Kellarikompleksi

Kellarikompleksi

Suuri, pitkäaikainen homosauna; avoinna 24 tuntia.

Basement Complex

Sijainti-kuvake

18 Tariffikatu, Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta, M1 2FN

Omistajan kuvaus: Basement Complex Manchester on vakiintunut miehille tarkoitettu sauna, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Sijaitsee Ancoatsissa Manchesterissa ja sijaitsee vanhan viktoriaanisen myllyn kellarissa.

Palveluihin kuuluu kuivasauna, höyrysauna ja kaksi kylpylää. Voit napata itsellesi drinkin lisensoidussa baarissa (keskipäivästä klo 2). Käteinen tai korttimaksu hyväksytään.

Tai tule tutustumaan suureen pimeään alueeseen yksityisillä mökeillä.

Haaste 25 -järjestelmän käyttäminen. Jos olet onnekas näyttääksesi alle 25-vuotiaalta, Basement Complex pyytää henkilötodistusta. He voivat hyväksyä vain passin, ajokortin ja kansalliset henkilökortit. Puhelimella olevia valokopioita tai kuvia ei hyväksytä. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias päästäksesi tapahtumapaikkaan.

Vuosijäsenmaksu 5€.

 

Ilmainen sisäänpääsy syntymäpäivänäsi

 

Kaikkiin ikään liittyviin alennuksiin vaaditaan henkilöllisyystodistus.

Arkipäivä: ma-to klo 12-11,

Viikonloppu: pe-la 12-10, su 12-11

Ominaisuudet:
kahvila
Ilmainen Wi-Fi
Poreallas / kuuma allas
Viestikenttä
Rentouttavat mökit
Sauna
Höyrysauna
hinta Kellarikompleksi
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 186 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

H
Hak Ah

16-Mar-2024

Huonoin paikka koskaan

Yksi pahimmista paikoista, jossa olen koskaan ollut. Palvelu on niin roskaa, henkilökunta on erittäin töykeää. Ei ollenkaan puhdasta. Aina kylmä suihku. Ei keskuslämmitystä päällä.
T
Tom Clark

3-Jan-2024

Inhottava politiikka yritysten itsensä vahingoittamiseen

Inhottava kansalaisvapauden loukkaus ja epäkunnioitus uskollista ja kanta-asiakasta kohtaan. Saavuin ensimmäiselle myöhäisillan vierailulle löytääkseni loukkaavan pomppijan, joka pyysi täyttä etsintä. Käyttäessäni kansalaisvapauksiani kieltäydyin ja lähdin. Minua estettiin osallistumasta jatkossa. Asianajajana tiedän tämän pohjimmiltaan epäeettisen ja liiketoiminnallisen itsensä vahingoittamisen, sillä nyt kampanjoin saadakseni satoja kontakteja ystäviä jne boikotoimaan näitä tiloja. Inhottu asenne ja hylkäävä henkilökunta. ÄLÄ OSALLISTU!!!!!
J
John Woodman

18-Sep-2023

Mahtava paikka

ollut täällä nyt muutaman kerran, yleensä perjantaina tai lauantai-iltana, pidä aina hauskaa. Paikka on melko iso, jossa on runsaasti huoneita, pari hyvää kylpytynnyriä, valtava sauna ja höyrysauna ja paljon kavereita ympäriinsä. Perjantaisin/lauantai ne ovat auki koko yön, joten menen sisään yleensä puolenyön aikoihin muutaman oluen jälkeen ja pysyn mahdollisimman myöhään klo 7/8, kun se sulkeutuu, vaikka aikaisinkin on paljon kavereita, joiden kanssa pitää hauskaa. Suunnittelen vain seuraavaa vierailuani, joka on joulukuun alussa.
S
Sam

3-Oct-2022

Palaan jonain päivänä!

