Berliinin homokartta

Berliinin homokartta

Interaktiivinen Berliinin homokarttamme. Voit paikantaa tapahtumapaikan, suodattaa hakusi ja saada tarkempia tietoja tapahtumapaikasta.

Paikkatyypin kuvake
Hotellit

Paikkatyypin kuvake
bar

Paikkatyypin kuvake
tanssi klubi

Paikkatyypin kuvake
Risteilyklubi

Paikkatyypin kuvake
Sauna

Paikkatyypin kuvake
Kauppa

Paikkatyypin kuvake
syöminen

Paikkatyypin kuvake
Kulttuuri

Paikkatyypin kuvake
Matkaopas

Paikkatyypin kuvake
Viestikenttä

Paikkatyypin kuvake
Kaikki muu

Paikkatyypin kuvake
Baarit Lesbo

Paikkatyypin kuvake
ravintola

Paikkatyypin kuvake
kahvila

Paikkatyypin kuvake
soveltuu

Onko meillä jotain vikaa?

Puuttuuko meiltä uusi tapahtumapaikka tai onko yritys suljettu? Vai onko jokin muuttunut, emmekä ole vielä päivittäneet sivujamme? Käytä tätä lomaketta ilmoittaaksesi meille. Arvostamme palautetta.

Hotellin pikahaku

Axel Hotel Berliini

Axel Hotel Berlin

Axel Hotels on LGBTIQ+ -yhteisöön keskittyvä hotelliketju. Mutta ennen kaikkea he ovat luoneet vapaan ja suvaitsevan yhteiskunnan, jossa monimuotoisuutta ja kunnioitusta arvostetaan ja kaikki ovat yhtä tervetulleita sukupuoli-identiteettiään ja ilmaisujaan rajoittamatta. Axel ei halua määritellä Axel Hotelsia homoystävällisiksi, joten he ottavat käyttöön uuden termin: heteroystävällinen. Axel Hotel Berlin sijaitsee Schönebergissä, kaupungin homoelämän sydämessä, "heteroystävällinen" ketju kiehtoo kosmopoliittisella hengellä, suunnittelun ja mukavuuden huolellisella yhdistelmällä sekä erinomaisella palvelulla. Viehätys ja tyylikäs sekoitus kultaa mustalla, peittokuvio ja tekstuureja tekevät Axel Hotel Berlinistä ainutlaatuisen tilan Saksan pääkaupungissa. Axel Hotel Berlin tunnetaan ennakkoluulottomasta tunnelmastaan ​​ja avantgardistisesta suunnittelustaan. Houkutteleva ja ystävällinen henkilökunta tarjoaa erinomaista palvelua ja tuntee paikallisen homoelämän. Sen ainutlaatuinen muotoilu paljastaa glamouria ja eleganssia. Axel Hotel Berlinissä on 87 design-standardi huonetta, sviittiä ja juniorsviittiä, ja ne on täysin varustettu tarjoamaan asiakkaillemme maksimaalisen mukavuuden: king-size-vuode, plasma-tv, tallelokero, huonepalvelu ja langaton internet. Axel Hotel Berlinin huoneet sijaitsevat alueilla, jotka ovat ominaisia ​​edustavan rakennuksen lieriömäiselle muodolle. Axel Hotel Berlinissä on ravintola sekä wellness- ja kuntoilutila, jossa on kuntosali, solarium, turkkilainen sauna ja kuuluisa ulkoporeallas, jossa voit nauttia ainutlaatuisesta Axel Hotelsin tunnelmasta ja sen heteroystävällisestä filosofiasta. Vieraile hotellin verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja, tutustu myös hotellien Youtube-kanavaan saadaksesi lisätietoa brändistä ja kiinteistöstä.
Orania.Berliini

Hotel Orania Berlin

Vilkkaan ja vilkkaan Kreuzbergin keskustassa sijaitseva erittäin homoystävällinen Hotel Orania Berlin tarjoaa yhdistelmän intiimejä sviittejä ja nykyaikaisia ​​ylellisiä huoneita. Hotellissa on myös erinomainen ravintola, funky ja vilkas baari sekä 24h-kuntosali.Kreuzberg, joka on kuuluisa kulttuurisesta monimuotoisuudestaan ​​ja kokeellisesta musiikistaan ​​ja taideelämästään, on täydellinen paikka kokea vaihtoehtoisen Berliinin parhaat puolet. Hotelli itsessään isännöi myös useita konsertteja ja tapahtumia, ja kaikkien tapahtumien liput sisältyvät jo huoneen hintaan kaikille hotellin vieraille. Oleskellessasi täällä vieraat voivat kokea Orania.Restaurant, joka tunnetaan omasta annoksestaan, X-Berg Duckista, ja sen vegaanisesta vastineesta X-Berg Vuckista. Erikoistarjous 📅 Voimassa 30.06.2023 - 31.12.2023. Esittelyssä uusi Colorful Berlin Package, joka on suunniteltu erityisesti LGBTQ+ -yhteisölle. Tämä paketti tarjoaa: Sateenkaarirannekkeen Kuratoidun homooppaan Berliiniin Valikoima makeita herkkuja Asiakkaat voivat nauttia aamiaisen, 10 %:n hintaedun ja joustavan peruutuksen 31 asti. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, nopea Wi-Fi , pullo kivennäisvettä saavuttaessa, pääsy Orania-konsertteihin (saatavuudesta riippuen), ALV ja 2023 % kaupunkivero. Peruutus on maksutonta klo 5:4 paikallista aikaa päivää ennen saapumista, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 00 %. Saatavuus on rajoitettu, joten ennakkovaraus on suositeltavaa.

Mitä tänään

Homo Berlin Tapahtumat