Kahvila Savoy

Kahvila Savoy

Yksi Wienin kauneimmista (ja gayteimmista) kahviloista.

Café Savoy

Sijainti-kuvake

Linke Wienzeile 36, Wien, Itävalta, 1060

Wienin gay-hotspot ja yksi kaupungin kauneimmista kahviloista. 18-luvun rakennuksessa sijaitseva Cafe Savoy tarjoilee erinomaista kahvia, juomia ja ruokaa tyylikkäässä ympäristössä hienoilla kalusteilla ja yksityiskohdilla.

Sunnuntaista 3 alkaen klo 2021-10 joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai Cafe Savoyssa järjestetään nyt Sunnuntaibrunssi, on suositeltavaa varata pöytä etukäteen, koska tämä tapahtuma on osoittautunut suosituksi.

Niin homoystävällinen kuin vain voi. Savoy sijaitsee Wienin gay-alueen sydämessä Linke Wienzeile -kadulla.

Arkisin: 10-00

Viikonloppu: 09-00

Lähin asema: U4: Kettenbrückengasse

Ominaisuudet:
bar
kahvila
Musiikki
hinta Kahvila Savoy
3
Yleisön ikäraja

Perustuu 13 ääntä

D
Duncan

5-Dec-2022

Kahvila Savoy

Kaunis sisustus, ilo katsella. Join pari juomaa, jotka olivat myös hienoja. Haluaisin palata uudelleen, kun olen kaupungissa. Ystävälliset ihmiset ja viileä paikka hengailla.
M
Michael

9-Dec-2019

Hyvä kokemus

Hyvä valikoima ruokia ja juomia. Monet pienet kaveriporukat nauttivat illasta, myös jotkut yksinäiset vain hiljaa lukemassa. Ystävällinen ja tehokas palvelu. Aito Wienin kahvilakokemus lähellä Naschmarktia, jonne pääsee helposti Kettenbrueckengassen metrolla. Erittäin suositeltavaa!
M
Marlon

14-Dec-2018

Kamala ilkeä henkilökunta

Se ei ole nimensä mukainen! Sisustus on paikoin hieman tahmeaa ja naarmuista ja siinä on ummehtunutta kosteuden hajua. Henkilökunta on kauheaa. Saapumishetkestä lähtien baarin takana oleva nainen oli ilkeä ja töykeä ilman syytä. Todella epämiellyttävä palvelu ja kauhea kokemus.
R
Ruben

9-Dec-2018

Epämiellyttävää ja töykeää palvelua.

Sisustus ja ruoka / olut ovat hyviä. Mutta palvelu on niin!! epämiellyttävä ja töykeä. En todellakaan tiedä miksi. Aivan alusta.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.