Vierailin äskettäin sunnuntai-iltapäivänä noin klo 5, ja voin vakuuttaa teille, että se oli täynnä. Neljä kuumaa paria oli höyrysaunassa leikkimässä, ja yläkerrassa oli varmaan kaksi tusinaa kaveria sokkelossa. Oli todella kuuma. Pysyin noin kello 00 asti, jolloin väkijoukko alkoi harventua. Joillakin niistä vastustajista, jotka kirjoittivat tänne negatiivisia arvosteluja, on saattanut vain olla huono tuuri sinä päivänä, kun he olivat siellä, eivätkä he saaneet haluamaansa yhteyttä. Mutta minun silmääni paikka näyttää erittäin siistiltä, ​​ja henkilökunta oli ystävällistä. Olin vaikuttunut.
M
Matt

21-Jun-2022

T-tyttö

Aion osallistua pian, tietäisikö kukaan, onko tämä klubi T-tyttöystävällinen? Kiitos
M
M

22-Nov-2022

T-tyttö

Northwich-sauna lähellä Manchesteria on luultavasti parempi T-tytöille. he pitävät T-Girls-päivää keskiviikkoisin.
D
David

30-Apr-2022

Liian kallista

Pääsymaksu on aivan liian korkea, se ei ole erityisen puhdas ja paikkaa pitävä kaveri on massiivisen töykeä, suosittelen Northwichin saunaa sen sijaan, halvempi, isompi, puhtaampi, kiireisempi, henkilökunta on paljon ystävällisempää
P
Paul

20-Sep-2021

Avaa jälleen lisää mökkejä!

Olin täällä 19 (2021!) ja se on auki! Siinä on paljon ylimääräisiä yksityisiä mökkejä ja pari uutta leikkialuetta. Sanotaanpa, että minulla oli todella hauskaa!
D
DJ

19-Jul-2021

Ystävällinen paikka

Vierailin tässä kompleksissa monta kertaa nyt ja nautin aina ajastani siellä. Ystävällinen henkilökunta, ystävällisiä ihmisiä vaeltelemassa. Aulassa on aina joku, jonka kanssa voit jutella ja löytää yhteisiä asioita. Ainoa negatiivinen kommentti, jonka voin todella sanoa, on se, että kun jokin ei toimi kunnolla tai suljettu (oli sitten höyrysauna, sauna tai yksi kylpytynnyreistä), henkilökunta ei koskaan alenna hintaa. Kellarisaunassa käyminen voi parhaimmillaan olla kallista, mutta ainakin odottaisin alennusta sisäänpääsymaksusta, jos jokin ei toimi. Nappaa muutama raha, kuten jotkut muut saunat tekisivät.
P
Paul

25-Jul-2021

Loistava sauna, jos se on auki

Loistava paikka tavata uusia miehiä. Näyttää suljetulta toistaiseksi. Milloin avaat, kellari?
D
D

20-Jun-2020

Elämäni kuumin yö

Menin kellariin keskiyöllä lauantaina helmikuussa. Olin jo juonut muutaman juoman, joten baarin puute ei häirinnyt minua. Saat kaapin ja avaimen tavaroillesi ja pyyhkeen vaatimattomuudesta. Menin ensin valoisaan oleskelutilaan, jossa on elokuvia toistava televisio, mukavat tuolit ja useita tietokoneita. Sain jutella erään 40-vuotiaan aasialaisen miehen kanssa, joka kysyi minulta, haluanko pitää hauskaa hänen kanssaan pienen kohteliaan keskustelun jälkeen. Seurasin häntä alas portaita sokkeloon kuin pimeämmät huoneet. Löysimme tyhjän kopin, joka lukittui sisäpuolelta. Koppissa oli kondomeja. Hän laittoi sellaisen päälleni ja nosti minut selälleni ja heti, ja minä rukoilin lisää. Hän ei kuitenkaan halunnut huipentua liian aikaisin, joten hän lähti 10 minuutin kuluttua. Kesti noin puoli tuntia vaeltaa pimeämmällä sokkeloalueella löytääkseni toisen isän. Ilo oli valtava. Puhuin muutaman muun pojan kanssa ja kaikki tapaamani olivat ystävällisiä. Se oli todella yksi elämäni kuumimmista kokemuksista. Kokeile, mutta ole turvassa xx
D
Darren

17-Oct-2019

Se on todella hyvä, parempi kuin mitä luulin!

