BJ:n White Swan

BJ:n White Swan

Alkuperäinen East End -baari ja edelleen yksi parhaista.

BJ's White Swan

Sijainti-kuvake

556 Kaupallinen tie, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, E14 7JD

BJ:n White Swan
Tänään: WayOut Club - Joka lauantai
Tänään: Suklaamiehet - Joka lauantai

Vanha homobaari ja yökerho East Endin oma White Swan on toiminut homobaarina yli 30 vuoden ajan. Nyt siellä on uusi kellarialue, jossa on LED-valaistus, upea äänentoistojärjestelmä ja viikoittaisia ​​kabareeesityksiä.

DJ:t soittavat loistavan sekoituksen kaupallista taloa, autotallista poppiin. Maanantaisin suljettu. Viikonloppuisin vaaditaan kuvallinen henkilöllisyystodistus.

Arkipäivä: suljettu maanantaina. 5-2 tiistaina. 8–2 keskiviikosta torstaihin. 8 - 3.30 perjantaina

Viikonloppu: 8 - 3.30 lauantai. Suljettu sunnuntaina

Ominaisuudet:
bar
Kabaree-esitys
tanssi
GoGo Show
Karaoke
Musiikki
hinta BJ:n White Swan
2.2
Yleisön ikäraja

Perustuu 36 ääntä

R
Rob

28-Jul-2019

Ymmärsin tämän väärin

Minäkin muistan Valkoisen Joutsenen parhaimmillaan. Asiakaskunta teki tästä paikasta parhaan gay-paikan Itä-Lontoossa. Tiedän, että Tower Hamletin neuvosto teki elämän lähes mahdottomaksi kahdelle sen omistavalle perheelle, enkä monella tapaa syytä heitä siitä, että he halusivat päästä eroon. Neuvosto painosti yhä enemmän heitä ja kabareen aikuisempia puolia ja lopulta pakotti sen muuttumaan epäilemättä sellaiseksi, mitä se nyt on. Kuten edellinen arvioija sanoi, koko kunnostustarina oli huijausta. He tiesivät, että he eivät koskaan toteuttaisi remonttia ilman homorahoja, joten he pumppasivat tarinan isommasta ja paremmasta homopaikasta, joka pieneni ja pieneni. Pohjimmiltaan he käyttivät vaaleanpunaista puntaa, kunnes he eivät enää tarvinneet sitä, ja loivat sitten vihamielisen ympäristön pakottaakseen vaihtamaan suoraan paikkaan. Periaatteessa jos suora paikka olisi koskaan toiminut, he olisivat voineet yksinkertaisesti sulkea sen homoklubiksi ja avata sen suoraksi. He tiesivät, että kysyntää ei ole, ja ovat vetäneet tämän huijauksen, jota ei unohdeta pitkään aikaan. Tämä oli Itä-Lontoon suurin homojen paikka. Nyt se on vain baari, jossa ei ole mitään ainutlaatuista houkuttelemaan uusia tulokkaita, eikä mikään sen maine asiakaskunnan säilyttämiseksi. Poletanssia on tarjolla runsaasti West Endissä. Samoin kunnolliset homobaarit, minkä vuoksi epäilen, että tämä paikka kestää pitkään. Se on suuri häpeä. Puhu kultaiset munat munivan hanhen tappamisesta.
M
Mr

6-Apr-2018

Ei enää hauskaa

Ennen rakasti tätä paikkaa, rakasti sen reunaa. Joo, se ei ollut tyylikäs, mutta siinä oli tunnelmaa. Menetti kaiken. Kuka valitsi uuden ulkoasun? Hauskuus on kuollut. RIP tytölle, joka olit ennen.
D
Dave

