BOLTZ Birmingham

BOLTZ Birmingham

Ainoa homoristeily/fetissiklubi Birminghamissa.

BOLTZ Birmingham

Sijainti-kuvake

Kent St, Lower Essex St, Birmingham, Yhdistynyt kuningaskunta, B5 6RD

Birminghamin ainoa homoristeily- ja fetissiklubi. BOLTZ on hyvin varustettu mukavuuksilla, kuten rintareppuhuone, kaapit, pimeä huone, elokuvateatteri hardcore X -videoilla ja ulkotupakointialue.

Ei pukukoodeja, paitsi teemailtoina - tarkista verkkosivustolta ennen lähtöä. BOLTZ on vain jäsenklubi, joten sinun on rekisteröidyttävä klubiin kuvallisella henkilötodistuksella ensimmäisellä vierailullasi.

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Sokkelo
Rentouttavat mökit
hinta BOLTZ Birmingham
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 142 ääntä

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

L
Linus

4-Mar-2020

Ei kosteaa huonetta

Se on mukava ujo klubi. Paljon toimintaa. Juomat ovat vähän kalliita, samoin kuin sisäänpääsymaksu lauantai-iltana, mutta ei ole juurikaan muuta, joka tarjoaa näitä palveluja.
J
Joe

1-Sep-2019

Hinta nousee ja henkilökunta on erittäin töykeää.

Olen ollut täällä monta kertaa, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia henkilökunnan kanssa, mutta menin kerran ystäväni kanssa, ja yksi henkilökunnasta oli erittäin töykeä hänelle ilman mitään syytä. Voin vain arvata, että hän ei pitänyt hänen ulkonäöstään. Myös kun aloin käydä, sisäänpääsymaksu oli 1 puntaa, sitten se nousi 2 puntaa, sitten 3 puntaa. Aioin mennä tänään, kunnes näin, että se on nyt 5 puntaa. En mene tänään enkä koskaan enää, se ei vain ole sen arvoista. Jos ihmiset jatkavat sen maksamista, he nostavat hintaa, neuvoni olisi pysyä poissa.
C
Chris

13-Aug-2019

Katso, se ei ole huono.

Vieraili lauantaina noin klo 8. Kavereita oli jo melko paljon, mutta risteilytoimintaa ei juurikaan ollut meneillään. Arvo - 30/5 - Sisäänpääsy on ilmainen, vaikka sinun on ostettava vähintään yksi juoma - mikä on kohtuullista. Juomat ovat myös kohtuuhintaisia ​​- tuplaviski ja koksi - noin 5-5 puntaa (en muista tarkalleen). Tilojen suhteen sinulla on kaikki mitä tarvitset - mukavat tilavat loistoreikämökit, suhteellisen pimeä pimeys, tämä outo huonekokonaisuus (orja, jumalanpalvelus jne.), elokuvateatteri (?) - voisi olla pimeämpi, avoin tila jne. Henkilökunta oli uskomatonta - erittäin kohtelias, puhelias ja komea. Paikka oli suhteellisen puhdas - ehdottomasti 6/5 risteilyklubille. Ainoa ongelma henkilökohtaisesti oli väkijoukon ikä. Nuorena miehenä olin ehdottomasti yksi nuorimmista - keski-ikä vaihteli pitkin iltaa - 5 - 30 välillä. Löysin muutaman kuuman kaverin. Kaiken kaikkiaan todella mukavaa ja tulee takaisin :)
A
Alex

16-Jun-2019

Luotettava, hauska ja vieraanvarainen

Ovat tulleet tänne luultavasti noin 5 tai 6 vuoden ajan - se on kunnollinen paikka juomiseen, risteilyyn ja leikkimiseen. Kuten kaikkialla, kytkentärintamalla on hittiä ja miss -elementtiä - mutta olen ehdottomasti nauttinut täällä enemmän iltoja kuin iltoja, joissa minulla ei ole ollut toimintaa! Pidän erityisesti siitä, että siellä on yleensä hyvä tunnelma. Se näyttää houkuttelevan hyvän yhdistelmän ikä- ja tyyppejä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettei se ole tervetullut. En muista koskaan saaneeni hässäkkää tai aggroa muilta pelaajilta ja olen jopa aloittanut muutaman keskustelun baarissa pitäessäni tauon risteilyltä. Baarihinnat ovat hyvät ja palvelu nopeaa ja ystävällistä. Lisäksi ilmainen sisäänpääsy alkuiltaan asti on bonus. Uskon, että heidän on käytettävä jäsenjärjestelmää valtuuston lisenssivaatimusten vuoksi - mutta rekisteröityminen on nopeaa, ilmaista ja helppoa, joten älä anna sen lannistaa sinua, vaikka olisit vain kertaluonteisella vierailulla.
A
Anon

7-Dec-2018

Vältä!