Olen asunut Manchester Cityn keskustassa yli 20 vuotta ja se on kirjaimellisesti aivan takanani, kävelen ohi joka päivä matkalla töihin viimeisen 15 vuoden ajan. Olen kuullut ristiriitaisia ​​arvosteluja ollakseni rehellinen, hyvä ja huono! Mutta ei koskaan kiinnittänyt siihen mitään huomiota.. utelias kai! Mutta en ole koskaan ennen käynyt saunassa koko elämäni aikana.. Joka tapauksessa, pari viikkoa sitten eräs ystäväni ystävä ehdotti, että menisin illan jälkeen... Joten ajattelin vain vittu, ainakin voitin en ihmettele itseäni... Ja olin iloisesti yllättynyt... rehellisesti sanottuna en tiennyt mitä odottaa. Jos olisin todella rehellinen, odotin sen olevan likainen ja likainen ja kyllä, likainen. joku kohta! Mutta näin ei ollut! Koko paikka oli hämmästyttävän puhdas, se oli paljon suurempi kuin mitä luulin! Sekalaisia ​​nuoria ja keski-ikäisiä! Asennetta ei kuitenkaan ollut, odotin, että kaikki lattiat olisivat joka paikassa märkiä wc-paperista ... mutta kaikkialla oli todella puhdasta! Yksityiset lukot ja osa ilman, pimeät huoneet, kunnolliset suihkutilat, loistoaukot, leikkipaikat, ei ollut pimeää ja kolinaa... Voisi joko chillata pääalueella eteenpäin ja käyttää uima-altaita ja höyrysaunaa tai jos ajattelit toiminnan päätä taaksepäin... ei ollut painetta! Vaikka paikalla oli rehellisesti sanottuna vain noin 30 ihmistä... Joten en tiedä millaista olisi, jos se olisi erittäin kiireinen? Minusta tämä oli todella hieno paikka! Tiedän, että tämä ei tule olemaan kaikkien teekuppi siellä viettämään iltaa. Mutta ottaen huomioon paikan koon, ajattelin, että he voisivat tehdä tilan kanssa hieman enemmän! - Mutta kaiken kaikkiaan loistava paikka, miksi minulta meni 20 vuotta tarkistaakseni nyt, hämmentää minua! *Baari olisi hieno, minulle kerrottiin, että sellainen oli, mutta en löytänyt sitä *Symboli olisi mukava *Parempi loistopaikka *fetissihuoneet * elektroniset rannenauhat kaappeihin, mieluummin kuin avain sidottu ympärille bändi * vähemmän on enemmän - mielestäni se on vähän kallis (17 puntaa joka kerta kun vierailet) jos se oli hieman halvempi, olen enemmän kuin varma, että useammat ihmiset käyvät useammin. oli pimeät huoneet .. tämä päihittää heidät kilometrillä!
V
Valery

6-Oct-2019

Heikko...

Yliarvostettu ja erittäin ylihinnoiteltu paikka. Miksi? 1. Ei tossuja. Jopa rahoillesi. Valmistaudu sieni-infektioihin ja kylmiin jalkoihin. 2. Kylmä. Se on lämmin vain kuivassa saunassa ja höyrysaunassa. Jopa labiryntti on kylmää - jäätävän hauskaa. 3. Poreallas. 2 pientä kotityylistä putkea... Ei pahalla, mutta nyt, kaverit, onko se teidän omakotitalonne? 4. Ei juomia baarissa... No, jos ei ole lisenssiä, ei lisenssiä. Mutta tämä on ensimmäinen paikka (mikä se sitten onkaan - klubi, baari, sauna, risteilyt...), jossa ei saa edes lasillista viiniä tai olutta! Kuinka niin? Olemmeko päiväkodissa juomassa Fantaa ja vettä koko yön? Ahaha, maksakaa lisenssi, kaverit! Helppo. 5. Mökit ovat todella epämukavia. Mutta tämä on minun maun mukaan. 6. Tarvitsetko ketään henkilökunnalta? Yritä löytää niitä seuraavien 30–40 minuutin aikana, kunnes menet ulos ja kohtaat saman miehen sisäänkäynnin luona. 7. Kyltit "mitä, missä"? Paikan kartta? Ei, ei ja ei. Unohda se ja tutki sitä itse yrittäessäsi päästä vain henkilökunnan paikkoihin. 8. Ei kauppaa, ei lisäpalveluita, kuten hierontaa tai kylpylää. Tiedän, se on ylimääräistä, mutta ihmiset maksavat siitä, eikö niin? 9. Puhumattakaan tupakoinnista. Ei missään... Olemme olleet siellä poikaystäväni kanssa ensimmäistä kertaa. Ja varmasti viimeinen. Kaikki tämä jäätävän epämiellyttävä hauskanpito maksaa 22 Gbp per henkilö (5 Gbp on jäsenyys, mutta - lue yllä - en koskaan käytä tätä jäsenyyttä tähän saunaan!). Minusta tällainen paikka ei ole homosauna, vaan vain kylmäristeily, jossa on pari lämmintä tilaa - sauna ja höyrysauna. Ja jos kyseessä on risteilyklubi ilman lisäpalveluita, niin normaalihinta taitaa olla noin 5 Gbp (annen jopa korkeamman mahdollisen hinnan kuin suurimmassa osassa Eurooppaa vain +kuiva saunan takia). En millään tule tänne uudestaan...
C
Chris

