Golden Gate Park

Tekemistä San Franciscossa

Tutustu Piilaakson ja Castron kotiin

San Francisco on yksi Amerikan jännittävimmistä kaupungeista. Sen talous on kukoistanut viime vuosina Piilaakson valtavan rikkauden vetämänä. Suurimpien teknologiayritysten pääkonttori on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Jotkut maailman kunnianhimoisimmista ja korkeimmin palkatuimmista ihmisistä ovat kokoontuneet San Franciscoon. San Franciscossa oleminen voi tuntua olevan maailman keskustassa.

Se on myös täynnä kulttuurikohteita ja monia upeita ravintoloita. Castron alue on varmasti Amerikan tunnetuin homoseksuaali. San Francisco on kaupunki, joka sinun täytyy kokea ainakin kerran elämässä.

San Fran

Golden Gate Bridge

Golden Gate -silta on riippusilta, joka yhdistää Tyynenmeren ja San Franciscon välisen salmen. Se avattiin vuonna 1937, ja se pysyi maailman pisimpana riippusillana seuraavat kolme vuosikymmentä. Se oli suuri tekniikan saavutus aikana, jolloin Yhdysvaltain talous nousi jyrkästi eurooppalaisia ​​kollegojaan edellä. Uusi maailma oli hämärtämässä vanhaa maailmaa.

Voit vuokrata auton ja ajaa sen yli. Koska auton käyttö San Franciscossa voi olla kallista, kannattaa harkita bussilla kulkemista Golden Gate -sillan yli. Sitä on esiintynyt niin monissa amerikkalaisissa elokuvissa, lauluista puhumattakaan. Golden Gate -silta on yksi Kalifornian ikonisista maamerkeistä. Sitä pidetään yhtenä esteettisesti miellyttävimmistä silloista maailmassa.

Golden Gate Park

Golden Gate Park

Golden Gate Parkiin on vapaa pääsy, joten se on houkutteleva mahdollisuus kaupungissa, jossa rahat eivät mene niin pitkälle. Se on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä tutkittavaksi. Voit viettää täällä pitkään - se on yli 1,000 hehtaaria. Kävele japanilaisessa teepuutarhassa, kasvitieteellisessä puutarhassa ja patikoi - jos mieliala vie - ylös Strawberry Hillsille. Se on erittäin luonnonkaunis puisto, jossa on runsaasti valokuvausmahdollisuuksia. Löydät myös paljon paikkoja kahvin saamiseksi.

Puistossa on museoita, jotka ovat vierailun arvoisia etenkin historian ystäville. De Youngin museossa on tuhansia taideteoksia esikolumbialaisista aarteista Indonesian aarteisiin. Golden Gate Parkin tärkein nähtävyys on Kalifornian tiedeakatemia.

California Academy of Sciences

San Franciscon vierailluin museo, tämä on yksi Amerikan tärkeimmistä tiedemuseoista. Se on oikeastaan ​​neljä museota, jotka kattavat tieteiden eri näkökohdat. Siellä on Steinhart Aquarium, Morrison Planetarium, Osher Rainforest ja Kimball Natural History Museum. Kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit keskittyä johonkin tiettyyn museon osaan. Siellä on opastettuja kierroksia, joihin voit osallistua. Löydät akvaariosta yli 900 lajia, mukaan lukien eksoottisia olentoja, kuten taskulamppukaloja.

Tutustu San Franciscon homoelämään

San Franciscossa on yksi maailman hienoimmista homokohtauksista. 1970-luvulla Castron alue oli homo-Amerikan sykkivä sydän. Missään muussa kaupungissa ei ole ollut näin suurta ja dynaamista homoelämää Weimar Berliinin jälkeen. Se edusti LGBT+-amerikkalaisten nousemista varjoista. Stonewall-kapina ja ensimmäiset Pride-marssit aloittivat homojen vapautusliikkeen.

Nykyään Castron kaupunginosa on edelleen täynnä homobaareja. Se on loistava paikka juhlia. San Francisco tunnetaan nykyään enemmän Piilaakson kotina. Teknologian jättiläiset muokkaavat maailmaa, jossa elämme, ja monet heistä tekevät sen pääkonttoristaan ​​San Franciscossa. Mutta jos olisit kysynyt amerikkalaisilta 1970-luvulla, mitä heille tuli mieleen, kun he ajattelivat San Franciscoa, he olisivat luultavasti sanoneet: "Se on melkoista homoa." Lue lisää: Homoopas Castron luokse

San Fran

Kalastajan laituri

Yksi San Franciscon viehättävimmistä alueista on Fisherman's Wharf. Se on rantayhteisö, jossa on monia tutkimisen arvoisia ravintoloita. Monet ovat suunnattu mereneläviin. Täältä löydät runsasta amerikkalaista lohturuokaa. Kävele alas Pier 39 -laiturilla - hyvä paikka valokuville. Siellä on myös useita mielenkiintoisia museoita tutkittavaksi.

Alcatrazin saari

Alcatrazin saari

Osa James Bond -elokuvasta A View To A Kill kuvattiin Fisherman's Wharfin ympärillä. Hyvin James Bond -hengessä voit tehdä matkan aina salaperäiselle Alcatrazin saarelle. Vuosina 1933-1963 se toimi kivisaarivankilana joillekin Amerikan pahimmille roistoille. Pakottuminen tälle pelottavalle, yksinäiselle saarelle tarkoitti, että pakopaikkaa ei todellakaan ollut. Voit vierailla siellä tänään, tutustua entisiin vankilaselleihin ja pohtia, millaista olisi ollut joutua lyömään Alcatrazissa.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat San Franciscossa

Selaa valikoimaa kumppaneidemme retkiä San Franciscossa ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in San Francisco matkaasi vartenHanki opas