Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Gay Puerto Vallarta · Kaupunkiopas

Suunnitteletko matkaa Puerto Vallartaan? Homo-Puerto Vallartan kaupunkioppaamme on sivu sinulle.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Puerto Vallarta on yksi Meksikon suosituimmista turistikohteista. Se on myös homojen mekka. LGBT+-amerikkalaiset kerääntyvät Puerto Vallartaan - joka tunnetaan myös nimellä PV - joka vuosi. PV:stä löydät monia erinomaisia ​​hotelleja, puhumattakaan maailmanluokan yöelämästä. Sitä pidetään Meksikon parhaimpana ruokapaikkana pääkaupungin ulkopuolella.

Aikoinaan uninen kalastajakaupunki Puerto Vallarta nousi suureksi hotspotiksi, kun Elizabeth Taylor ja Richard Burton tekivät siitä toisen kotinsa. 1960-luvulta lähtien PV on ollut erittäin muodikas kohde. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän aurinkoa, hiekkaa ja merta. Sesonkiaikana se on myös yksi Amerikan homoseksuaalisimmista paikoista.

Gay-baarit Puerto Vallartassa

Puerto Vallartan homoelämä keskittyy Zona Romantican ympärille. Se on aivan kaupungin sydämessä. Zona Romantica on Latinalaisen Amerikan suurin homoseksuaalialue. Kun LGBT+-eurooppalaiset ryntäävät Mykonosiin, LGBT+-amerikkalaiset ryntäävät PV:hen. Zona Romantica on erittäin humalainen ja risteilyinen yöllä. Sinulla on varmasti vanhaa homoa. Vältä vain juomasta tequilaa jokaisen juoman kanssa, niin sinun pitäisi olla kunnossa.

herra Flamingo on yksi Puerto Vallartan suosituimmista homobaareista. Se on Zona Romantican sydämessä. Näet ihmisten valuvan kadulle yön edetessä. Se on hyvä paikka seurustella. Suuntaa sivistyneeseen cocktailiin Garbon pianobaari. Se on nimetty suuren diivan mukaan. "Tener Garbo" on espanjalainen lause, joka viittaa keneen tahansa tai mihin tahansa, mikä on tyylikästä. Kuulostaako se sinulta?

Suunnata Queens todella surrealistisen kokemuksen saamiseksi. Se on Britannian kuninkaalliselle perheelle omistettu homobaari. Näet kuvia kuningattaresta ja prinsessa Dianasta rapattuina seinille. Prinssi Andrew'n kuva on saatettu poistaa viimeisestä vierailustamme, ajattele sitä. Älä missaa Reinasia saadaksesi annoksen brittiläistä eksentrisyyttä Meksikossa. Pacon Ranch on pakollinen käynti. Sitä pidetään Zona Romantican vilkkaimpana homobaarina. Näet upeita vetämisesityksiä.

Almar Lesbo Resort Puerto Vallarta

Gay-suositut hotellit Puerto Vallartassa

Suuri osa PV:n matkailualasta on vinossa LGBT+-matkustajien suuntaan. Jumalalliset dollarit ja vaaleanpunaiset puntit virtaavat vapaasti tässä kaupungissa ja raha puhuu varmasti. Melkein kaikki Puerto Vallartan hotellit ovat joko homoystävällisiä tai erittäin homoystävällisiä. Yksi Puerto Vallartan suosituimmista hotelleista homomatkailijoiden keskuudessa on Almar Resort. Se on "suoraystävällinen" hotelli meren rannalla. Tämä on tasokas homohotelli, joten voit odottaa tyylikkäitä huoneita ja erinomaista palvelua. Hotellin Top Bar on myös tutustumisen arvoinen - sieltä on upeat näkymät kaupunkiin.

Vallartan lahden salaisuudet on loistava 5 tähden valinta kuuluisalla Malecon-rantakadulla. Toinen suosittu vaihtoehto homomatkailijoiden keskuudessa on Marriott Puerto Vallarta. Se on hieman kauempana yöelämästä, mutta pääset helposti Zona Romanticaan ja takaisin taksilla.

