Koh Samui Thaimaa - Chawang Beach

Gay Koh Samuin saaren opas

Suunnitteletko matkaa Koh Samuille? Sitten homo Koh Samuin saarioppaamme on sinua varten

 

Koh Samui Thaimaa - Chawang Beach

Koh Samui เกาะสมุย

Koh Samui (Ko Samui tai yksinkertaisesti "Samui") on saari Thaimaanlahdella, joka sijaitsee noin 700 km Bangkokista etelään ja lähellä Manner-Surat Thanin kaupunkia. Se on Thaimaan toiseksi suurin saari Phuketin jälkeen, pinta-alaltaan yli 200 km² ja väkiluku yli 63,000 XNUMX.

Samui tunnetaan trendikkäästä, kansainvälisestä tunnelmastaan, valkoisista hiekkarannoistaan, kookospuista, upeista lomakohteistaan ​​ja hauskasta yöelämästään. Se houkuttelee yli miljoona kävijää vuodessa, ja se on yksi Thaimaan kuuluisimmista saarista.

 

Gay kohtaus

Samuilla on erittäin vilkas yöelämä, josta suurin osa on keskittynyt Chaweng Beachin alueelle. Vaikka useimmat baarit ja klubit houkuttelevat sekalaista yleisöä, on muutamia Gay Bars, Tanssiklubit ja Hierontakylpylät jotka on kohdistettu erityisesti homoasiakkaalle.

Chaweng Beachillä joka ilta pelataan homolentopalloa OP Bungalowin edessä. Useimmat pelaajat ovat joko homoja tai erittäin homoja.

Samui Pride, voittoa tavoittelematon järjestö, isännöi säännöllisesti tapahtumia edistääkseen homomatkailua Samuille ja kerätäkseen varoja paikallisiin hyväntekeväisyystarkoituksiin. Näitä ovat muun muassa vuotuinen Samui Pride -festivaali, urheilukilpailut.

 

Saapuminen Koh Samuille

Samuin kansainvälinen lentokenttä on yllättävän kaunis olkikattoisella matkatavarahallilla ja kukkapenkeillä kiitoteiden varrella.

Lentokentän omistaa ja operoi Bangkok Airways, joka lentää Bangkokiin, Phuketiin ja muihin alueellisiin kohteisiin. Bangkok Airwaysin koodinjako Etihad Airwaysin kanssa.

 

Koh-samui-lentokenttäThai Airwaysillä on päivittäiset lennot Samuille Bangkokista.

 

 

Huippusesonkiaikana lennot voidaan varata täyteen jo hyvissä ajoin etukäteen - etenkin varhain aamulla tai myöhään iltapäivällä, jotka on ajoitettu yhdistämään mannertenvälisiä yhteyksiä Bangkokin ja Euroopan välillä.

Halvemmat vaihtoehdot

On mahdollista lentää Bangkokista jompaankumpaan lähimpään mantereen kaupunkeihin ja nousta lautalla Samuille (Surat Thani AirAsialla tai NokAir; Nakon Si Thamarat NokAirilla).

Molemmat lentoyhtiöt tarjoavat lippuja, jotka sisältävät yksityisen linja-autokuljetuksen lauttalaiturille ja lauttamatkan Samuille.

Nämä yhdistetyt liput voivat olla alle puolet Bangkok Airwaysin Samuin lipun hinnasta. Matka-aika on noin 5 tuntia "ovelta ovelle" Bangkokin Don Muangin lentokentältä Nathon Towniin Samuin länsirannikolla. Useimmat rantalomakohteet sijaitsevat pohjois- ja itärannikolla, joten sinun on varattava vielä 30-50 minuuttia taksia tai "songthaew"-matkaa matkan loppuun saattamiseen.

Nämä vaihtoehdot ovat erinomaisia ​​niille, jotka haluavat säästää rahaa ja joilla on vähän enemmän aikaa matkustaa, tai niille, jotka saapuvat Thaimaasta tai joutuvat lähtemään Bangkokin Don Muangin lentokentältä (eikä Suvarnabhumin lentokentältä).

Firefly lentää Penangista ja Kuala Lumpurista suoraan Samuille. AirAsia lentää Kuala Lumpurista Surat Thaniin.

 

-Erityinen kiitos Adam Prestonille klo Rainbow Scuba & Tours tietopäivityksiä varten.