15-Aug-2019

Minun vierailuni

Kävin tässä saunassa muutama päivä sitten, oli aikaisin lauantaiaamuna. Sisäänpääsy maksoi 22 puntaa. Kävin suihkussa ja menin vaeltamaan. 3 kaveria nukkuu loungessa. Muutama kaveri ympärillä, mutta mitään ei tapahdu. Menin etsimään videoloungea Löysin sen alas portaita Näyttö oli pieni, mutta ketään ei ollut lähellä. Olin pettynyt tähän paikkaan. Kaveri ovella oli mahtava ja sanoi, että se oli hidasta. Minun piti mennä, joten menin suihkuun. Ymmärrän, että paikka ei voi taata numeroita jne, mutta se oli pettymys.
A
Andy

13-Jul-2019

andy

Olen ollut täällä ennenkin matkustaessani Lontoosta...On sanottava, että yö, jolloin menin, oli suuri pettymys.....EI CINEMAA.....!!.......Tulkaa kaverit. ...!!!......
J
Jason

10-Jun-2019

Hauskaa sunnuntaita Fun.On tutkittava.

Tutustuimme tähän saunaan sunnuntai-iltapäivällä. Oli mahtavaa ja pilvistä iltapäivällä klo 13-00, menin sinne ja löysin noin 19-00 arvausta. En tiedä vieraiden määrästä myöhään illalla. He viihtyvät saunassa eri paikoissa. Nykyään saunan osia uusitaan ja korjataan, ja iso tv-huone suljettiin. Monet vieraat tutkivat pimeää paikkaa takaosan hytissä. Crowded oli mahtava tuntua ja koskettaa. Ja jotkut pitivät hauskaa pyhässä kolossa. Tänään tapasimme monia nuoria komeita miehiä, jotka ovat kuumia.
M
Mike

9-Jun-2019

herra Mike

Olen käynyt tässä kellarisaunassa useita kertoja ja pidän siitä ja suosittelen sitä homoystäville. Viikonloppuisin se on noin klo 14-00. Joka kerta kun vierailin tässä paikassa, ihmisten määrä on noin 17-00. Se ei ole iso luku. Ikä kattaa 30-vuotiaista 40-20. Ehkä keskiviikkoiltana jotkut opiskelijat tulevat ilmaiseksi. Sitten saatat tavata täällä paljon nuoria ja komeita miehiä. Tilat ovat hyvät ja sauna erittäin siisti. Nautin todella kuumasta höyrystä saunahuoneessa, mutta porealtaiden osalta en koskaan käytä niitä, koska näin monien vierailijoiden pitävän siellä hauskaa. Hyviä pointteja.30.) Esikunnat ovat erittäin ystävällisiä.50.) Opiskelijat saavat 1 punnan alennuksen joka päivä ja Joka keskiviikko opiskelijat pääsevät sisään ilmaiseksi. Parannus.2. Jotkut paikat alakerran käytävällä eivät ole puhtaita. Tässä paikassa tulee tehdä puhdasta työtä.10. Harmi, ettei tällä sannalla ole sokkeloa.
R
Richard

