Sevilla Pride Andalucia

Sevillan Pride 2024

Seville Pride 2024

29 kesäkuu 2024

Sijainti

kaupungin keskusta Alameda de Hercules, Sevilla, Espanja

Sevilla Pride Andalucia

Sevilla Pride, joka tunnetaan myös nimellä Andalusia Pride, järjestetään 29. kesäkuuta 2024 upeassa keskiaikaisessa Sevillan kaupungissa. Tämä yhden päivän juhla on eloisa osoitus LGBT-ylpeydestä alueella, joka huipentuu värikkääseen paraatiin ja sarjaan jännittäviä tapahtumia.

Juhlien viikko

Päätapahtumaa edeltävässä Sevillassa järjestetään viikon juhlat, mukaan lukien musiikkikonsertteja, esityksiä, näyttelyitä, piirijuhlia ja esijuhlia joissakin kaupungin parhaista homoklubeista. Juhlat on suunniteltu edistämään yhteisöllistä henkeä ja korostamaan Andalusian LGBT-yhteisön monimuotoisuutta ja osallisuutta.

Tapahtumaohjelma

  • 29. kesäkuuta 2024: Sevillan Pride-paraati - Pääparaati alkaa alkuillasta Diputación Provincial de Sevillasta ja päättyy Alameda de Hérculesiin, joka tunnetaan gay-baareistaan. Odotettavissa on värikkäitä pukuja ja loistokkaita kellukkeita, jotka heijastavat tapahtuman eloisaa henkeä.

  • 29. kesäkuuta 2024: Pride-festivaali Plaza d'Españalla - Paraatin jälkeen Plaza d'España isännöi festivaalia, jossa on musiikkiviihdettä ja juhlat, jotka jatkuvat varhaiseen aamuun.

Mitä odottaa Sevilla Priden aikana?

  • Musiikkikonsertteja ja esityksiä - Nauti erilaisista esityksistä päätapahtumaa edeltävän viikon ajan.
  • Näyttelyt ja piirijuhlat - Osallistu kulttuurinäyttelyihin ja osallistu piirijuhliin, jotka virkistävät kaupungin yöelämää.
  • Esijuhlat - Sevillan parhaat homoklubit isännöivät esijuhlia, jotka luovat juhlatunnelman varhain.

Liity paraatiin

Sevilla Priden kohokohta on paraati, joka lähtee Diputación Provincial de Sevillasta ja kulkee Alameda de Hérculesille. Tämä reitti antaa osallistujille ja katsojille mahdollisuuden nauttia Sevillan historiallisesta kauneudesta samalla kun juhlitaan vilkkaassa ja osallistavassa ilmapiirissä.

Varaa majoitus Sevillassa

Suunnitteletko osallistumista juhliin? Varaa hotellisi hyvissä ajoin saadaksesi parhaat tarjoukset – katso huippulistamme hotellit Sevillassa homomatkailijoille varmistaaksesi, että olet lähellä kaikkia tapahtumia ja juhlia.

TG valkoinen logoVaraa hotelli tähän tapahtumaan
hinta Sevillan Pride 2024

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli