Wienin ylpeys

Vienna Pride 2024: paraati, tapahtumia ja paljon muuta

Vienna Pride 2024: parade, events & more

25–2024

Sijainti

kaupungin keskusta Mariahilf, Wien, Itävalta

Toukokuun 25. ja 9. kesäkuuta 2024 välisenä aikana Vienna Pride valtaa Wienin sydämen ja esittelee erilaisia ​​tapahtumia, jotka juhlivat ja edistävät LGBTQ+:n oikeuksia. Tämän vilkkaan kahden viikon kohokohta on Pride-paraati 8. kesäkuuta, ja sen odotetaan keräävän yli 300,000 XNUMX osallistujaa!

Lisäksi Pride Run Wienissä 7. kesäkuuta osallistujat juoksevat ja pyöräilevät ikonisen Ringstrassen läpi, joka huipentuu Rathausplatzin Pride Villageen. Neljän vuoden tauon jälkeen Pride Village on jälleen juhlan keskipiste 6.-8.

Pride Village (6.–8)

Rathausplatzilla sijaitseva Pride Village on LGBTQ+-läsnäolon ja ylpeyden symboli kaupungin sydämessä. Kolmen päivän ajan se on täynnä aktiviteetteja, kuten infopisteitä, LGBTQ+ -taiteilijoiden live-esityksiä ja näyttelyitä. Yhteisöorganisaatiot yhdistävät voimansa houkutellakseen vierailijat luennoille kriittisistä aiheista yhdistäen saumattomasti koulutusta, aktivismia ja viihdettä. Tämä yhteisöllinen tila tarjoaa paitsi erilaisia ​​ruokailumahdollisuuksia, myös mahdollisuuden kaikille osallistua LGBTQ+-asioiden juhlimiseen ja tukemiseen.

Pride Run Wien (7. kesäkuuta 2024)

Klo 8 alkava Pride Run Vienna symboloi hyväksyntää ja näkyvyyttä LGBTQ+-yhteisölle. Juoksu, joka kattaa 00 km:n reitin luonnonkaunis Ringstrassea pitkin, on avoin yksilöille, pareille ja joukkueille, mukaan lukien juoksijat, sauvakävelijat ja pyörätuolin käyttäjät. Se on enemmän kuin kilpailu; se on kollektiivinen solidaarisuuden ele ja monimuotoisuuden juhla, joka rohkaisee osallistujia tavoittelemaan hyväksyntää ja näyttämään vahvaa esimerkkiä inklusiivisuudesta.

Pride-paraati (8. kesäkuuta 2024)

Vienna Pride Parade, joka tunnetaan myös nimellä Rainbow Parade, marssii Ringstrassea pitkin 28. päivänä. Tämä suurenmoinen paraati esittelee yksilöitä kaikilla suuntauksilla ja elämänaloilla, jotka yhdistävät marssinsa hyväksymisen, kunnioituksen ja yhtäläisten oikeuksien puolesta sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti. Itävallan suurin vuosittainen mielenosoitus, paraati on voimakas ilmaus yhteisön jatkuvasta tasa-arvotaistelusta, ja se kehottaa osallistujia näyttämään rohkeasti lippuja, kylttejä ja viestejä.

 

Muita kohokohtia

  • Vienna Pride -perhepäivä (25): Päivä omistettu perhekeskeiselle toiminnalle ja hauskanpitolle.
  • Vienna Pride Beach Day (30): Rentouttava päivä rannalla juhlimassa ylpeyttä.
  • Vienna Pride Pool Day (31): Rohkea, hauska päivä uima-altaalla.
  • Miss*ter Vienna Pride (1. kesäkuuta 2024): Tapahtuma, jossa juhlitaan yhteisön kauneutta ja monimuotoisuutta.
  • Vienna Pride Drag Beach (2. kesäkuuta 2024): Tyylikäs rantapäivä, jossa on upeita vetoesityksiä.
  • Vienna Pride -konferenssi (7. kesäkuuta 2024): Kouluttava ja voimaannuttava konferenssi, jossa keskustellaan kiireellisistä LGBTQ+-kysymyksistä.

Vienna Pride 2024 lupaa mukaansatempaavan ja rohkaisevan juhlan, joka levittää iloa ja edistää solidaarisuutta koko yhteisössä ja sen ulkopuolella.

Missä yöpyä?

Vierailetko Wienissä kaiken Pride-hauskan vuoksi? Varaa hotellisi nyt! Tutustu valikoimaamme homoystävälliset hotellit Wienissä turvalliseen ja rentouttavaan oleskeluun.

TG valkoinen logoVisit Website
hinta Vienna Pride 2024: paraati, tapahtumia ja paljon muuta

Arvosteluja ei löytynyt

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.