Manchesterin homokartta

Manchesterin homokartta

Interaktiivinen Manchesterin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Viestikenttä

Paikkatyypin kuvake
Baarit Lesbo

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Selina Manchester

Selina Manchester sijaitsee mahdottoman vaihtoehtoisen Northern Quarterin hipsterien hyväksymillä takakaduilla. Se on eklektinen hotelli, joka kokoaa yhteen sekä paikalliset että turistit kutsuvilla yhteisillä alueillaan ja jatkuvasti kehittyvällä elävän musiikin, komedian ja taiteen listalla. Hotelli tarjoaa erilaisia ​​huoneita, joissa on eri tasoisia ylellisyyttä ja yksityisyyttä, ja se on tinkimätön sitoutumisessaan ilmentämään eloisaa ja monipuolista henkeä, joka tekee Manchesterista yhden Ison-Britannian jännittävimmistä kaupungeista. Selina Manchester on kirjaston ja viihtyisän kahvilan ansiosta myös ihanteellinen paikka digitaalisille nomadeille tehdä ostoksia ja työskennellä muiden kanssa kiistatta inspiroivassa ympäristössä. Selina on maanosan kattava kokoelma hotelleja ja majataloja, jotka ovat todella ainutlaatuisia. Selina houkuttelee niin reppumatkailijoita, digitaalisia paimentolaisia ​​kuin viikonloppumatkailijoitakin, ja se tarjoaa kaunista majoitusta upeissa paikoissa. Jokaisessa Selina-hotellissa on kiinteistöjä joka puolella maailmaa, ja jokainen Selina-hotelli on inspiroitunut ja uppoutunut ympäröivään kulttuuriin, ja vieraanvaraisen ja asiantuntevan henkilökunnan ansiosta Selina-hotelli on ihanteellinen paikka seuraavan seikkailun perustamiseen. Modernia aikakautta varten räätälöity mallisto yhdistää hyvinvoinnin, matkailun ja yhteistyön tarjotakseen autenttisia tiloja, jotka sopivat jokaisen matkailijan tarpeisiin ja toiveisiin.

Mitä tänään

Homo Manchester Tapahtumat