Liverpoolin homokartta

Liverpoolin homokartta

Interaktiivinen Liverpoolin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
bar

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Selina Liverpool

Baltic Triangle on Liverpoolin luovin kaupunginosa, jossa on digitaalisia start-up-yrityksiä, gallerioita ja itsenäisiä liikkeitä; sieltä löydät myös Selina Liverpoolin. Ylpeänä vaihtoehtoinen hotelli ilmentää alueensa boheemi henkeä, ja kaikkialla kiinteistössä huomaat jännittäviä nyökkäyksiä Baltian kolmion omituiselle luonteelle. Selina Liverpool on täydellinen paikka tutustua kaupungin maailmanluokan yöelämään jaettujen huoneiden, seulontahuoneen ja talon baarin ansiosta. Kuitenkin, jos olet hiljaisemman kaupunkiloman jälkeen, olet erittäin tyytyväinen hotellin viehättävään puutarhaan ja kylpylään. Liverpool on yksi Euroopan arkkitehtonisesti ja kulttuurisesti jännittävimmistä kaupungeista, ja retkipalvelun ja paikallisen henkilökunnan ansiosta voit olla varma, että et menetä mitään, mitä tällä eloisalla kaupungilla on tarjottavanaan. Selina on maanosan kattava kokoelma hotelleja ja majataloja, jotka ovat todella ainutlaatuisia. Selina houkuttelee matkailijoita, digitaalisia paimentolaisia ​​ja viikonloppumatkailijoita, ja se tarjoaa kaunista majoitusta upeissa paikoissa. Jokainen Selina-hotelli tarjoaa kiinteistöjä kaikkialla maailmassa. Jokainen Selina-hotelli on inspiroitunut ja uppoutunut ympäröivään kulttuuriin, ja vieraanvaraisen ja asiantuntevan henkilökunnan ansiosta Selina-hotelli on ihanteellinen paikka seuraavan seikkailun perustamiseen. Modernia aikakautta varten räätälöity mallisto yhdistää hyvinvoinnin, matkailun ja yhteistyön tarjotakseen autenttisia tiloja, jotka sopivat jokaisen matkailijan tarpeisiin ja toiveisiin.

Mitä tänään

Homo Liverpool Tapahtumat