25-Jun-2017

Pettymys - turvallisuuden tuhoama

En ole käynyt tässä paikassa 4 tai 5 vuoteen, ehkä niin pudonnut lauantai-iltaan. Muistan paikan olevan kiireinen, paljon paikallisia, vaatimaton, ei röyhelöitä ja hauska ilta. Silloin heillä oli rakennuksen molemmat puolet auki - arvelen, että siellä saattaa olla parisataa ihmistä. Se muuttui. 1. Turvallisuus ulkoportilla on kauhea. Missä muualla Lontoossa sinun on esitettävä **PHOTO ID**, joka skannataan ja otetaan valokuvasi vastaamaan sitä jossain korkean teknologian koneessa? Kuka tietää, mitä he tekevät henkilötiedoillasi? Oikeasti? Oikeasti? Vituttaako sinä minua? 2. Vartijat x3 näyttävät venäläisiltä gangsteriilta, jotka eivät sovellu homoille. Ennen kuin pääsin ovesta sisään, olin jo menettänyt hyvän fiiliksen. Venäläiset eivät ole kovin tunnettuja LGBT-toleranssista!! 3. Pääset rakennuksen ovelle, jotta sinua kohtaa toinen vartija, joka ohjaa sinua maksamaan rahaa. Positiivinen fiilis tässä vaiheessa on mennyt aika lailla. 4. Sisältä on kunnostettu - vasemmalla puolella olevan huoneen iso tanssilattia oli nyt suora tankotanssikerho ja oikealta puolelta on leikattu portaita lattiaan päästäkseen alas kellariin. Tämä jättää yläkerran aiempaa pienemmäksi ja uusia tuoleja istumaan. Sisustus on jotain "art decoa" - mustavalkoinen, jossa on paljon kromia ja luultavasti miten he tekivät suoran strippiklubin - ei paha asia. Joten kellaribaari on melko kunnollinen kauttaaltaan, mukaan lukien wc-tilat jne., se näyttää hyvältä, laadukkaalta, hyvin ilmastoitulta ja hyvältä äänijärjestelmältä. Musiikki oli myös ihan ok. Ajattele alakerran Ku-baarin ehkä samankokoista, mutta kirkkaampaa ja paljon mukavampaa sisustusta. Joten sillä on todellista potentiaalia olla hauska tanssihuone. Joten mikä ongelma oli? No lauantai-iltana siellä oli alle 30 ihmistä noin klo 12, jonka oletetaan olevan ruuhka-aika. Olisit voinut järjestää juhlat olohuoneessasi. 10-15 minuutin välein turvat tulivat ympäriinsä ja saivat sinut tuntemaan, että kaikki etäisesti hauska, mitä voisit tehdä, johtaisi siihen, että sinut viedään selästä ja pari jalkaa katkesi. Pohjimmiltaan paikka on kuollut - ei ollenkaan hauskaa - Epäilen vakavasti, että muut arvostelut, joiden mukaan se oli hämmästyttävä illanvietto, ovat aitoja tai että paikka on muuttunut dramaattisesti sen jälkeen - ehkä tappanut kylmän ultrasuoran turvallisuuden. Se on niin sääli, koska jos paikka olisi ollut kiireinen, se olisi ollut erinomainen. Se on vain menettänyt tunnelmansa ja osoittaa, kuinka paikan päivittäminen voi pilata sen, jos et tee siitä ystävällistä. En usko, että tämä paikka on auki pitkään, mikä on todella sääli. Omistajille - päästä eroon naurettavasta turvallisuudestasi - jos tarvitset sitä strippiklubillesi, koska asiakkaillasi on niin suuri riski, luo erilainen sisäänkäynti ja palkkaa homoystävällinen henkilökunta. Etkö ymmärrä, että homoilla ei vain tapahdu samoja humalaisia ​​tappeluita, joista heteroseurat kärsivät??? Sinulla on selvästikin vähän kokemusta näistä markkinoista.
s
stevie

