Klubikulttuuri huijaa

Klubikulttuuri huijaa

Paikka, jossa jokainen voi päästää irti esteistä

Club Culture Houze

Sijainti-kuvake

Goerlitzer Strasse 71, Berlin, Saksa, 10997

Klubikulttuuri huijaa
Tänään: Alasti seksi - Joka maanantai

Jos luulet nähneesi kaiken, Club Culture Houze voi muuttaa mieltäsi. Tämä surullisen kuuluisa paikka on hedonistinen leikkipaikka kaikille toiveillesi ja fantasiosillesi. Suihkutilat saatavilla.

Kaikki sukupuolet ovat tervetulleita tänne, mutta maanantait, torstait ja perjantait ovat teemailtoja vain homomiehille. Säännölliset teematapahtumat - katso lisätietoja verkkosivustolta. 

Lähin asema: U: Görlitzer Bahnhof

Ominaisuudet:
Vain aikuisille
bar
Risteily / fetissi
tanssi
Pimeä huone
Musiikki
Rentouttavat mökit
hinta Klubikulttuuri huijaa
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 90 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

E
Ezra

12-Sep-2019

Mikä hauska paikka

Kävin siellä viime maanantaina 9. syyskuuta 2019, koska on homoilta. Kun saavuin sinne, minun täytyy soittaa kelloa, ja sitten pian sen jälkeen pitkä saksalainen kaveri avasi oven. Hän kertoi minulle, että se on yksityinen klubi. Kerroin hänelle, että tiedän sen ja tiedän myös, että nyt on homoilta. Hän kertoi minulle, että se on myös alaston tapahtuma. Hän esitteli nimensä Norbertiksi ja toivotti minut tervetulleeksi pukeutumisalueelle sekä kertoi sisäänpääsymaksusta (joka käytetään juomasi maksamiseen) jne. Tässä paikassa oli noin 20 miestä ja muutama heistä. baari, jossa on eri-ikäisiä. Ainoana aasialaisena siellä ei kestänyt kauan, kun sain vieraiden huomion jo siellä. Minulla oli siellä niin hauskaa ja tulen ehdottomasti takaisin tähän paikkaan, kun olen Berliinissä. Leikkihuoneessa on lajikkeita ja käytös on erittäin ystävällistä. Kaverit, jotka saapuivat sinä iltana, olivat myös kuumia ja mukavia. He aloittivat aikaisin klo 7 keskiyöhön asti. Joten älä tule liian myöhään.
M
Marc

10-Sep-2019

Aito

Ei oikea paikka, jos etsit jotain trendikästä, mutta jos pidät aidoista ihmisistä ja tilanteista, Club Culture Houze on ehdottomasti sinua varten. Upea ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta. Tunsin oloni erittäin tervetulleeksi sinne.
J
Joao Carlos

11-Jun-2019

Ei ollenkaan hyvä

Yksi pahimmista paikoista, joissa olen koskaan ollut maailmassa! Koko paikka haisee pedikille. Harvat kaverit ja siellä olevat vain jäivät tupakointihuoneeseen... kauheaa.
V
Victor

26-Dec-2018

Kiva paikka

Kävin siellä jouluaattona 24. joulukuuta 2018. Rakastin paikkaa ja aion järjestää siellä afrikkalaisen yötapahtuman.
r
richard

8-Sep-2017

ei paljon ihmisiä mutta......

Itse asiassa siellä oli vain 4 muuta ihmistä tänä iltana (torstaina), mutta kuinka tervetulleeksi tunsin itseni. Illan emäntä (kutsun häntä M:ksi) ei olisi voinut olla ystävällisempi ja vieraanvaraisempi. OK, se oli pettymys, että asiakkaita oli niin vähän, mutta tunnelma ja sijainti enemmän kuin korvasivat sen. Suosittelisin paikkaa ja palaan varmasti ja toivon, että M on siellä uudelleen. Nautin joka hetkestä. Täydet pisteet siitä ja M.:stä (luulen olevani rakastunut!!). Toivon, että olisin lesbo (ensimmäistä kertaa!).
A
A

11-Mar-2017

Viihtyisä mutta kiireinen

Suosikkipaikkani juoda kiimainen juoma. Olen yllättynyt, että turistit eivät tunne tätä paikkaa. Henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Palvelu on erinomaista ja hinnat halpoja. Tilat ovat todella siistejä ja uusia. Pimiöitä ei ole, vain baari ja kaksi isoa leikkihuonetta, joissa on kantohihnat ja niin edelleen. Joten jokainen leikkii jokaisen kanssa, ja tämä tekee tästä paikasta hyvin erikoisen. Ei kilpailua, jokaista palvellaan jossain vaiheessa, varsinkin kun alkaa olla myöhässä ja kun jokainen on masentunut ^^ Paras paikka arkipäivisin ehdottomasti!

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.