Munich

Gay München keskihintaisia ​​ja edullisia hotelleja

Olemme valinneet Münchenin parhaista hotelleista homomatkailijoille lähellä suosittuja nähtävyyksiä historiallisessa vanhassakaupungissa, ostosalueita ja homoelämää.

Jos haluat lisää hotellivaihtoehtoja, napsauta tästä etsiäksesi kaikki Münchenin hotellit.

Gay-keskiluokan + budjettihotellit Münchenissä alueen mukaan

Glockenbachviertel / Gay Scene

Glockenbachviertel (GBV) tunnetaan Münchenin homokorttelina. Lähellä Sendlinger Tor -metroasemaa sijaitsevat hotellit ovat kävelyetäisyydellä gay-baareista, kaupoista, monista ravintoloista ja kahviloista.
Hotel Exquisit
Sijainti-kuvake

Pettenkoferstr. 3 ;,, Munich

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Kävele homobaareihin. Suuret huoneet. Suuri arvo.
Exquisit sopii erinomaisesti nähtävyyksien katseluun ja gay-elämään Münchenissä, vain lyhyen kävelymatkan päässä Sendlinger Tor -asemalta, mikä tarkoittaa, että olet muutaman minuutin päässä Ochsengarten kaikki homobaarit.

Jokaisessa suuressa huoneessa on oma kylpyhuone, satelliitti-tv ja ilmainen WiFi. Saksalaistyylinen buffetaamiainen tarjoillaan klo 11 asti. Ravintolassa voit nauttia lounaan/illallisen ja kesällä nauttia juomia pihalla.

Kuuluisa Marienplatz-aukio Oktoberfest-tapahtumapaikalle on vain lyhyen ajomatkan päässä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
ravintola
Sauna

Keskusta/Vanhakaupunki

Münchenin vanhankaupungin (Altstadt) hotellit sopivat erinomaisesti kaupungin nähtävyyksiin, kuuluisiin museoihin ja kävelykatuihin tutustumiseen.

Münchenin Hauptbahnhof

Hotellit lähellä päärautatieasemaa (Hauptbahnhof) sopivat erinomaisesti kuuluisalle Oktoberfestille ja lähellä kaupungin keskustaa, matkailukohteita, ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.
Eurostars Book Hotel
Sijainti-kuvake

Schwanthalerstraße 44, Munich

Näytä kartalla
Miksi tämä hotelli? Erittäin keskeinen. Hyvää vastinetta rahalle. Suosittu valinta.
Yksi Münchenin keskustan suosituimmista hotelleista. Eurostars Book Hotel sijaitsee ostosalueen sydämessä, 5 minuutin päässä keskusasemalta ja noin 10 minuutin päässä suositulta. Garry Kleinin homojuhlat.

Jokaisessa luovalla "kirjateemalla" sisustetussa huoneessa on taulu-tv, minibaari sekä teen- ja kahvinkeitin. Hotellissa on tyylikäs aulabaari, buffetravintola ja kuntosali. Ilmainen WiFi.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
Kunto
ravintola
Sauna
Cocoon Stachus
Sijainti-kuvake

ADOLF KILPING STRASSE 11 munich MUNICH 80336 Saksa,, Munich

Näytä kartalla
2017 Varatuimmat
2017 Varatuimmat

ylin 100

Miksi tämä hotelli? Suosittu homovieraiden keskuudessa. Loistava valinta Oktoberfestille.
Toinen suositun Cocoon-hotellin haara, joka sijaitsee hiljaisella sivukadulla lähellä Münchenin päärautatieasemaa ja Karlsplatzin ostosaluetta.

Jokaisessa tyylikkäässä, retro-aiheisessa savuttomassa huoneessa on ilmainen WiFi, DVD-soitin, sadesuihku ja talon oma riipputuoli. Siellä on ravintola ja baari.

Cocoon Stachus on loistava valinta Oktoberfestiin (10 minuutin kävelymatkan päässä). Marienplatz ja Glockenbachviertel-korttelia ympäröivät homobaarit ovat myös kävelymatkan päässä.
Ominaisuudet:
bar
Ilmainen Wi-Fi
ravintola

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.