Puerto Vallartan homokartta

Puerto Vallartan homokartta

Interaktiivinen homokarttamme Puerto Vallartasta. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakuasi ja saada tarkempia tietoja.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
soveltuu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Piñata PV Hotel

Piñata PV Hotel and Bar on Puerto Vallartan ainutlaatuinen kokemus miehille, ja se on valinnainen, vain miehille tarkoitettu majoituspaikka, johon kuuluu henkilökunta ja vieraat. Yksityinen kahdeksan huoneen kiinteistö sijaitsee Zona Romantican keskustassa, korttelin päässä Puerto Vallartan parhaista gaybaareista ja vain muutaman askeleen päässä parhaista ravintoloista, kahviloista ja taquieroista etuovemme ulkopuolella. Ja vain nopea kymmenen minuutin kävelymatka Maleconille ja Banderas Bayn aktiivisille rannoille. Kuudesta tämän boutique-hotellin huoneesta on suora pääsy uima-altaalle, baariin ja porealtaaseen. Kahdesta ylemmän kerroksen huoneesta on laajat vuoristo- ja kaupunkinäkymät. Katolla on myös tilava kuntosali. Hotellin täyden palvelun baari on käytettävissä joka päivä, ja se sisältää meksikolaisia ​​kevyitä purevia kierteellä (kokeile erityistä salaista Guacamole-reseptiä). Eklektinen taideteos koristaa baarin holvattua parviympäristöä ja luo vaikuttavan tilan nauttia lomastasi. Pinata PV Hotel isännöi myös kuuluisaa seksikästä lauantai-iltaa - Noche Calientea. Vieraat, vierailijat ja paikalliset kokoontuvat yhdessä nauttimaan musiikin ja juhlien illasta. Tarkista hotellin virallisilla verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, mitä tapahtumia lomasi aikana tapahtuu, viikoittaiset tapahtumat ovat erittäin suosittuja, eikä niitä kannata missata! Alennuksia tarjotaan Euroopasta, Isosta-Britanniasta ja Irlannista tuleville matkailijoille 1+ viikon oleskelusta! Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoja.

Mitä tänään