Vierailu Sevillassa

Vierailu Sevillassa

Jos matkustat Espanjan eteläosaan, Sevillan pitäisi ehdottomasti olla matkasuunnitelmassasi.

Andalusian pääkaupunki ja Espanjan neljänneksi suurin kaupunki, Sevilla (tai "Sevilla") on kaunis historiallinen kaupunki, jossa on tarpeeksi kulttuuria ja homoelämää pitämään sinut kiireisenä useiden päivien ajan.

Nähtävyydet

Siellä on monia merkittäviä vanhoja kirkkoja, museoita ja maamerkkejä, mutta kohokohtia ovat Alcázar, Archivo General de Indias ja upea Sevillan katedraali, jotka kaikki ovat Unescon maailmanperintökohteita.

Sevillan katedraaliAlcázar on vanhin edelleen käytössä oleva kuninkaallinen palatsi Euroopassa. Archivo General de Indias (Intian yleinen arkisto), joka sijaitsee useita satoja vuosia vanhassa muinaisessa rakennuksessa, sisältää arvokkaita asiakirjoja, jotka esittelevät Espanjan valtakunnan historiaa.

Sevillan katedraali, maailman suurin goottilainen kirkko, sijaitsee vanhankaupungin sydämessä. Tämä viehättävä kapeiden kävelykatujen kaupunginosa on täynnä erinomaisia ​​ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Ja jos pysyt a hotelli lähellä Santa Cruzia niin kaikki nämä nähtävyydet ovat helpon kävelymatkan päässä.

Kohtaus

Suuri osa Sevillan homoelämästä sijaitsee lähellä The Alameda de Hérculesia (tai yksinkertaisesti "La Alamedaa"). Tällä alueella on monia baareja ja homojen suosimia hangouteja, joista suurin osa on sekalaisia. "El Bosque Animado" (Calle Arias Montano 5) on mukava ulkoterassi, ja siellä on usein homoväkijoukko.

Jos olet risteilyllä, käy katsomassa MEN TO MEN baari (Calle de Trajano 38) on risteilyalue tai suuntaa sinne homo Sauna Nordik (Calle Resolana 38), joka on noin 10 minuutin päässä La Alamedasta. Kuumina kesäkuukausina enemmän homoristeilyjä tapahtuu ulkona, erityisesti La Alamedan puiston ympärillä.

KULTA Sevilla

Kerhotoimintaa varten on suosittu GOLD-yökerho (Avenida Torneo 43) perjantaisin ja lauantaisin sekä Itaca (Calle Amor de Dios 31), homodiskobaari, jossa on risteilyalue.

Sevillan homo-yöelämä on parasta viikonloppuisin. Suunnittele siis matkasi sen mukaisesti, jos juhlat ovat asialistallasi. Huhti-toukokuussa järjestetään valtavat kevätmessut (Feria de Abril). Tai voit odottaa kesäkuun loppuun liittyäksesi suosittuun Sevillan Gay Prideen (Orgullo del Sur) tai loka-marraskuussa kansainväliseen karhuviikonloppuun GuadalkiBear ja vuotuiseen homo- ja lesboelokuvafestivaaliin.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Mitä tänään

Parhaat matkat Sevillassa

Selaa kumppaneidemme valikoimaa Sevillan retkiä ilmaisella peruutuksella 24 tuntia ennen kiertueesi alkamista.

- parhaita kokemuksia in Sevilla matkaasi vartenHanki opas