin sen naapuri Ibiza, ja se on suhteellisen helppo kiertää skootterilla tai pyörällä. Se on ehdottomasti päivän tai parin päivän matkan arvoinen, jos sinulla on kauemmin aikaa tutustua sen upeisiin rantoihin ja viehättäviin kyliin sekä maistella erinomaista Välimeren ruokaa, jota on tarjolla Formenteran ravintoloissa.

Playa Illetes on Formenteran pääranta - noin 5 km:n päässä lauttaterminaalista. Se ei ole gay-ranta, mutta se on listattu maailman kymmenen parhaan rannan joukkoon, joten se on vierailun arvoinen. Mitä pidemmälle kävelet, sitä vähemmän tungosta tulee ja siellä on nudistialue, joka on vapaa aurinkotuoleista ja hieman umpeen kasvanut.

Rannalla on muutamia ravintoloita, vaikka ne voivat olla kalliita, joten on parempi noutaa jotain läheisen La Savinan supermarketista, jonne Ibiza-lautta kulkee.

Ibizan homomaailma

Ibiza on yksi mahtavista juhlakohteista. Se on sana hedonismille. Löydät monia homobaareja vanhankaupungin varrelta Calle de la Virgen -kadulta - uteliaasti nimetty katu, kun ajattelee sitä. Ihmiset juhlivat yleensä myöhään Espanjassa, joten yritä aloittaa iltasi hieman myöhemmin. Monet homobaarit ovat avoinna huhtikuusta lokakuuhun. Yöelämä on paljon hiljaisempaa sesongin ulkopuolella.

Baari MonaLisa on kimalteleva homobaari. Se avataan klo 10 ja se on hyvä paikka aloittaa homoiltasi Ibizalla. Toinen hyvä paikka juomalle on Angelo, vakiintunut Ibiza-gay-baari. Voit nauttia cocktailin terassilla - upea näköala Ibizan vanhaankaupunkiin.

Gay-kerhotoimintaa Ibizalla järjestetään saaren suurissa klubeissa. Ibiza on erittäin homoystävällinen, ja jotkin klubit isännöivät homoklubiiltoja. Glitterbox Hi Ibizalla on hieno klubiilta, joka järjestetään läpi kesän.

Jos haluat nauttia Ibizan gay-ranta, siirry sitten Playa Es Cavallet. Kesällä se voi olla melko täynnä ja juhlat alkavat noin klo 4. Ole valmis - se on kuin nudistiranta.

Ibiza

San Jose

San José on pieni kaupunki Ibizan eteläosassa. Tämä osa saaresta on syrjäinen - se voi tuntua erämaalta. San José on poikkeus. Tämä viehättävä kylä sijaitsee maailman korkeimman vuoren, Sa Talaian, juurella. Se on viehättävä ja hyvin perinteinen espanjalainen kylä. Superklubit tuntevat maailman poissa ollessasi San Joséssa. Se on hyvä paikka tutkia krapulan kanssa. Siellä on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita tutkittavaksi.

Voit myös vaeltaa joidenkin ympäröivien maisemien läpi. Se on hyvin maalaismainen ja rauhallinen. Tämä tekee Ibizasta niin mahtavan. Voit kokea törkeän juhlan aivan kuin olisit Berliinissä, ja myös rentoutua pienessä kylässä paistatellen auringossa.

Vesiurheilu

Ibiza on kuuluisa upeasta rannikosta, joten vesiurheiluun osallistuminen on välttämätöntä. Saarella on lähes 20 sukelluskoulua, ja ne tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja maistelukelluksista täysimittaisiin tutkimussukelluksiin niille, joilla on lupa.

Jos matkustat kaveriporukalla, on hyvä idea vuokrata jahti päiväretkelle merellä. Muita aktiviteetteja saarella ovat meloa, purjelautailua, vesihiihtoa ja vesihiihtoa. Lue lisää: Ibizan parhaat homorannat.

Vaellus Ibizalla

Jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy polttaa pois edellisen illan alkoholi, etkä välitä hikoilusta, sinun kannattaa kokeilla vaellusta Sa Talaiassan (tunnetaan myös nimellä Sa Talaia) huipulle. Ibizan korkein kohta löytyy Sant Josepista.

Se on itse asiassa suhteellisen helppo, noin 1.5 mailia (2.4 km) oleva ylämäkeen kävelymatka. Osoita karttasi kohti Sa Talaia -nimistä katua ja kävele sitä ylöspäin, kunnes se muuttuu poluksi, jonka molemmilla puolilla on puita ja pensaita. Kun saavut huipulle, näet saaren upeimmat panoraamakuvat, ja jos sinulla ei ole illan suunnitelmia, mene ylös katsomaan upeaa auringonlaskua - varmista vain, että sinulla on taskulamppu matkaa varten!

Voit myös ajaa huipulle, mutta varmista, että sinulla on kunnollinen auto - tiet ovat tuulisia ja kuoppaisia!

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Ibizalla

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Ibizan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Ibiza matkaasi vartenHanki opas