 

 

Liikkuminen Koh Samuilla

Lentokentältä

Lentokentällä on taksitiski, mutta tiskin takana odottavat yksityiset taksipalveluntarjoajat voivat olla nopeampi vaihtoehto (mutta myös kalliimpi). On parempi järjestää lentokenttäkuljetus etukäteen.

Taksilla

25-30 kilometrin matka Nathonin laiturilta Chawengin tai Lamai-rannalle maksaa noin 600-800 bahtia. Huomaa, että taksihinnat ovat korkeammat kuin Bangkokissa, ja kuljettajat pyytävät ulkomaalaisilta yleensä kiinteää hintaa tai paljon normaalia korkeampaa hintaa.

Pakettiautolla

Pickup-autot (tai "songthaews") toimivat ryhmätakseina kiinteähintaisina. Jos haluat mennä tiettyyn paikkaan, vuokraa sellainen ja neuvottele hinta heidän kanssaan etukäteen.

Moottoripyörällä

Moottoripyöriä voi vuokrata melkein missä tahansa saarella hintaan 120-700 bahtia päivässä koosta ja kausiluonteisuudesta riippuen. On suositeltavaa, että palkkaat vain hyvämaineisesta yrityksestä.

Polkupyörällä

Polkupyöränvuokraus on erittäin halpaa Koh Samuilla, eikä sen pitäisi maksaa yli 200 bahtia päivässä.

autolla

Ajaminen on helppoa Koh Samuilla, ja saatavilla on monia autovuokraamoita.

 

rannat

Chaweng ja Lamai ovat Koh Samuin suosituimpia rantoja, kun taas pohjoiset MaeNamin, BoPhutin ja Choeng Monin rannat ovat rauhallisempia. Nämä rannat tarjoavat laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja lähes sukupuuttoon kuolleista rantabungaloweista moderneihin 5 tähden lomakohteisiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Saat lisätietoja Samuin suosituimmista rannoista napsauttamalla tätä Gay Koh Samuin rannat sivu.

 

chaweng-ranta-samui-2Chawengin uimaranta

 

 

Missä yöpyä Koh Samuilla

Useimmat homovieraat yöpyvät lähellä suosittuja rantoja, kuten Chaweng, Lamai ja BoPhut. Kaikissa näissä paikoissa on laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja.

Homomatkailijoille suositeltujen hotelliemme luetteloon: vieraile Gay Koh Samuin luksushotelleissamme ja Gay Koh Samui keskihintaisia ​​ja edullisia hotelleja sivut.

 

Tekemistä ja näkemistä

Isoäiti ja isoisä Rocks - Nämä Lamai Beachillä sijaitsevat oudonmuotoiset kivet muistuttavat miehen ja naisen sukupuolielimiä; yksi Samuin suosituimmista nähtävyyksistä.

Wat Khunaram - Tämä temppeli tunnetaan parhaiten esillä olevasta muumioituneesta munkkistaan.

Kalastajakylä - vilkas yötori täynnä ravintoloita ja kauppoja, jotka sijaitsevat Bophutin alueella.

Suuri Buddhan temppeli (Wat Phra Yai) - Vuonna 1972 rakennetussa temppelissä on 15 metriä korkea Buddha-patsas.

Samuin akvaario ja tiikeri-eläintarha - Ban Harn Beachillä sijaitsevassa akvaariossa on upea kokoelma trooppisia kaloja, vesieläimiä ja värikkäitä koralleja. Eläintarhassa asuu bengalitiikereitä ja leopardeja. Avoinna joka päivä klo 9-6.

Salainen Buddha-puutarha - Tämä ihastuttava puutarha on rakennettu vuonna 1976, ja sitä ympäröivät rehevät metsät ja kallioiset kukkulat.

Angthong National Marine Park - joukko kauniita saaria lähellä Koh Samuita, joka muodostuu kuluneesta kalkkikivestä.

angthong-kansallinen-meri-puisto

 

Kun käydä

Samui on hieno vierailla lähes ympäri vuoden. Sesonkiaika on tammikuusta maaliskuuhun, saaren kuivimmat kuukaudet.

Huhtikuusta syyskuuhun, kun muualla Thaimaassa on monsuunikausi, Samui pysyy melko kuivana. Lokakuusta joulukuuhun ovat sateisimmat kuukaudet.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.