Tekemistä Torontossa

Tekemistä Torontossa

Toronto on Kanadan jännittävin kaupunki

Toronto on Kanadan suurin kaupunki, ja sen elintasoa pidetään yleisesti yhtenä maailman parhaista, ja se on yhtä upea matkakohde. Kaupunki on dynaaminen, raikas ja jännittävä ympäristö, joka on monimuotoisen väestönsä ja rento asenteiden tulosta.

Torontossa asuu yli 200 kulttuuria, ja tämä on edustettuna kaupungin kaduilla, joissa on kolme Chinatownia ja kaksi pientä italialaista. Toronton taide- ja kulttuurikohtaukset ovat myös Pohjois-Amerikan eloisimpia ja hyvin säilyneitä, ja vierailijoita rohkaistaan ​​tutustumaan kaikkeen, mitä tällä luovalla kaupungilla on tarjottavanaan.

Monet myös luokittelevat Toronton yhdeksi parhaista homomatkailukohteista Pohjois-Amerikassa, ja kaupungin ikoninen homokylä on osallistavan ja intohimoisen LGBT+-kulttuurin vilkas keskus. Homomatkailijat huomaavat LGBT+:n ylpeyden, yöelämän ja yhteisön merkkejä joka kulman takana. Lue lisää: Homoopas Torontoon.

CN-torni

 

CN-torni

 

Hämmästyttävällä 553 metrillä seisova Canadian National Tower on ollut Toronton horisonttiin kiinnitettynä sen avaamisesta vuonna 1976. Torni toimii lähetys- ja televiestintäkeskuksena ja on myös yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista.

CN-tornissa on esteettömät näkymät Torontoon ja sen ulkopuolelle, ja siinä on kolme näköalatasoa, mukaan lukien LookOut-taso lattiasta kattoon ulottuvilla panoraamaikkunoilla ja kuuluisa Glass Floor -näköalaalue, joka tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden katsella alas kaupungin kaduille. . Vieraat pääsevät tornin huipulle innostavalla 58 sekunnin ajomatkalla lasiseinäisellä hissillä, ja he voivat myös nauttia palkittuja kanadalaisia ​​ruokia tornin ravintolassa.

 

St Lawrence Market

 

Vuodesta 1803 lähtien St Lawrence Market on ollut Toronton yhteisön ja ruokaelämän sykkivä sydän. National Geographicin vuonna 2012 maailman parhaaksi elintarvikemarkkinaksi nimetty markkinat ovat yksi Toronton parhaista paikoista maistella tuoretuotteita ja käsityöläisten luomuksia.

St Lawrence Market koostuu kolmesta suuresta rakennuksesta, ja South Marketista löytyy yli 120 myyjää, jotka myyvät kaikkea mausteista ja vihanneksista mereneläviin ja lihaan. Markkinoiden ylemmillä tasoilla on pyörivä valikoima näyttelyitä, jotka havainnollistavat ja esittelevät Toronton ainutlaatuista taidetta, kulttuuria ja historiaa.

St Lawrencen markkinoilla järjestetään useita festivaaleja ja tapahtumia ympäri vuoden, mukaan lukien live-esityksiä, ruoanlaittotunteja ja työpajoja. Markkinat ovat avoinna maanantaista lauantaihin ja ovat yleensä kiireisiä aikaisin iltapäivällä, ja silloin voi kokea klassisen vilkkaan tunnelman

 

Ontarion kuninkaallinen museo

 

Royal Ontario Museum on esitellyt historiallista taidetta ja kulttuuria ympäri maailmaa yli 100 vuoden ajan, ja sitä pidetään usein yhtenä Pohjois-Amerikan parhaista kulttuuriinstituutioista. Ontarion kuninkaallisessa museossa on 13 miljoonaa esinettä, taideteosta ja kulttuuriesinettä 40 galleriassa, ja siellä on yksi suurimmista kokoelmista, ja se on johtava innovaatio- ja tutkimustyö.