30-Apr-2019

Rakastan tätä saunaa, upea tunnelma

Olen käynyt tässä saunassa nyt monta kertaa .... erittäin siisti ja hyvin pidetty .... Alakerrassa on aina paljon hauskaa ... rakastan pimeää huonetta ja leikkialueita .... paljon toimintaa käynnissä ... henkilökunta todella ystävällistä, mikä on enemmän kuin voin sanoa joistakin saunoista, joissa olen äskettäin käynyt.
s
steve

22-Mar-2019

erinomainen

Keskiviikkoisin opiskelijoille ilmainen. Paras paikka olla sunnuntaina ja keskiviikkona. todella hyvä paikka hengailla ja pitää hauskaa.
B
B

8-Dec-2018

Tämä oli yksi parhaista.

Matkustin äskettäin ympäri Iso-Britanniaa ja Irlantia toisen kerran kahden vuoden aikana ja pysähdyin saunassa koko matkan varrella. Tämä oli paras. Kaikki tuntuu erittäin uudelta ja erittäin puhtaalta. Henkilökunta oli mukavaa. Tilat rönsyilivät. Minulla ei todellakaan ole mitään negatiivista sanottavaa.
A
Anon

1-Oct-2018

Odotettua parempi

Ystäväni ja minä 21-vuotiaat päätimme käydä tutustumassa tähän paikkaan, sillä alle 25-vuotiaiden opiskelijoiden vapaa pääsy keskiviikkona oli odotettua parempi rentoutua yläkerrassa tai suunnata alas risteilyalueelle. Jos et pidä jostakin, sano ei kiitos ja jäät pois. Se on tilava ja puhdas. Tämä ja Sweatbox Lontoossa ovat uskomattomia.
T
Tom

10-Sep-2018

kylmä sauna

Saunassa olet alasti, joten tämän täytyy olla erittäin lämmin koko ajan!! Jos hikoilet, voit käydä suihkussa, mutta sinulla on kylmä, jos olet alasti. PÄÄLTÄ LÄMMITYS PÄÄLLE KOKO AIKA KAIKKIIN PAIKKOIHIN!! Kiitos!
P
Peter

4-Aug-2018

Paras paikka ikinä

Olen ollut siellä useita kertoja ja minulla oli AINA hauskaa! Hienot saunat, siistit ja modernit. Ja paljon toimintaa alakerrassa. Ärsyttävä jäsenyys, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos tiedät mitä haluat....
J
Joe

23-Jul-2018

Kamala paikka

Kellarikompleksin henkilökunta on niin töykeää ja ilkeää, että on kauhistuttavaa, että mikä tahansa yritys voi kohdella asiakkaita tällä tavalla. Kävin lauantaina iltapäivällä ja vastaanottovirkailija huusi ja huusi asiakkaalle, joka vain pyysi ylimääräistä pyyhettä. Sisällä se oli hyvin kuollut, vain 5 kaveria sisällä ihmetteli ympäri ja ympäri. Kylmä jazzuzi ja haiseva höyrysauna. Välttää.
A
Al

21-Jul-2018

Huonosti johdettu Ruma Nasty -henkilökunta

Älä kunnioita kansainvälistä opiskelijakorttia, he ovat erittäin töykeitä. Älä kuuntele asiakkaita selkeällä englannin kielellä. Älä koskaan puhu johdolle, sillä se on kuin tiiliseinään: he eivät välitä asiakastyytyväisyydestä tai yhteisön ylpeydestä. Olin 100% raittiina, tulin liottamaan jalkojani pitkän matkan jälkeen, kun minulla oli piilomaksuja enkä kunnioittanut mainostettuja hintoja! Olen käynyt 31 maassa ja tämä on ylivoimaisesti pahin suana, jossa voit viettää aikaasi. Kävelin kilometriä saadakseen selville, mitä todelliset wankerit ovat. Ei hyvä laji.
A
Andy

