Gay Puerto Vallarta - Almar Resort

Tekemistä Puerto Vallartassa

Tutustu Meksikon suurimpaan homoelämään

Puerto Vallarta, joka tunnetaan myös nimellä PV, on Latinalaisen Amerikan suurimman homokaupungin Zona Romantican koti. Se on suuri vetonaula Pohjois-Amerikan matkailijoille - erityisesti LGBT+-matkailijoille. Monilla varakkailla amerikkalaisilla on toinen koti Puerto Vallartassa. Sillä on korkeimmat kiinteistöhinnat Meksikossa.

Täydellinen lomapaikka, PV on kompakti, sillä on upeita rantoja, monia hotelleja, vilkasta yöelämää ja kuuluisa ruokaskene. Paikallista ruokaa pidetään Mexico Cityn toiseksi tärkeinä. Vaikka Puerto Vallarta houkuttelee paljon turisteja, siellä on silti aitoa meksikolaista tunnelmaa. Sitä vastoin Cancun ei (se on kuin Karibian Florida). Jos etsit makua Meksikosta ja vanhasta homosta, Puerto Vallarta on oikea paikka.

PV

Lähde veneretkelle Banderas Bayn ympäri aamulla

Puerto Vallarta on Jaliscon osavaltiossa. Sen rantaviiva kulkee Banderasin lahdella. Lahti ulottuu seuraavaan osavaltioon, Nayaritiin, joka on suuri nouseva ja tuleva lomakohde. Voit tehdä veneretken Puerto Vallartasta Banderasin lahden ympärillä. Purjehdit luolien läpi, tutkit harvaan asuttuja saaria ja kaukaisia ​​rantoja. Voit myös käydä delfiinien tarkkailussa. Banderas Bayssa on monia delfiinejä ja jopa valaita. Jos olet onnekas, saatat nähdä valaan veneretkelläsi. Voit jopa purjehtia siihen asti ja kohdata valtameren kuninkaan.

PV

Tutustu Maleconiin iltapäivällä

Malecon on Puerto Vallartan pääkatu. Malecon on pohjimmiltaan katu, joka kulkee pitkin merta. Se on tärkein ostosalue. Autot eivät ole sallittuja, joten se on ihanteellinen kävelyyn. Löydät kuuluisan PV-kyltin Maleconin keskustasta. Pakollinen Instagramille.

Se on hyvä ihmisten katseluun. Maleconin varrella on palmuja ja veistoksia. Voit liittyä kiertueelle ja tutustua kaupungin kohokohtiin paikallisen oppaan kanssa. Jos olet ruokailija, voit liittyä ruoka- ja juomakierrokselle. Tequilan maistelu on pakollinen - olethan sentään Meksikossa. Tutustu tequilan ja mezcalin eroihin ja erilaisiin paikallisiin muunnelmiin. Voit tehdä tequila-istunnon iltapäivällä, kunhan syöt jotain! Kokemuksemme mukaan tequila on niin laadukasta, ettei krapula ole paha.

Maleconin lopussa löydät Our Lady of Guadalupen, kaupungin tärkeimmän kirkon. 1.–12. joulukuuta järjestetään Our Lady of Guadalupe -festivaali. Se on yksi PV:n suurimmista festivaaleista. Kuten useimmat meksikolaiset festivaalit, se on erittäin värikäs ja jännittävä. The Day of the Dead järjestetään 1. ja 2. marraskuuta. PV on surina näiden festivaalien aikana.

Casa Kimberly

Tee matka Casa Kimberlyyn

Puerto Vallarta oli unelias kalastajakaupunki 1960-luvulla. Se ei todellakaan ollut turistikohde. Vuonna 1964 John Huston kuvasi Puerto Vallartassa Tennessee Williams -sovituksensa The Night of the Iguana. Richard Burton näytteli yhdessä Ava Gardnerin kanssa. Tässä vaiheessa Burton seurusteli Elizabeth Taylorilla. Hän lensi Meksikoon pitääkseen häntä silmällä. He molemmat rakastuivat Puerto Vallartaan ja ostivat kaksi kiinteistöä lähellä Maleconia. Kiinteistöt yhdistettiin myöhemmin sillalla - suunniteltu näyttämään Venetsian Huokausten sillalta! He viettivät monia onnellisia ja vähemmän onnellisia iltoja kiinteistössä.

Kiinteistön nimi oli Casa Kimberly. Kun Taylor kuoli, se myytiin ja siitä tehtiin boutique-hotelli. Voit pysyä siellä - jos sinulla on syvät taskut. Vaikka et pysy siellä, voit vierailla ja nauttia cocktailin Elizabeth Taylorin entisessä pinnasängyssä.

Puerto Vallarta

Bileet Zona Romanticassa yöllä

Zona Romantica on täynnä homobaareja. Siellä on niin monta homobaaria kuin suuresta kaupungista löytyy. Voisit aloittaa klo Garbon pianobaari cocktailia varten. Se on sivistyneempi paikka - iltasi voi muuttua yhä sivistyneemmiksi, jos niin haluat. Oletetaan, että teet: suuntaa Queens juomalle. Se on Meksikossa sijaitseva homobaari, joka toimii Britannian monarkian pyhäkkönä. Se on hurmaavan hölmöä.

Pacon Ranch on monien mielestä Puerto Vallartan suosituin homobaari. Se on aika villi. Odotettavissa on kaksi kerrosta täynnä homomiehiä, joista monet ovat ilman paitaa yön edetessä. Siellä on säännöllisiä drag-esityksiä, usein erittäin korkeatasoisia. The Travel Gay tiimi tarkkaili Beyonce drag -esittäjää Paco's Ranchilla. Se oli iso tuotanto, melkein kuin Drag Racen päälavatapahtuma.

Almar Gay and Lesbo Resort Puerto Vallarta

- Almar Resort (kuvassa yllä) on myös loistava baari, ja LGBT-lomakohteena löydät paljon homo- ja lesbovieraita tästä Puerto Vallartassa sijaitsevasta hotellista. Top Sky Bar & Restaurant on usein paikka, jossa monet homo- ja lesboyhteisöt tapaavat pitääkseen hauskaa ja viihdettä.

Turistit voivat saada taipumuksen tilata tequilaa jokaisen juoman kanssa. Se on loppujen lopuksi Meksiko, joten miksi ei? No, saatat olla hieman kuuma sotku, jos teet niin, joten juo vastuullisesti ja hanki tacoja matkalla takaisin hotellillesi.

Puerto Vallarta on yksi Meksikon jännittävimmistä kohteista. Se on niin monipuolinen. Voit nauttia juhlalomasta, romanttisesta lomasta, urheilullisesta lomasta tai lomakeskuksesta. Voit jopa kokea kaikki nämä asiat kerralla. Puerto Vallarta voi olla pieni, mutta siinä on paljon suuremman kaupungin kuhina. Jos se oli tarpeeksi hyvä Elizabeth Taylorille, se on tarpeeksi hyvä sinulle.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Parhaat matkat Puerto Vallartassa

Selaa valikoima retkiä Puerto Vallartassa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Puerto Vallarta matkaasi vartenHanki opas