Gay Manchester · Kaupunkiopas

Gay Manchester · Kaupunkiopas

Suunnitteletko ensimmäistä matkaasi Manchesteriin? Sitten homo Manchesterin kaupunkiopassivumme sinulle.

Manchester

Manchester on eloisa, kosmopoliittinen kaupunki Luoteis-Englannissa, jossa asuu yli 2 miljoonaa ihmistä.

Kaupunki on tunnettu teollisesta, musiikillisesta ja urheiluperinnöstään. Manchester oli maailman ensimmäisen rautatieaseman paikka. Tutkijat jakoivat atomin ensin Manchesterissa, ja kaupunki tunnetaan maailmanluokan jalkapallojoukkueistaan.

Manchester on Lontoon ulkopuolella suurimman homoelämän kotipaikka, ja se houkuttelee joka viikonloppu jopa 20,000 XNUMX ihmistä valtavaan määrään baareja ja klubeja.

Manchester-2015-Pride-paraati

 

Gay kohtaus

Manchesterin homokylä on keskittynyt Canal Streetin ympärille kaupungin keskustassa. Se on yksi Euroopan vanhimmista ja vakiintuneimmista homoyhteisöistä.

Valtava määrä Gay-baarit, klubit, ravintolat löytyy Gay Villagesta, ja monet ovat yhtä suosittuja heteroiden kuin homojen keskuudessa. Yöllä Canal Street on yleensä täynnä paikallisia ja vierailijoita, mukaan lukien valtava määrä homo- ja lesboturisteja kaikkialta maailmasta.

Joka vuosi Manchester isännöi yhtä Ison-Britannian suurimmista ja parhaista Pride-festivaaleista. Monet keskustan tiet on suljettu liikenteeltä, jotta kaikki voivat osallistua hauskanpitoon.

 

Matka Manchesteriin

Junalla 

Junat kulkevat hyvin usein Lontoosta, Liverpoolista, Birminghamista ja monista muista Yhdistyneen kuningaskunnan kohteisiin. Päärautatieasema, Manchester Piccadilly, on lähellä homoelämää ja useimpia meistä hotellisuosituksia.

Ilmateitse

Manchesterin kansainvälinen lentokenttä on Yhdistyneen kuningaskunnan vilkkain lentokenttä Lontoon ulkopuolella. Tarjolla on säännölliset yhteydet useimpiin Iso-Britannian ja Euroopan kaupunkeihin ja useimpiin Euroopan ulkopuolisiin kohteisiin, mukaan lukien Yhdysvaltoihin.

Lentokentän ja kaupungin keskustan välillä on säännölliset juna- ja bussiyhteydet. Juna maksaa noin 5 puntaa ja se on edullisinta varata verkossa. Voit myös nousta raitiovaunulla Cornbrookiin, joka yhdistää sinut Manchesterin keskustan pysäkeille hintaan 4.20 puntaa.

Shambles, Manchester

 

Liikkuminen Manchesterissa

Manchesterissa liikkuminen on edullista ja kätevää fantastisen Metrolinkin raitiovaunujärjestelmän ja sen laajan kaupunkiverkoston ansiosta. Siellä on myös hyvä linja-autoverkosto ja runsaasti takseja.

 

Missä yöpyä Manchesterissa

Manchesterin Gay Villagessa ja sen ympäristössä on monia upeita hotelleja. Meidän Gay Manchester hotellit sivu esittelee joitain kaupungin parhaiten arvioiduista ja suosituimmista hotelleista.

 

Tekemistä ja näkemistä

Suosittelemme erinomaisen oppaan joihinkin Manchesterin parhaisiin ravintoloihin, kahviloihin, museoihin, kauppoihin ja muihin kohteisiin Adam Hipsterin matkat -opas Manchesteriin. Tämän informatiivisen oppaan on kirjoittanut Adam Groffman, yksi Internetin johtavista homomatkailubloggaajista.

Canal Streetillä ja sen ympäristössä on lukemattomia museoita, runsaasti taidetta, runsaasti populaarikulttuuria ja paljon yöelämää.

Manchesterilla on vahvat juuret musiikissa, ja kaupungista tulevat uraauurtavat bändit, kuten Oasis, The Stones Roses ja The Smiths. Löydät keikkoja paikallisista pubissa soittavista bändeistä suuriin stadiontapahtumiin ympäri vuoden.

Manchester-areena - yksi maailman vilkkaimmista sisäareenoista ja yksi Euroopan suurimmista 23,000 XNUMX hengen kapasiteetilla, jossa järjestetään musiikki- ja urheilutapahtumia.

Arndale - Euroopan suurin ostoskeskus, jossa on yli 240 myymälää, ja sen ympärillä on monia upeita putiikkeja, itsenäisiä liikkeitä ja pieniä takakatukauppoja.

Manchesterin museo - hyvin hoidettu museo, jossa on erilaisia ​​aarteita ja kokoelmia.

Royal Exchange -teatteri - Palkittu teatteri Manchesterin keskustassa, jossa esitetään klassikoita, kuten Shakespeare, Tennessee Williams, Oscar Wilde ja Noel Coward.

Tieteen ja teollisuuden museo - sisältää pysyviä gallerioita, joissa on laaja valikoima kokoelmia viiteen historialliseen rakennukseen.

Lowry - upea, palkittu rakennus, jossa on kaksi eloisaa teatteria, studiotila, taidegallerioita, kahviloita, baareja, ravintola ja matkamuistomyymälä, joka sijaitsee veden äärellä The Quaysin sydämessä.

Manchesterin katedraali - viehättävä palvontapaikka, joka on osa Manchesterin keskustaa.

Chinatown - yksi suurimmista Kiinan ulkopuolella, ja siellä on monia kauppoja ja ravintoloita.

Old Trafford - Iso-Britannian toiseksi suurin jalkapallostadion ja Manchester Unitedin koti.

Liity Travel Gay Uutiskirje

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.