Punta Mita opas ja hotellit

Punta Mita opas ja hotellit

Punta Mita on ylellinen 1,500 hehtaarin yksityinen niemimaa lähellä Puerto Vallartaa.

Punta Mita sijaitsee lähellä Puerto Vallartan kukoistavaa homokohdetta, ja se tunnetaan korkealaatuisista lomakohteistaan, vuokra-asunnoistaan ​​ja golfkentistään. Hotellien ja yksityisten kiinteistöjen sekoituksen ansiosta niemimaata pidetään yhtenä maan hienoimmista kohteista. Koskemattomat hiekkarannat, vehreät nurmikot ja kristallinkirkas tyynimeri ovat kaikki käden ulottuvilla Punta Mitassa.

Punta Mita Gay baarit ja hotellit

Punta Mita opas ja hotellit

The St Regis Punta Mita Resort
Sijainti-kuvake

Lote H-4, Carretera Federal 200, Punta Mita

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Palkittua luksusta. Upea ranta.
Sijaitsee Punta de Mitassa, St Regis Punta Mita Resort tarjoaa palkittua 5 tähden majoitusta sekä ulkouima-altaan, yksityisen rannan ja span. Lyhyen ajomatkan päässä Puerto Vallartasta. Infinity-allas todella näyttää jatkuvan ikuisesti.

Tilavat huoneet on varustettu kaikilla moderneilla mukavuuksilla, joita tarvitaan nautinnolliseen oleskeluun. Aamiainen on saatavilla joka aamu pientä lisämaksua vastaan. Vieraat ovat yleensä aikuisia ja ylöspäin liikkuvia.

St Regis Punta Mita Resort on kävelymatkan päässä Punta Mita Four Season Gold Course -kentältä, ja Puerto Vallartan vanhakaupunki ja Zona Romantica ovat molemmat 30 minuutin ajomatkan päässä.
Ominaisuudet:
bar
Kunto
Hot Tub
Viestikenttä
ulkouima-allas
yksityinen ranta
Sauna
Kylpylä

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Kirja Travel Gay Hyväksytty hotelli