17-Jul-2018

MURTUNUT KÄSI

Kävin täällä tämän vuoden kesäkuun lopussa lauantai-iltana. Siellä oli outoa porukkaa, ei kivaa, täynnä kauheita kuningattaria, jotka näyttävät hylkäävän itseään paremman näköiset - joten ajattelin itsekseni, että kaksi voi pelata siinä pelissä. Joten koulutetuna NÄYTTÄJÄNÄ ryhdyin tarkoituksella hahmoon, kun siskon blissin kappale soitti - "elämän narttu" - ja arvatkaa mitä? ennen kuin tiesin missä olin, puhuin ääneen roolissa ja täydessä dialogissa KUNINGATARENNARTUNA! "Jos sitoisit koiran lyhtypylvääseen ja jättäisit sen tänne tarpeeksi pitkäksi aikaa, se epäilemättä nostaisi jalkansa ja kusisi sinulle"! Ja mitä tulee kuningattareihin, jotka näkivät minut toiminnassa, he eivät tienneet minne laittaa itseään. No, se palvelee sinua, sanon minä, olkoon tämä sinulle opetus, ja debyyttiesitykseni jälkeen onnistuin käytännössä vapauttamaan rakennuksen. No, se on ACTORS sinulle!
d
dillo

13-Feb-2018

paras paikka!!!!

Olen käynyt säännöllisesti vuoden ajan. On kiire sunnuntaisin noin klo 3. Mukaan tulee paljon eri-ikäisiä miehiä. Vaikka se on vähän ärsyttävää, kun likaiset vanhat kaverit eivät voi lopettaa nuorempien poikien jahtaamista. Tämä paikka tarvitsee enemmän nuorempia miehiä. Parhaat päivät mennä ovat sunnuntait. Paikka siivotaan säännöllisesti. Henkilökunnan kanssa ei ole koskaan ollut ongelmia.
T
Tom

30-Sep-2017

Nuhjuista ja masentavaa

En sekoita sanoja. Kellari on todella masentavaa. Yksi mies todella itki. Ohjaa pois.
R
Ray

20-Sep-2017

Kauhistuttavaa

Vastaanoton kaveri on niin töykeä ja puhuu sinulle kuin lapsellesi. Pyysin ylimääräistä pyyhettä ja olin valmis maksamaan siitä, mutta hän vain huusi minulle "ei". Paikka haisee, sauna on likainen rikkinäisistä laatoista. Ihmiset kävelevät ympyrää etsimässä jotain tai jotakuta, ei toimintaa tarjolla.
N
Neil

3-Aug-2017

Ei mitään toimintaa

Ollut siellä kahdesti ja molemmilla kerroilla se oli tyhjä. Ensimmäinen huomionarvoinen asia on rakennus.... märkä matto, haisee kostealta ja likaiselta saunan istuimelta. Se ei rentouta ollenkaan, eikä mitään toimintaa ollut meneillään. Hiomakoneessa on paljon kuvia erittäin kuumista miehistä, jotka sanovat olevansa kellarissa ja houkuttelevat sinua menemään maksamaan, mutta mielestäni nämä ovat väärennettyjä. Ei ole sen arvoinen.
d
dillo

13-Feb-2018

paras sauna ympärillä

Tämä on Manchesterin paras sauna. Sauna, jossa sinun on täytynyt käydä, olisi ollut lähellä kanavakatta, jota kutsutaan pohjasaunaksi. Suurin osa täällä olevista arvosteluista koskee Base-saunaa eikä Basement Complexia. Olen ollut vakituinen asiakas yli vuoden, eikä minulla ole ollut ongelmia. Paras päivä saunaan tulla on sunnuntaina klo 2 jälkeen.
L
LESLIE

29-Jul-2017

Yhteyden puute

En ole koskaan käynyt saunassa, joten olet lähettänyt sähköpostia heille EI vastausta Soitettu 5 kertaa, mutta ei vastaajaa, joten kuinka paljon kukaan puhuu heille ja saadaksesi lisätietoja tarjonnasta. He eivät voi olla niin kiireisiä, ettei kukaan voi vastata puhelimeen. Erittäin pettynyt kellariin.
G
Gabi

