Böse Buben

  Böse Buben

  Böse Buben

  Sijainti-kuvake

  Sachsendamm 76-77, Berlin, Saksa, 10829

  Huomenna: Töiden jälkeen - Joka keskiviikko

  Yksi Berliinin vakiintuneimmista homofetissi- ja risteilyklubeista (avattiin vuonna 1997) ja S&M-teemojen asiantuntija. Nyt klubi, joka palvelee erilaisia ​​fetissejä, kuten Fight-Wrestling-, Urheilu- ja Sneaker Fetish -bileitä, klassista risteilyä sekä muita kokeneempia BDSM-harjoituksia.

  Katso ajankohtaiset tapahtumat ja pääsymaksut seuran verkkosivuilta. 

  Tutustu fetissiisi Boese Bubenissa ja "Hae mitä tarvitset!" turvallisessa ja terveessä ympäristössä. Ole hyvä ja pelaa vastuullisesti.

  Arkipäivä: ma-ti: suljettu; ke: 16-00; Torstai: 23-00

  Viikonloppu: pe: 20-00; la: 02-00; Aurinko: klo 20 alkaen

  Lähin asema: S: Schöneberg, Südkreuz

  Ominaisuudet:
  Vain aikuisille
  bar
  Risteily / fetissi
  Pimeä huone
  Musiikki
  hinta Böse Buben
  3.4
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 33 ääntä

  2018 Yleisöpalkinnot
  2018 Yleisöpalkinnot

  4 Tähtien Voittaja

  A
  Ay

  To, toukokuu 05, 2022

  Toukokuun perse kirvelee edelleen

  Oli siellä viime yönä. Vasta toisen kerran sain piiskauksen. Tämä oli vaikeaa. Minä rakastin sitä. Minun nännit perse ja edelleen satuttaa tänään.
  J
  Joep

  lauantaina 03

  täydellinen

  Minulla oli todella yksi parhaista öistäni koskaan Bose Bübenissä! Loistava paikka kaikille, jotka pitävät piiskauksesta/SM:stä. Kaikki iät; kaikenlaisia ​​ihmisiä ja paljon, paljon leikkimistä. Kiitos paljon! Ja...err..... Haluaisin mielelläni ottaa yhteyttä Dortmundista kotoisin olevaan vanhempiin pariin (yksi heistä on 68-vuotias ja hänen nimensä saattaa olla Peter). Voiko joku auttaa minua saavuttamaan ne?
  H
  Han

  su 01. heinäkuuta 2018

  Paras paikka piiskauksen ystäville

  Se oli mahtava paikka. Sain tarpeeni tyydytettyä joka kerta kun menin sinne, tunsin uusia ystäviä, jotka jakavat saman kiinnostuksen kuin minä. Koska kyseessä on voittoa tavoittelematon järjestö, joten 14 euroa on todella hintansa arvoinen.
  M
  Maximo

  Keskiviikkona 17. tammikuuta 2018

  Upea kokemus

  Voin rehellisesti sanoa, että olen tehnyt kaiken tänään Bose Bubenissa. Ensin suuri mestari teki loistavan esityksen, jossa hän pahoinpiteli orjaansa kaikkien katsomaan halukkaiden edessä. Sen jälkeen menin 5 miehen kanssa huoneeseen, vain vanhempi mestari vetäydytti minut ulos joukosta, joka sai minut tottelemaan häntä ryhmän edessä. Minua odotti pitkä istunto. Myöhemmin huomasin miehen yksin huoneessa. En aikonut jättää tätä tilaisuutta käyttämättä, joten autin köyhän miehen ulos. Kaiken tämän jälkeen minut tuotiin uuteen ryhmätoimintaan, mutta minun piti päästää tämä ulos. Suosittelen lämpimästi Bose Bubenia. Se näyttää hieman liian hardcorelta, mutta se on avoin kaikille: katsomiseen, pelaamiseen. Kaikki riippuu sinusta. Ainoa haittapuoli on, että sen sijainti ei ole turistiystävällinen, koska se on niin piilossa. On parempi, että noudatat tarkasti verkkosivuston ohjeita, miten sinne pääsee. Et myöskään voi suihkuttaa täällä, joten sinun on parasta tehdä se itse ennen kuin tulet tänne.
  P
  Peter

