Taipeissa kymmenen parasta tekemistä

Taipeissa kymmenen parasta tekemistä

Mainitse Taipei, ja useimmat homomatkailijat tulevat heti mieleen sen värikkäästä homoelämästä ja suuresta Pride-festivaalista.

Mutta on niin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Upeat yömarkkinat, valtavat ostoskeskukset ja herkullinen ruoka ovat myös vain osa tarinaa.

Taipei jää usein kaipaamaan matkailijat, jotka valitsevat kaupunkeja, joilla on tutumpia nimiä, kuten Hongkong, Tokio tai Bangkok. Tämä on todella sääli, koska Taipei on yhtä elinvoimainen kuin mikä tahansa muu Aasian pääkaupunki, jossa on paljon tekemistä ja nähtävää. Ja toisin kuin jotkin kilpailijansa, Taipei voi tarjota huippuluokan liikennejärjestelmän puhtailla, ilmastoiduilla metroilla, jotka tekevät kaupunkiin tutustumisen helpoksi.

Kaupungissa on myös paljon kulttuuria, ja löydät myös monia taidegallerioita ja installaatioita, joista voit nauttia ympäri kaupunkia. Lue lisää: Taipein parhaat taidegalleriat.

Tässä on kymmenen suosituinta listaamme tekemistä ja näkemistä tässä kosmopoliittisessa kaupungissa:

Kansallinen palatsimuseo

Kansallisessa palatsimuseossa on erinomainen kokoelma kiinalaisia ​​historiallisia esineitä, ja se on loistava paikka ensikertalaisille matkailijoille saada käsitys Taiwanin kulttuurista ja historiasta. Sijaitsee Shilinin alueella. Pääsymaksu 160 NTD.

Chiang Kai-shekin muistohalli

Taiwanin entisen presidentin Chiang Kai-shekin mukaan nimetty tämä on Taipein esittävän taiteen tärkeimmät tapahtumapaikat - kansallisteatteri ja kansallisoopperatalo. Se on myös virkistyspuisto, jossa ihmiset voivat treenata ja rentoutua. Loistava paikka valokuville. Sisäänpääsy on ilmainen.

Taipei 101

Taipei 101 korkein rakennus

Se on yksi maailman korkeimmista rakennuksista, ja siellä on lukuisia baareja ja ravintoloita, kuntoklubi, elokuvateatteri ja designputiikkeja. Maksa 500 NTD ja voit mennä kerroksiin 89–91 nähdäksesi Taipein lintuperspektiivistä.

Taipein eläintarha

Yhdeksänkymmentä hehtaaria näyttelyrakennuksia ja ulkoalueita, mukaan lukien Aasian trooppisten sademetsien eläinalue, autiomaaeläinalue, Australian eläinalue, Afrikan eläinalue, lintumaailma ja lauhkean vyöhykkeen eläinalue. Älä missaa jättiläispandaa. Se on julkinen puisto, joten vierailijat maksavat vain NTD 20 sisäänpääsystä.

Maokongin gondoli

Taipein eläintarhasta aja gondolilla Maokongiin. Tutustu tämän historiallisen alueen temppeleihin, teekauppoihin ja katukojuihin, jotka tarjoavat perinteistä kiinalaista teetä ja ruokaa.

Beitoun kuumat lähteet

Matka Taipeihin ei ole koskaan täydellinen ilman käyntiä kuumassa lähteessä. Suuntaa Beitoun alueelle ja valitse yli 30 lomakeskuksesta. Beitou-museossa on yli 5,000 XNUMX perinteistä kansantaidetta ja koruompeluksia.

Longshan-temppeli

Longshanin temppeli Taipei

Kaupungin kuuluisa taolainen temppeli. Upea paikka vierailla valokuvien ottamiseen. Sisäänpääsy on ilmainen.

Yömarkkinat

Yömarkkinat ovat yksi Taipein ikoneista. Shilinin yömarkkinat ovat tunnetuin ja loistava turisteille, ja siellä myydään matkamuistoesineitä vaatteisiin ja paljon erinomaista taiwanilaista ruokaa. Useimmissa kaupoissa hinnat eivät ole kiinteitä, joten tinkiminen on hyödyllinen taito täällä. Avoinna keskiyöhön asti.

Ximending

Vilkas ostos- ja viihdealue.

Elephant Mountainin vaellusreitti

Suhteellisen lyhyt (600 metrin kävelymatka) jyrkkiä portaita ylös johtaa metsäiselle kukkulalle. Sinut palkitaan upeilla kaupunkinäkymillä. Mene aikaisin aamulla tai auringonlaskun aikaan.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Parhaat matkat Taipeissa

Selaa valikoimaa retkiä Taipeissa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Taipei matkaasi vartenHanki opas