Almar Gay Resort Puerto Vallarta

Koe Puerto Vallarta

PV on Jaliscon osavaltiossa ja siitä on näkymät Banderasin lahdelle. Lahden toisella puolella näet Punta Mitan naapurivaltiossa Nayaritissa. Kannattaa lähteä veneretkelle Banderas Bayn ympäri. Se on täynnä delfiinejä ja jopa valaita. Voit tutustua paikallisiin luoliin ja syrjäisiin rantoihin.

Casa Kimberly on Liz Taylorin ja Richard Burtonin entinen koti. Se on nyt luksushotelli. Voit pysyä siellä, jos sinulla on syvät taskut. Muuten voit aina poiketa cocktailille erittäin tyylikkäässä ympäristössä. Maleconin rantatieltä löydät PV:n parhaat kaupat. Lue lisää: Tekemistä Puerto Vallartassa.

Gay-kylpylät Puerto Vallartassa

Puerto Vallartassa on yksi homokylpylä nimeltään Spartacus. Se on hyvä paikka jäähtyä ja purkaa jännitystä niin sanotusti. Se on jakautunut neljään kerrokseen. Kiireisimpien kuukausien aikana se voi olla täynnä miehiä, jotka kaikki etsivät yhtä asiaa ja vain yhtä asiaa. Se on aivan homoalueen sydämessä.

Matkalla Puerto Vallartaan

Lennät lentokentälle Licenciado Gustavo Díaz Ordazin kansainvälinen lentoasema (PVR). Monet lennot Yhdysvalloista tai Euroopasta laskeutuvat Mexico Cityyn. Jatkolento PV:hen kestää noin 1 tunti ja 30 minuuttia. Lennät erittäin dramaattisten vuorten yli lähestyessäsi PV:tä. USA:sta on myös suorat lennot Puerto Vallartaan Los Angelesista, New York Citystä, Atlantasta ja muista suurimmista solmukohdista.

Usein kysytyt kysymykset Puerto Vallartasta

Puerto Vallartassa liikkuminen

Puerto Vallarta on melko kompakti, joten voit kävellä. Se on erittäin hyvin jalankulkija. Tutkimuksesi pitäisi alkaa Maleconista, josta löydät kuuluisan Puerto Vallarta -kyltin. Tärkeä paikka valokuvausmahdollisuudelle.

Taksi

Taksit ovat paras vaihtoehto, jos et kävele, varsinkin jos matkustat hotelliltasi kaupunkiin. Jotkut hotellit ovat hyvin keskeisiä, joten et tarvitse taksia.

bussi

Bussilla pääsee kaikkialle Puerto Vallartaan. Se on halpa ja voi olla kuoppainen. Sanotaan, että tiedät olevasi Puerto Vallartan keskustassa, kun alat väriseä. Ota mielesi pois kourusta, kiitos. Se johtuu siitä, että osa teistä on kuoppaisia.

Onko Puerto Vallarta turvallinen?

Ihmiset ovat huolissaan turvallisuudesta Meksikossa. Puerto Vallarta on yksi maan turvallisimmista kaupungeista. PV:tä ympäröivät Sierra Madre -vuoret suojaavat sitä hurrikaaneilta. Vertauskuvallisesti voisi sanoa, että vuoret suojaavat sitä myös rikoksilta.

Kuinka kallis Puerto Vallarta on?

Amerikkalaisten standardien mukaan toteutettavissa, mutta meksikolaisten standardien mukaan tyyris. Suurelta osin johtuen amerikkalaisen rahan määrästä Puerto Vallartan kiinteistömarkkinoilla. Voit tehdä PV: n halvalla tai voit tehdä sen ylellisyydessä.

Milloin vierailla Puerto Vallartassa

Huhti-kesäkuu on hyvä aika vierailla Puerto Vallartassa. Se on hieman halvempi ja vähemmän täynnä turisteja. Huippusesonki kestää joulukuusta huhtikuuhun.

Kaikki valokuvat kohteliaasti Almar Resort.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.