6-Nov-2017

Johdon vastaus

Hei, olen todella pahoillani, että sinusta tuntui, ettet viihtynyt uudessa ulkoasussa White Swan. Yritykseni otti tapahtumapaikan muutama vuosi sitten, ja teimme tapahtumapaikan täydellisen kunnostuksen ja rakensimme kellariin upouuden yökerhon, koska säilytimme vanhan klubin herrasmiesbaarimme käyttöön maanantaista perjantaihin, ja se on sitten Joutsen käytti sitä viikonloppuna järjestääkseen promoottoriiltojamme. Oven turvalaitteet ovat kaikki Liettuasta eivätkä Venäjältä. He ovat käyneet henkilöstön koulutusta vierailusi jälkeen ja ovat nyt erittäin homoystävällisiä. Tower Hamlets Council ja paikallinen poliisi vaativat turvajärjestelmää, jonka läpi kävit, ja meillä on oltava lupa. Lauantai-ilta on kiireinen iltamme, ja voin vain pahoitella sinua, sen on täytynyt olla yksi niistä hiljaisista öistä, ja olen varma, että kaikilla baareilla on sama ongelma alueella, jossa olemme. Valkoinen joutsen on kohdepaikka kuin teet siitä yön. Vielä kerran olen pahoillani, ettet nauttinut olostasi
C
Captain

15-May-2017

FANTASTINEN UPEA YÖ.

Yksi ainoista todellisista homopaikoista, joka edelleen palvelee ja välittää lesbo- ja homoyhteisöä. Upeaa musiikkia, upeita DJ:itä ja upeita drag queens -kuvia aina. Rakasta joutsenta ja luojan kiitos se on edelleen täällä kaikkien näiden vuosien jälkeen.
s
sally

13-Sep-2016

Upea baari ja klubi

Vierailin Lontoossa ensimmäistä kertaa Yhdysvalloista, ja minua käskettiin katsomaan White Swan. Menin lauantai-iltana, ja alusta alkaen tunsin oloni tervetulleeksi. Oven isäntä (luulen, että hänen nimensä on Steve) oli erittäin vieraanvarainen. Menin klubiin / baariin ja yllätyin heti nähdessäni erittäin kiireisen paikan. Oleskelutilassa oli näytelmä nimeltä The Trolletts and boy, viihdyttivätkö he... sitten toinen esitys nimeltä Sandra, hän oli upea. Kappaleita, vitsejä, aitoa viihdettä, popmusiikkia vuosikymmenten varrelta ja hauska ilta - vain 8 puntaa sisäänpääsy. Pysyin aamulla viiteen asti. Hauska, turvallinen klubi. Rakastin sitä ja tulee takaisin ensi vuonna.
R
Robert

17-Apr-2016

mr.

Lontoon paras homopubi.
J
Janet

9-Feb-2016

YKSINKERTAISESTI PARAS...!!!

Hyvin tehty White Swan. Olin takaisin Lontoossa vierailemassa perheen luona viime viikonloppuna ja tulin perjantai-iltana, ja minulla ja siskollani oli hämmästyttävää aikaa. Uskomatonta kuinka paljon olet parantanut sisustusta! Se oli ennen hienoa, mutta nyt se on aivan mahtavaa! Meillä oli niin mahtava perjantai-ilta tanssia loppuun asti, että palasimme lauantai-iltana nauttimaan lavaesityksestä. Jos et ole käynyt, usko minua... sinun pitäisi. Kiitos vielä kerran, Janet x
D
Danny

2-Feb-2016

LOVELY BAAR/CLUB... Rakastin sitä...!

