Gay Lontoo

Gay Lontoon nähtävyydet

Palatsit, taidegalleriat, museot, katumarkkinat, puistot, kansalliset monumentit... Lontoossa on kaikki!

Lontoo on yksi maailman suosituimmista turistikohteista, ja hyvästä syystä. Nähtävää ja koettavaa on valtavasti. Tässä on vain muutamia kohokohtia, joista sinun pitäisi mielestämme yrittää puristaa Lontoon matkaa:

Buckinghamin palatsi


Toimiva palatsi, joka on Britannian kuninkaallisen perheen koti. Perhe muuttaa Skotlantiin kesällä, ja suurin osa palatsista on avoinna yleisölle, mukaan lukien vaikuttavat State Rooms -huoneet. Osta liput sisään etukäteen verkossa. Katso vartijoiden vaihtoa palatsin ulkopuolella joka päivä klo 11.

Buckinghamin palatsi | Historia, kuvaus, vartijan vaihto ja tosiasiat | Britannica

 

Parlamenttitalo (Big Ben), Downing Street, Westminster Abbey


Whitehallin ikonisia rakennuksia ovat Westminsterin palatsi / Big Ben (parlamenttitalo), Westminster Abbey, HM Treasury, pääministerin toimisto osoitteessa 10 Dowing Street, Horse Guards ja monet muut valtion rakennukset. Kaikki sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Trafalgar Squarelta. Parhaat kuvat on otettu Westminster Bridgeltä.

 

London Eye

 

Tämä 135 metriä korkea havaintopyörä tarjoaa upeat "lintuperspektiivit" Lontooseen. Upea 40 minuutin kokemus.

 

Shard


Haluatko mennä vielä korkeammalle? Euroopan korkeimmassa rakennuksessa The Shardissa on kaksi näköalatasannetta kerroksissa 69 ja 69, joista on upeat 360 asteen näkymät kaupunkiin. Sesonkiaikana lippujen ostaminen ennakkoon on välttämätöntä.

 

Sky Garden

 

Sky Garden on aivan Thames-joen toisella puolella The Shardista, pilvenpiirtäjän huipulla, joka tunnetaan paikallisesti nimellä "Walkie Talkie" (erityisen muodon vuoksi). Ilmainen sisäänpääsy, mutta varaa online ennen vierailua.


Vierailun varaaminen - Sky Garden - Lontoo

 

British Museum

 

Ilmainen sisäänpääsy nähdäksesi maailmanluokan näyttelyt eri puolilta maailmaa.

 

British Museum | Museot Lontoon Bloomsburyssa

 

Tate Modern

 

Poikkeuksellinen kokoelma modernia taidetta entisessä valtavassa voimalaitoksessa. Vapaa pääsy.

 

kansallisgalleria

 

Yksi maailman tärkeimmistä taidekokoelmista. National Portrait Gallary (vieressä) on myös erinomainen. Ilmainen sisäänpääsy molempiin.

 

Huone 32 avataan uudelleen yleisölle 21 kuukautta kestäneen kunnostuksen jälkeen | Lehdistötiedotteet | National Gallery, Lontoo

 

Tower of London

 

Useita satoja vuosia sitten tämä oli paikka, jossa epälojaalien kuningattareiden päät leikattiin irti! Tämä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva linna on nyt Lontoon vanhin täydellinen rakennus (vuodelta 1101). Katso upea kruununjalokivikokoelma, Petturin portti ja kidutuslaitenäyttely. Kävele sitten ikonisen Tower Bridgen yli, joka on yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä.

 

Hyde Park ja Kensington Gardens

 

Kävele näissä valtavissa puistoissa ja puutarhoissa aivan kaupungin keskustassa. Vieraile Diana Memorial -leikkikentällä.

 

Hyde Park | Kuninkaalliset puistot

 

West Endin teatterit

 

Lontoossa on joitakin maailman parhaista teattereista, jotka houkuttelevat suuria nimiä tähtiä. Ota selvää Ticketmasterista ja varaa paikkasi nähdäksesi suosikkiesityksensi hyvissä ajoin. Suosituimmat esitykset voidaan myydä loppuun kuukausia etukäteen.

 

West End - Becky Dell Music Academy

 

Trafalgar Square, Nelsons Column, Whitehall ja Parliament Square

 

Trafalgar Square on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Kävele Squarelta Whitehallin läpi Downing Streetin ohitse ja parlamentin aukiolle ja Big Beniin. Vieraile massiivisessa Westminster Abbeyssä, jossa William ja Kate menivät naimisiin vuonna 2011.

 

Lontoon Street Markets

 

Vieraile joillakin Lontoon kuuluisilla katumarkkinoilla, mukaan lukien Portobello Road Market, Camden Market, Brick Lane Market ja Old Spitalfields Market. Suosikkimme on Borough Market, joka sijaitsee London Bridge -aseman vieressä - erinomainen lounaalle (maanantai-lauantai).

 

5 parasta kirppu- ja katutoria Lontoossa | Casita.com

 

Eteläranta

 

Kävele Thames-joen etelärantaa pitkin London Eye -sillalta London Bridgelle. Upeat näkymät kaupunkiin ja suuri valikoima ravintoloita. Paljon katutaiteilijoita viikonloppuisin ja koko viikon huippulomien aikana.

 

Gay London · Nähtävyydet

Above The Stag Theatre
Sijainti-kuvake

Arch 17, Miles Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Näytä kartalla
5
Yleisön ikäraja

Perustuu 1 ääntä

Ainoa kokopäiväinen ammattimainen LGBT-teatteriyhtiö Iso-Britanniassa. Tämä palkittu teatteri keskittyy LGBT-aiheisiin esityksiin, mukaan lukien alkuperäistuotantoihin.

Tapahtumapaikka on suhteellisen pieni, joten esitykset myydään usein loppuun viikkoja etukäteen - esitysaikataulut ja lipunostot ovat nähtävillä heidän verkkosivuillaan.

Teatterissa on täysin varustettu baari, joka on avoinna tunti ennen/jälkeen esityksen ja väliajoin. Teatteriin voi ottaa juomia mukaan.

Olemme suuria Above The Stagin faneja ja suosittelemme sitä erinomaisena vaihtoehtona homoillan viettoon.

Ominaisuudet:
bar
Teatteri

Viimeksi päivitetty: 25-Aug-2023

The Dreamboys
Sijainti-kuvake

(valtakunnallinen), Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 30 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

Dreamboys väittää olevansa maailman suurin ja tunnetuin miesstrippiyhtye. Esitys tunnetaan upeista esityksistä ja energisistä tansseista upeilta miehiltä, ​​joilla on uskomaton vartalo.

Show järjestetään joka lauantai-ilta 12:ssa Iso-Britannian suurimmassa kaupungissa: Lontoo, Brighton, Bournemouth, Birmingham, Bristol, Cardiff, Edinburgh, Leeds, Liverpool, Manchester ja Newcastle.

Tarkista esitysajat ja liput verkkosivuilta.
Ominaisuudet:
Vain aikuisille
tanssi
GoGo Show
Musiikki

Viikonloppu: lauantai

Viimeksi päivitetty: 14-Apr-2024

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.