Wien

Wienin homokartta

Interaktiivinen Wienin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
UGBnB

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Wienin sosiaalinen keskus

The Social Hub Vienna

Social Hub on vilkas ja monipuolinen yhteisö, joka toivottaa ihmiset tervetulleeksi kokoontumaan, oppimaan, työskentelemään ja leikkimään osallistavaan tilaan, joka edistää yhteyksiä samanhenkisten ihmisten välillä. Social Hub kannustaa henkilökohtaista kasvua, löytämistä ja positiivista vaikutusta, samalla kun se on LGBTQ+-ystävällinen ja tukee yhteisöä. Lähellä Wienin Praterstern-asemaa sijaitseva The Social Hub tarjoaa helpon pääsyn julkisiin liikennevälineisiin. Se on vain 4 minuutin kävelymatkan päässä asemalta, 6 minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Prater Parkista ja 10 minuutin pyörämatkan päässä kaupungin keskustasta. Hotelli tarjoaa asiakkailleen polkupyöriä, joilla asiakkaat voivat tutustua alueeseen kätevästi. Paikallisia, matkailijoita, opiskelijoita ja ammattilaisia ​​palveleva The Social Hub yhdistää intohimoisia ihmisiä eri taustoista tapaamaan, vaihtamaan ideoita ja jakamaan kokemuksia. Tapahtumapaikka on sitoutunut tukemaan LGBTQI+-yhteisöä tarjoamalla heille turvallisen ja vieraanvaraisen tilan seurustella ja osallistua. The Social Hub tarjoaa enemmän kuin vain hotellikokemuksen, ja siinä on ainutlaatuinen hybridivieraanvaraisuusmalli, joka sopii vieraille lyhyt- tai pitkäkestoiseen oleskeluun. Se tarjoaa moderneja hotellihuoneita, työskentelytiloja, tapahtumaalueita, ravintoloita, baareja, kuntosalia ja oleskelutiloja vuorovaikutuksen ja yhteydenpidon helpottamiseksi. Ota yhteyttä suoraan hotelliin ja varaa huoneesi tai työtilasi ollessasi Wienissä.

Mitä tänään

Homo Wien Tapahtumat