  su 29

  Palvottujen jalkojen juhla

  Ensimmäistä kertaa tässä paikassa; päätin mennä, on tämä asia, joka on saanut minut syttymään niin kauan kuin muistan. Käteviä vinkkejä paikan löytämiseen nettisivuilla (pääkadun ulkopuolella). Suutti sisäänpääsyä varten, ja baarimikko antoi minulle kaapin avaimen ja joitakin vihjeitä asettelusta. Tupakointialue alakerrassa ja baari. Erilaisia ​​huoneita, joissa on patjat ja penkit. En voi sanoa, että se oli kiireinen, mutta koska ajattelin, että voisin jäädä vain tunnin verran, olin melkein viimeinen, joka lähti. Jotkut kaverit pysyivät pukeutuneina useimmat kaverit pysähtyivät alusvaatteisiin (ja sukkiin/lenkkariin/paljain jaloin) ja yksi tai kaksi täysin alasti. Minulla oli paras täytteeni jaloista/sukista/haisevista tennareista pitkään aikaan. Erittäin alhainen asenne ja ystävällinen, joten se on tehty toiminnan yöksi mieluummin kuin istumaan, jotta jotain tapahtuisi. Saapui noin klo 10, joten se saattoi olla lempeä alku ennen sitä. Luultavasti korkeintaan 20 kaveria kerralla sinä iltana, jolloin tulin. Useimmat kaverit menivät 1230-1. Suljetaan 2 perjantai-iltaisin. Tekee aihetta palata. Ja kokeilla eri teemaista juhlailtaa. Erittäin hyvää yötä.
  P
  Peter

  lauantaina 28

  Palvottujen jalkojen yö (kuukausittain)

  Upea ystävällinen ilmapiiri ja hienoja jalkoja ja kavereita leikkimiseen. Niin tarvittiin! Tulen ehdottomasti takaisin, kun voin.
  c
  can

  Ti, 25. heinäkuuta 2017

  Yksi parhaista paikoista Berliinissä

  Minulla oli siellä monia miellyttäviä aikoja.. ja se on erittäin turvallista.. kiitos henkilökunnalle..
  R
  Rob

  su 02. heinäkuuta 2017

  Epäystävällinen baarimikko

  Ei voi sanoa, että siellä olisi kovin ruuhkaa. Henkilökohtaisesti ymmärrän miksi. Baarimikko oli niin tylsä ​​ihminen. Ei ystävällisyyttä ollenkaan, enemmän vanhaa DDR-tyyliä, jossa käytetään melko käskevää sävyä asiakaskeskeisen lähestymistavan sijaan. Ystävällisyys ei maksa mitään.
  J
  John

  To 29. kesäkuuta 2017

  Puhdas, ystävällinen henkilökunta, hyvät tilat

  Yritän aina käydä tässä paikassa ollessani Berliinissä. Hyvät tilat mukaan lukien sm materiaalia, kuten lääkärin tuoli, bondage penkki ja teline, kidutuslelut, rintareppu jne... Jalkafriikkinä nautin tietysti heidän jalkajuhlistaan ​​(kerran kuukaudessa), mutta itse asiassa kaikki juhlat ovat mahtavia. Hyvä hinta (maksat 12 € pääsymaksun, mutta tämä sisältää 5 € juomasetelit). He kunnostivat nyt baarialueen, jotta se teki siitä ryhdikkäämmän, ja heillä on nyt myös oikeat kaapit sen sijaan, että heidän olisi pitänyt laittaa tavarasi muovipussiin. Valitettavasti tästä paikasta puuttuu joskus vieraita, mikä on sääli, koska tämä on todella hyvä paikka villeimmille fantasioillesi.
  S
  Sean

  Ke 30. heinäkuuta 2014

  täytyy lukea

  Web-sivusto on hyvin sekava ja vain saksaksi.
  M
  Martin

  ma 13. maaliskuuta 2017

  Sivusto avattiin uudelleen vuonna 2016

  Nyt tarjoamme englanninkielistä tietoa meistä ja yritämme näyttää kaikki asiaankuuluvat tiedot tapahtumakalenterissa saksan ja englannin puhujille.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.