Löysin tämän WhiteSwan-pubin/klubin viime viikonloppuna, joten minä ja kumppanini menimme sisään. Se oli loistavaa! Ilmeisesti he ovat hiljattain saaneet kaiken valmiiksi (ja pidän siitä). Suurin osa tekee tästä säännöllisen kummittelun. Upea musiikki hyvä tunnelma ja erittäin mukavat ihmiset sekä henkilökunta että asiakkaat. Hyvin tehty @ the Swan (5 TÄHTÄ)
D
Dave

17-Jan-2016

Täysin pettynyt

Olen käynyt Joutsenessa 25 vuotta. En ole ollut 5 vuoteen. Joten pomppasin tänä viikonloppuna ystävien kanssa - voi luoja, olin järkyttynyt. Kyllä se on ollut ihana remontti. Mutta menetti sielunsa. Musiikki ei ollut niin hienoa. Sekaan tarvittiin myös hieman disco-nukkea. Tämä paikka oli ennen seinästä seinään Essex-piippuja ja hyvää yötä, nyt siellä on max 50 henkilöä lauantai-iltana? Suorat vartijat antavat sinulle likaisen ilmeen. Ei enää minulle. Voi, yhden asian sanon, että siinä on edelleen tahmea lattia!
B
Barry

26-May-2015

Ehdottomasti upea paikka...!

Olen täysin eri mieltä edellisen kommentin kanssa, olen homomies ja olen ollut suurimman osan aikuisiästäni, noin 20 vuotta. Olen käynyt Valkoisella Joutsenella pidempään kuin muistan ja tunsin aiemmat omistajat Barryn ja Jimmyn ja tunnen nyt uuden johdon erittäin hyvin, ja omasta mielestäni uudet omistajat ja johto ovat parantaneet White Swania valtavasti! Edelliset omistajat käyttivät hyvin vähän, kun uudet ovat käyttäneet useita tuhansia tähän mennessä ja investoivat edelleen paljon tuhansia uuteen kellarikerhoonsa, joka on käynnissä tätä kirjoittaessani. Paikka pidetään erittäin siistinä ja sitä johdetaan erittäin ammattimaisesti, uusia esiintyjiä esitellään ja musiikki on aina hienoa. En vain ymmärrä, miksi jotkut homot pahoinpitelevät heteroita ja väittävät olevansa niitä kovia...! Hyvää työtä White Swan.
א
אַהֲרֹן

10-Jan-2015

Pieni kamalan likainen

Liian pieni ja ylihintainen ottaen huomioon kauhean sijainnin. Ja olen samaa mieltä siitä, että ovenvartijat eivät pidä homoista ja pilaavat meistä.
K
Kevin

9-Jan-2015

Pienempi koko heteroseksuaaliseen kerhoon

Uusi heteroseksuaalinen johto on päättänyt sulkea puolet Joutsenista ja muuttaa sen heteroseksuaaliseksi sylitanssiklubiksi, vaikka he ovat väittäneet yli vuoden ajan, että siitä tehdään parempi homoklubi - mikä valhe! Sen jälkeen kun uusi johto otti vuokrasuhteen, on huonon johdon ja heteroseksuaalisen turvallisuuden vuoksi menossa yhä vähemmän ihmisiä, jotka eivät näytä pitävän homoista ja katsovat sinua kuin haukka, joka sekaantuu kaikkeen. Suoraan sanottuna homoja käytetään maksamaan tapahtumapaikan sylitanssiosasta. Joutsenen homoosa on nyt supistettu yhdeksi pieneksi baariksi, joka on erittäin pieni. Älä tuhlaa aikaasi menemiseen.
R
Robert

31-Aug-2016

paras ilta ikinä

Kuulin paljon hienoa uutta Swanin ulkoasua. Joten minä ja kumppanini poikkeamme sunnuntaina heidän järjestämäänsä kolmikertaiseen esitykseen. Kosminen bitchy bing oli hilpeä ja voitin ilmaisen laukauksen. Sitten meitä viihdytti drag queen nimeltä Tanya Hyde ja pölyiset lähteet. Heillä on jopa amatöörinauha, 3 upeaa miestä, jotka raidoittivat paljain ja voittivat 2 puntaa rakastaen paikan upeaa ilmettä, sai meidät tuntemaan olonsa erittäin tervetulleeksi ja loistavia juomatarjouksia sunnuntaina. Tulee takaisin tänä sunnuntaina.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.