Sevillan homotanssiklubit

Sevillan homotanssiklubit

Gay-yökerhot Sevillassa ovat hyvin sekalaisia, ja paikat vaihtuvat melko usein, joten on parasta tarkistaa paikallisilta vierailusi yhteydessä.

Sevillan homotanssiklubit

LUX @ Terraza
Sijainti-kuvake

Isla de la Cartuja, Sevilla, Espanja

Näytä kartalla
3.6
Yleisön ikäraja

Perustuu 9 ääntä

Vuodesta 2012 lähtien LUX on ollut Sevillan kuumin vuotuinen kesän homotanssijuhla joka perjantai ja lauantai (toukokuusta syyskuuhun).

Tapahtumapaikalla, Terrazalla, on valtava ulkoilmatanssilattia, jossa on kansainvälisiä DJ:itä, go-go-tanssijoita, lavaesiintyjiä ja paljon muuta. Tarkista viimeisimmät päivitykset LUX:n Facebook-sivulta.
Ominaisuudet:
bar
Kabaree-esitys
tanssi
GoGo Show
Elävää musiikkia
Musiikki

Arkisin: pe 23-00

Viikonloppu: 23-00 / 06

Viimeksi päivitetty: 8-Aug-2023

OBBIO Club
Sijainti-kuvake

Calle Trastámara 29, Sevilla, Espanja

Näytä kartalla
4.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 4 ääntä

Gay-ystävällinen viikonlopputanssiklubi Sevillan keskustassa lähellä Plaza de Armasia. OBBIO tarjoaa hauskoja ja meluisia tapahtumia, jotka ovat taatusti kiinnostavia.

Avoinna perjantaisin ja lauantaisin (vaikka tapahtumia saattaa olla keskellä viikkoa). Sisäänpääsy sisältää yhden juoman, mutta sisäänpääsy voi olla ilmainen, yöstä riippuen. Tarkista tarkat tiedot verkosta.
Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki

Viikonloppu: pe, la 23-00

Viimeksi päivitetty: 16-Dec-2023

Rainbow CLOSED
Sijainti-kuvake

Marques de Paradas 30, Sevilla, Espanja

3.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 3 ääntä

Gay-tanssijuhlat ja -klubi-ilta, järjestetään eri paikoissa Sevillassa ja jossa on taikuutta, taidetta, upeaa musiikkia, drag-esityksiä, go-go-tanssia jne.

Rainbow houkuttelee nuorempaa yleisöä. Seuraa heidän Facebook-sivuaan saadaksesi lisätietoja uusimmasta teemasta, päivämäärästä ja paikasta.
Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki

Viimeksi päivitetty: 7-Aug-2023

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.