Museon ulkopuoli on aivan yhtä upea kuin sen hallussa olevat jäännökset, ja siinä yhdistyvät rakennuksen alkuperäinen suunnittelu ja silmiinpistävä erittäin nykyaikainen laajennus, Royal Ontario Museum on esimerkki Torontolle niin tyypillisestä arkkitehtonisesta innovaatiosta.

Museossa on useita vaihtuvia ja pysyviä näyttelyitä. Toronton keskustassa sijaitseva laitos on lähellä monia kaupungin suosituimpia hotelleja ja muita nähtävyyksiä, mikä tekee siitä kätevän ja arvokkaan vierailun kaikille matkailijoille.

Toronto Pride 2019

 

Gay-baareja Torontossa

 

Toronton homokylässä on eklektinen ja jännittävä sekoitus homobaareja ja -klubeja, joista turistit voivat nauttia, ja aluetta pidetään yhtenä Pohjois-Amerikan parhaista kohteista homomatkailijoille.

Woodyn baarin teki tunnetuksi yhdysvaltalainen versio kulttitelevisio-ohjelmasta "Queer as Folk", joka esitteli tapahtumapaikan ohjelman hahmojen pääasiallisena homoseksuaalina. Tämä laaja monitasoinen klubi tunnetaan isännöivän upeita drag-esityksiä asuvien ja kiertävien kuningattareiden kanssa, ja se tarjoaa myös monipuolisen ja vaihtelevan joukon kaiken ikäisiä, heimoja ja tyylejä.

Lue lisää: Homoopas Torontoon.

Ontarion taidegalleria

 

Ontarion taidegalleria

 

Toronton vilkkaalla keskustan alueella sijaitseva Ontarion taidegalleria on kulttuurin ja luovuuden instituutio kaupungissa. Galleriassa on monipuolinen ja edustava kokoelma, jossa on esillä erilaisia ​​taideteoksia ja installaatioita kautta aikojen ja eri puolilta maailmaa.

Galleriassa on Dianne Arbusin, Pablo Picasson ja Yayoi Kusaman kaltaisten teoksia, ja siellä on valikoima maalauksia, valokuvia, piirustuksia ja veistoksia. Ontarion taidegalleriassa on 95,000 XNUMX esinettä ja se on erikoistunut nykyaikaisiin ja moderneihin teoksiin.

Galleria isännöi Toronton keskustan alue, joka on kaupungin tärkein muoti-, teatteri- ja viihdealue, mikä tarkoittaa, että siellä on paljon tekemistä ja alueelta on hyvät yhteydet muuhun kaupunkiin Toronton tehokkaiden bussi- ja rautatieverkkojen avulla.

Casa Loma Toronto

 

Casa Loma

 

Casa Loma on tunnettu yhdeksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Se näyttää hieman linnalta - joskaan ei niin vanha kuin perinteinen brittiläinen linna! - ja goottilaistyylinen kartano ja puutarha on nyt historiallinen talo, joka on avoinna yleisölle. Se on rakennettu 20-luvun alussa rahoittaja Sir Henry Pellattin kodiksi, ja se on suosittu kuvauspaikka elokuville, kuten X-Menille. Se on myös loistava hääpaikka.

 

Korkea puisto

 

High Park on Toronton suurin julkinen puisto, joka tunnetaan tiheästä kasvillisuudestaan, rauhallisesta järvenrantapromenadistaan ​​ja eläintarhastaan. Puisto tarjoaa hiljaisen ja rentouttavan tilan paeta Toronton keskustan melua ja toimintaa, ja sen pelkkä koko tarkoittaa, että vierailijat voivat vaeltaa alueella tuntikausia.

Vierailijat voivat tutustua High Parkin minieläintarhaan, jossa asuu laamoja, puhveleita, biisoneja, peuroja ja riikinkukkoja, tai vaihtoehtoisesti kävellä pitkin Sakura Treen reunustamia katuja ja katsella kukinnan putoamista. Upeat valkoiset ja vaaleanpunaiset kirsikankukat kukkivat syksyllä huhtikuun tai toukokuun tienoilla joka vuosi ja houkuttelevat tuhansia kävijöitä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Toronton parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Torontossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Toronto matkaasi vartenHanki opas