Toronto: Ei vain kesäkohde

Toronto: Ei vain kesäkohde

Torontosta löytyy aina jotain uutta. Kaupunki on portti Kanadaan, ja se on kukoistava kulttuurikeskus tunnettujen museoiden, teatterien, musiikkielämän ja monipuolisen taiteen ansiosta. Kukkivien puistojen ja aurinkoa heijastavien pilvenpiirtäjien ansiosta ei voi kiistää, että kesä Torontossa on ainutlaatuisen erityinen vuodenaika. Usein kuitenkin unohdetaan talven huurreinen loisto ja kevään kukoistava kauneus Ontarion pääkaupungissa. Jouluruokafestivaalien, kimaltelevien luonnonmaisemien ja kausiluonteisten kulttuurikokemusten ansiosta on monia syitä vierailla kaupungissa kesäkuukausien ulkopuolella.

Lue lisää nähdäksesi vain joitain Toronton vierailun eduista tänä talvena ja keväänä.

Low Cost

Yksi ilmeisimmistä eduista Toronto-matkan suunnittelussa talvella on huomattava hintaero. Hotellihuoneiden hinnoista ja lennoista lippuihin kulttuuritapahtumiin ja festivaaleihin löydät kaupungista paljon edullisemman kesän ruuhkakuukausien ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että voit kokea paljon enemmän kaupungista paljon halvemmalla ja tarjoaa intiimimmän näkymän Torontoon.

Kun käytät enemmän rahaa taskussasi, voit myös hyödyntää kaikkia Toronton kaduilla olevaa maailmanluokan high-end- ja high street -liikkeitä. Jos makusi on asteikon ylellisyyden päässä, kannattaa vierailla Yorkvillen ylellisessä kaupunginosassa, jossa teitä reunustavat designliikkeet. Vaihtoehtoisesti eklektinen Leslievillen kaupunginosa on kaupungin vintage- ja kierrätetyn muodin keskus.

ruoka

Toronton kulinaarinen kohtaus on maailman johtavia ympäri vuoden, ja se houkuttelee jatkuvasti kansainvälistä joukkoa luovia kokkeja ja vaativia ruokailijoita. Kylmemmät talvikuukaudet ovat täydellistä aikaa maistella Kanadan parhaita mukavia ruokia - vohveleita, poutiinia ja kaupungin tavaramerkkejä fuusiokeittiöistä. Oli makusi mikä tahansa, Toronton kunnioitusta herättävässä ravintola- ja kahvilavalikoimassa on jotain nautittavaa. Toronton kulinaarisen talvikalenterin kohokohta on epäilemättä Winterlicious – kaksi viikkoa kestävä suussa sulavan kulinaarisen huippuosaamisen juhla, joka tapahtuu eri puolilla kaupunkia. Hemmottele makuja ja makuja yli 200 ravintolasta edulliseen hintaan ja tutustu Toronton monipuoliseen maku- ja koostumusvalikoimaan. Winterlicious on aina suosittu festivaali, joten muista tehdä varauksia mahdollisimman pian, jotta et jää paitsi kaupungin jännittävimmistä ruokailukokemuksista.

Kevät Sightseeing

Niagaran putousten ja sen ympäristön ympärivuotista kauneutta ei voi kiertää luonnonmaisemaa. Silti keväällä putoukset ovat visuaalisesti upeimmillaan. Vaikka vesi ei koskaan lakkaa ryntämästä, talven kylmyys näkee havaittavissa olevan jään muodostumisen jäätiköiden turpoaessa, mutta keväällä tämä jää sulaa ja muuttaa maisemaa luoden ainutlaatuisen maagisen nähtävyyskokemuksen. Nyt on täydellinen aika risteilylle Niagaran alemmilla tasoilla ja kokea tämän kohoavan luonnonkuvan todellinen majesteettisuus. Erityisen raikkaina kevätpäivinä Niagaran putousten raivoava loisto voidaan havaita jopa CN Towerin ilmakuvasta. Tämä Toronton symboli on maailman toiseksi korkein vapaasti seisova rakennus, ja se hallitsee täysin kaupungin horisonttia. Se on itse asiassa niin vaikuttava, että se on jopa luokiteltu yhdeksi seitsemästä maailman modernista ihmeestä.

Talven elämyksiä

Toronton luonteeseen vaikuttavat suuresti vuodenajat, ja talvikuukaudet synnyttävät monia aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka ovat ainutlaatuisia kylmän sään ansiosta. Joulumarkkinat ja luistinradat alkavat näkyä koko marraskuun ajan, ja niistä voi nauttia kevääseen saakka. Ehkä ikonisin näistä eksklusiivisista talvikokemuksista on valoshow Ontario Palacessa, jossa voit nauttia installaatioista seitsemältätoista tunnetulta kanadalaiselta taiteilijalta. Luistelu aktiivisen moottoritien alla saattaa tuntua oudolta tapa viettää päivä

Torontossa, mutta The Bentway on kuitenkin yksi suosituimmista paikoista, joissa voit ottaa kaiken irti talvesta. 1.5 kilometrin pituinen kahdeksasluistelurata on suosittu kaikenikäisten ihmisten keskuudessa, ja siellä on jopa kylä, jossa voi nauttia perinteisiä kanadalaisia ​​talviherkkuja.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Lisää Gay Travel -uutisia, haastatteluja ja ominaisuuksia

Toronton parhaat retket

Selaa valikoimaa retkiä Torontossa kumppaneiltamme ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Toronto matkaasi vartenHanki opas