6-Jan-2017

Okei

Ihmiset kävelevät ympyrää etsimässä jotain tai jotakuta. Porealtaassa oli niin paljon kloridia, että se poltti kirjaimellisesti silmiäni. Se on kunnollinen ja puhdas. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Kuulin heidän neuvovan kaveria, joka valitti bo-toiminnasta ja käski häntä lopettamaan kiusaamisen. Löytyi sen hauskalta. En ole varma, menisinkö takaisin. Hieman kallis, jos kysyt minulta varsinkin klo 4 jälkeen.
J
John

27-Aug-2016

Yksinäisiä miehiä täynnä

Pojat, etsivät muita, eivätkä ole varmoja, että henkilö on siellä, joten etsitään ja etsitään oikeaa kaveria. Useimmat tietävät, kuinka saada se toimimaan. Erittäin surullista.
R
Rodger

30-May-2016

Erinomainen - Tilava - Upea muotoilu

Mukana oleva ystävä, joka osallistui viimeksi noin 5 vuotta sitten, on erittäin vaikuttunut saunan parannuksista, lisääntyneestä tilasta, uudesta mustasta laatoituksesta, joka on kauttaaltaan hienostuneen näköinen ja visuaalisesti houkutteleva. Erinomainen sauna, jossa kannattaa käydä virkistäytymässä, rentoutumassa, nauttimassa välipalaa television katselun tai netin ääressä ja nauttia kaikista muista upean miesten kuntoklubin palveluista.
J
John

21-Mar-2016

Huono kokemus

Erittäin huono kokemus. Kumpikaan suihkusarja ei toiminut kunnolla - kun ilmoitimme henkilökunnalle, he eivät olleet huolissaan eivätkä yrittäneet korjata ongelmaa tai palauttaa rahaa, vaikka suihkutilat olivat saunan perustarpeet. Kaapit eivät ole turvallisia - Yritin vahingossa väärää kaappia avaimellani ja onnistuin avaamaan jonkun toisen kaapin kaikkine tavaroineen. Päivystävä henkilökunta oli melko heikkoa ja pystyi tekemään asiakaspalvelukoulutuksen. Tunnelma ei ole loistava, ellet halua sosiaalista kerhoa - paljon tyyppejä istumassa tai seisomassa ja juttelemassa! Ei paikka, johon kiirehdin takaisin!
M
Mark

5-Aug-2015

Järkyttävä tila

Ensinnäkin ihana tervetuloa romanialaiselta nuorelta kaverilta, erittäin informatiivinen ja mikä sääli. Remontti oli meneillään ja se oli oikea sotku, sisäänpääsymaksu 15 puntaa, yksi suihku aivan takana eikä ollut siivottu kuin ikuisesti, likaiset kaapit, lista on loputon. Suosittelen soittamaan ennen vierailua vain tarkistaaksesi, onko remontti valmis
M
Micheal

1-Aug-2015

Kellarikerros

Kävin siellä tällä viikolla 28. heinäkuuta 15. päivänä vain löytääkseni sekä saunan että höyryn suljetuksi kunnostustöiden vuoksi, kun taas ajoissa ne ovat likaisia, jäljellä oleva sisäänpääsymaksu 15 puntaa on naurettavaa! Soittaisin heille tarkistaakseni tilat auki ennen kuin yritän lähteä! On muitakin paikkoja. Jos kunnostus jatkuu, en vaivautuisi.
A
Andy

17-May-2015

Todellinen kompleksi

Hyvin vakiintunut ja miellyttävä tervehdys jokaisella vierailulla. "Kunnostetut" mökit ovat hieman outoja. On kourallinen erikokoisia, joissa on korkea askel sisään (mahdolliset onnettomuudet?) - En ole nuori ja on vaikea kiivetä sisään ja ulos. Uusi pimeä huone pyöreällä pöydällä on suosikkini. Parin viime viikon aikana on ollut ratkaiseva ongelma, jossa suihkujen lattia antaa periksi - ja se on vaarallista. Ei hyvin merkitty tai suojattu. Päivämäärä on 17.5. palaan takaisin 18.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.