Gay Sevilla · Kaupunkiopas

Gay Sevilla · Kaupunkiopas

Ensimmäistä kertaa Sevillassa? Sitten homoseksuaalien Sevillan kaupunkiopassivumme on sinua varten.

näkymä Golden Towerille (Torre del Oro)

Sevilla | Sevilla

Sevilla on Andalusian pääkaupunki ja 1.5 miljoonan asukkaan suurkaupunkialueen keskus.th suurin kaupunki Espanjassa.

Sevillalla on rikas historia, sillä maurien hyökkäysten ja ammattien vallitessa keskiaikaa Espanjan suurin kirjailija Cervantes vietti suurimman osan elämästään täällä.

Nykyään Sevilla on sekä espanjalaisten että kansainvälisten turistien suosikkikohde. Tulijoita houkuttelee sen fantastinen arkkitehtuuri, rento elämäntapa, kosmopoliittinen kahvilakulttuuri ja loistokas homoelämä.

 

Homooikeudet Espanjassa

Lisätietoja homojen oikeuksista Espanjassa on osoitteessa Gay Madridin kaupunkiopas sivu.

Gay kohtaus

Vaikka Torremolinos voi vaatia oikeuttaan Andalusian homopääkaupunkiin, Sevillan homoelämä ei suinkaan ota siestaa. Suurin osa Sevillan gay-paikoista on keskittynyt Alameda de Herculesin ympärille ja ovat avoinna pitkälle yöhön.

Täältä Sevillasta löydät kunnollisen valikoiman Gay Bars, Gay-tanssiklubit, Gay Cruise Clubs ja Gay saunat. On myös Espanjan kielen kurssi suunnattu erityisesti homomatkailijoille, jos haluat pidentää oleskeluasi ja perehtyä espanjaan.

 

 

Matkalla Sevillaan

Lentokoneella

Sevillan lentokenttä (SVQ) tai San Pablon lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä kaupungista koilliseen. Siitä on hyvät yhteydet Euroopan kohteisiin sekä suurimpien lentoyhtiöiden että halpalentoyhtiöiden kautta.

Bussilinja EA vie sinut lentokentältä kaupungin keskustaan ​​bussipysäkillä aivan terminaalin ulkopuolella. Matka kestää 30 minuuttia ja palvelut kulkevat klo 4.30-1.15. Sinkut maksavat 4 € ja ne voi ostaa kuljettajalta.

Taksi on nopein tapa päästä kaupungin keskustaan, vaikka se onkin kallein. Matkat kestävät puoli tuntia ja maksavat 20-25 € liikenteestä riippuen. Taksiasema on myös aivan terminaalin ulkopuolella.

Junalla

Santa Justan rautatieasemalta on nopeat junayhteydet Manner-Espanjan suuriin kaupunkeihin ja niistä. Sevillasta ei ole suoria kansainvälisiä yhteyksiä.

 

Liikkuminen Sevillassa

Jalka

Sevillan kaltaiseen viehättävään kaupunkiin on parasta tutustua kävellen. Kaupunki on suhteellisen kompakti, joten käveleminen paikasta toiseen ei vie kauan. Voit kuitenkin haluta ottaa kuljetuksen, jos kesän helte on liikaa tai jos sinulla on raskaat matkatavarat.

Metrolla

Sevillan metrojärjestelmää laajennetaan parhaillaan, mutta se on edelleen tehokas tapa liikkua. Sinkkujen hinnat alkavat 1.35 eurosta riippuen siitä, kuinka monta vyöhykettä ylität ja kaikkien vyöhykkeiden päiväliput ovat 4.50 euroa. Palvelut kulkevat arkisin klo 6-30 ja viikonloppuisin junat myöhemmin.

Bussilla

Sevillassa on laaja bussiverkosto, jossa on useita helposti navigoitavia kiertoreittejä. Liput alkaen 1.40 € ja niitä voi ostaa laivalla. Palvelut kulkevat klo 6-11.30 ja yövuorot klo 2 asti. Voit säästää rahaa hankkimalla usean matkan kortin sekä raitiovaunu- että bussimatkoille.

Raitiovaunulla

Sevillan raitiovaunuliikennettä kutsutaan hämmentävästi Metro-Centeriksi, mutta se ei ole yhteydessä metrojärjestelmään, ja vastaavat liput eivät koske jokaista liikennemuotoa. Lipun saa asemalta hintaan 1.20 €. Palvelut palvelevat klo 6-1.30.

Hevosella

Sevillan tunnuskuva on sen hevoset ja vaunut. Vaikka se on varmasti romanttinen tapa liikkua, pyydämme sinua säästämään ajatuksia hevosista ja välttämään tätä menetelmää helteisessä kesähelteessä.

Tower Giraldan katedraali

 

Missä yöpyä Sevillassa

Vieraile sivuillamme saadaksesi joitain parhaista Sevillan hotellivalinnoista homomatkailijoille Gay Sevilla hotellit sivu.

 

Tekemistä ja näkemistä

Katedraali ja La Giralda - vaikuttava arkkitehtuurin saavutus, joka rakennettiin vanhan moskeijan jäänteisiin. La Giralda oli aiemmin minareetti, ja sieltä on upeat näkymät. Katedraali on myös merkittävä Kristoffer Kolumbuksen viimeinen lepopaikka.

Todellinen Alacazar - fantastinen maurilaiseen tyyliin rakennettu 14-luvun palatsi, jossa Kristoffer Kolumbus suunnitteli matkaansa Amerikkaan. Siinä on monia huoneita, puutarhoja, sisäpihoja ja lampia tutkittavaksi, ja se on hyvä veto paeta kuumuutta.

Plaza de España - tunnettu julkinen aukio, jonka saatat tunnistaa kuvauspaikaksi Tähtien sota -esiosa-trilogiassa.

Parque María Luisa - 1929 Iber-Americanon maailmannäyttelyä varten rakennettu puisto on nyt täynnä kauniita monumentteja ja kiehtovia museoita.

Museo de Bellas Artes - Monet pitävät sitä Espanjan tärkeimpänä museona Madridin El Pradon jälkeen. Tämä museo on entinen luostari, jossa on erinomainen valikoima sevillalaista taidetta goottilaisuudesta 20-luvun alkuun.

Museo del Baile Flamenco - Toinen Sevillan ikonisista kuvista on flamencotanssija, ja täältä voit tutustua yhden maailman kuuluisimman tanssin historiaan. Perjantai- ja lauantai-iltaisin on live-esityksiä.

 

Kun käydä

Sevilla tunnetaan Länsi-Euroopan lämpimimpänä suurkaupunkialueena, jonka keskilämpötila on 35 °C. Suosittelemme vierailemaan keväällä tai syksyllä, kun lämpötila on viileämpi ja turisteja vähemmän. Talvet ovat viileitä, mutta yleensä kosteampia.

Kuten suuressa osassa Espanjaa, siellä järjestetään ympäri vuoden erilaisia ​​juhlia ja tapahtumia, joissa on uskonnollisia pääsiäiskulkueita ja huhtikuun festivaali, joka rinnastaa juhlallisen ja karnevaalin. Kaupungissa järjestetään kesäkuussa gay Pride -festivaali.

 

Raha

Espanja on euroalueen maa. Käteisautomaatteja on laajalti saatavilla. Luotto- ja pankkikortit ovat laajalti hyväksyttyjä. Hotellit, pankit ja jotkut paikalliset yritykset ylläpitävät myös valuutanvaihtopisteitä.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.