Kööpenhaminan homokartta

Kööpenhaminan homokartta

Interaktiivinen Kööpenhaminan homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
Baarit Lesbo

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

AC Hotel Bella Sky Kööpenhamina

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Koe 4 tähden hienostuneisuus Tanskan pääkaupungissa kauniisti suunnitelluilla majoitustiloilla ja ylellisillä mukavuuksilla ikonisessa AC Hotel Bella Sky Copenhagenissa, jossa on kaksi kaltevaa tornia.  Pura laukkusi moderneissa hotellihuoneissa, joissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja aito tanskalainen design. Lähde tutustumaan ympäröivään alueeseen, johon kuuluu viereinen golfkenttä, suuri ostoskeskus ja asuinalue, jossa on upea arkkitehtuuri. Lisäksi hotelli sijaitsee vieressä Western Amager, ainutlaatuisen koskematon luonnonpuisto, jonka pinta-ala on noin 3,500 23 hehtaaria eli noin kymmenen kertaa suurempi kuin New Yorkin keskuspuisto.  Älä missaa matkustamista hissillä 10. kerrokseen, josta löydät palkitun yleisaasialaisen ravintolan ja cocktailbaarin SUKAIBA, joka tarjoaa erinomaista ruokaa, juomia ja upeat panoraamanäkymät Kööpenhaminaan. Tai rentoudu jossakin muussa ravintoloissa ja baareissa, kuten Brasserie Marthassa ja AC Loungessa, ja tietysti aloita loistavasti aamiaisravintolassa, jossa tarjoillaan yksi Kööpenhaminan parhaista lämpimistä aamiaisbuffetista.   Hotelli sijaitsee lentokentän ja vilkkaan keskustan välissä. Hotellimme on muutaman askeleen päässä metroasemalta, joka vie sinut Kööpenhaminan keskustaan ​​vain XNUMX minuutissa, josta pääset helposti tutustumaan paikallisiin nähtävyyksiin, kuten Tivoli-huvipuistoon, Nyhavniin ja historiallisiin linnoihin. Jos sää sallii, suosittelemme, että nautit kaupunkimatkasta pyörällä kuten paikalliset tai hyppäät taksin kyytiin, joka vie sinut vilkkaaseen kaupungin keskustaan ​​muutamassa minuutissa. 

Homo Kööpenhamina Tapahtumat