Käynyt täällä vuosia. Eräänä iltana minulta kysyttiin, olenko jäsen, ja minua pyydettiin näyttämään henkilöllisyystodistus. Minulla ei ole henkilötodistusta, ja he sanoivat, että sinun on oltava jäsen päästäksesi sinne. Olen käynyt täällä vuosia, ei ole koskaan ollut ongelmia. Selitin, että olen käynyt siellä vuosia, ja olin jopa ystäväni kanssa, jonka kanssa olen ollut siellä useita kertoja. En suosittele paikkaa, jossa, jos anonymiteettiä/harkinnanvaraisuutta vaaditaan, sinun on näytettävä henkilöllisyystodistus, koska se poistaa tämän tyyppisen palkin koko pointin.
A
Alex

24-Sep-2018

Paras Midlandsissa

Nautimme Birminghamin ylpeydestä täynnä toimintaa ja mukavaa henkilökuntaa. Parempi kuin Manchester. Palataan nyt taas ja uuden vuoden juhliin.
R
Rob

19-Sep-2018

Ensimmäinen vierailuni

Nautin todella ensimmäisestä vierailustani, enkä ollut pettynyt, toiminta 10 minuutin sisällä tulee varmasti takaisin
J
Jason

5-May-2018

Iso-Britannian suurin SHITHOLE

Ei paljon sanottavaa, henkilökunta oli töykeää ... ei koskaan mene enää.
S
Shaun

15-Feb-2018

Paras homoklubi Birminghamissa

Tämä on klubi miehille, jotka pitävät miehistä, se on iso paikka muihin baareihin/klubeihin verrattuna ja se on täynnä tummia värejä ja voit rentoutua ja rentoutua tai mennä leikkimään. Nahkaa, kumia, ihovarusteita, pentuja, kaasunaamareita voit käyttää mitä haluat, ellei kyseessä ole teemailta. Jos sinulla on tiettyjä vaatteita/varusteita tai miehiä vaatteissa tai olet kiinnostunut vaikkapa BDSM:stä tai muusta vastaavasta, katsoisin Boltzin, olet iloinen, että teit niin.
K
Kris

13-Jan-2018

EU ei ole tervetullut

Saapui tänne ja kieltäytyi pääsystä, koska meillä oli kansalliset henkilökortit. Verkkosivusto sanoi selvästi, että nämä ovat hyväksyttäviä. Oven henkilökunta ei tiennyt tai välittänyt siitä, mitä verkkosivustolla lukee. Sanoivat tarkistavansa johtajalta, joka ei mukavasti ollut paikalla. Joten jos etsit ulkomaisia ​​poikia, et löydä heitä täältä. Huono tieto ja asenne nuorilla miehillä Puolasta.
A
Andy

20-Nov-2017

onneton

Olen ollut täällä useaan otteeseen menneisyydessä... valitettavasti minulla ei näytä koskaan käyvän onnea täällä jostain syystä. Olen viehättävä, mutta näytän olevan huono onneni tässä paikassa.....saan yrittää uudelleen tulevaisuudessa......kuka tietää.....minulla voi sitten käydä onnekas.....
R
Raymond

7-Jun-2021

Kokeile minua

Rakastan tavata ihmisiä Boltzissa. Ray homo.
E
Eden

20-Sep-2017

hotboy61

Fantastinen, parasta hauskaa koskaan pimeässä. Hyvät loistopaikat innokkaiden osallistujien kanssa. Ainoa ongelma, jota et voi koskaan sanoa, kuka tulee juhliin. Ei vihainen uudemmasta asettelusta. Ikävä vanhaa pimiötä. Myöhään voi tulla hieman röyhkeä, mutta henkilökunta yrittää yleensä pitää paikan siistinä, paljon liukastetta ja ilmaisia ​​kondomeja. Toivon, että härkätaisteluareena olisi avoinna useammin. Hyvä baari, halpa viina, hyvä henkilökunta, ole kohtelias. Ei tarvitse kiusaamista, henkilökunta on olemassa palvelemaan, ei hyväksikäyttöä varten.
J
Jason

31-Aug-2017

kuulostaa

Mukava henkilökunta, halvat juomat.
D
Doesnotmater

7-Nov-2016

Vältä tätä paikkaa

Melko likainen, tarvitsee siivousta, inhottavia wc-tiloja ja töykeää henkilökuntaa. Minua on moitittu siitä, etten sano kiitos, kun minulle annettiin vaatteeni takaisin dare2bare-juhlissa. Heidän olisi pitänyt kiittää minua siitä, että käytin rahani tällaisessa paikassa. Ei suositella MITÄÄN, varsinkin jos olet ulkomailta.
S
Shaun

15-Feb-2018

Birminghamin BDSM

Tämä on baari miehille... ei liekehtiville kuningattareille. Se on miesten baari, joka etsii miehiä... ehkä se, että se saa ihmiset mukaan fetissivaatteisiin ja mahdolliseen BDSM:ään... sinun on tutkittava
T
Tomas

16-Nov-2016

sudet

Hän ei ilmeisestikään varannut. KAIKKI yllä oleva ei pidä paikkaansa, lukuun ottamatta alakerran lattian tilaa, joka alkaa puhtaana, mutta klo 10 mennessä on erittäin likainen juomien ja laihdutuksen takia asiakkaan kengistä. Käyn kahdesti viikossa keskellä viikkoa teehetkellä ja siihen aikaan on puhdasta. Sisäänpääsy on ilmaista ennen vuotta 2030 ja jäsenyys on ilmaista. Juomat ovat erittäin halpoja verrattuna muihin paikallisiin baareihin, pubeihin ja erityisesti klubeihin. Paljon mielenkiintoisia kaikenikäisiä ja -taustaisia ​​ihmisiä ja henkilökunta on aina kohteliasta ja ystävällistä minua kohtaan. Mutta sitten olen kohtelias ja ystävällinen heitä kohtaan. Kannattaa olla mukava, ei narttu.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.