Dalston Superstore

Dalston Superstore

Dalston Superstore

Sijainti-kuvake

117 Kingsland High Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, E8 2PB

Dalston Superstore
Huomenna: Kehon vaihto - Joka keskiviikko

Ei kauppa, vaan baari + kahvila + klubi, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän (ainakin tässä Lontoon osassa) ruokaa, juomaa, musiikkia, taidetta, kulttuuria ja juhlia!

Dalston on loistava paikka nauttia brunssi, hampurilaiset, salaatit ja kakut. Myöhemmin illalla kellarista tulee juhlaalue, jossa yleisöä viihdyttävät parhaat nousevat DJ:t ja live-esit.

Arkipäivä: 4–12 maanantaista tiistaihin. 4–2.30 keskiviikosta torstaihin. 12 - 3 perjantaina

Viikonloppu: 12 - 3 lauantai. Sunnuntaina klo 12-2.30

Lähin asema: Dalston Junction Station (East London Line)

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Ilmainen Wi-Fi
Elävää musiikkia
Musiikki
ravintola
hinta Dalston Superstore
4.4
Yleisön ikäraja

Perustuu 7 ääntä

D
Darren

16-Jun-2018

Hauska diskobrunssi

Oli hauskaa Disco Brunchissa lauantaina. He antoivat meille huopavinkkejä, värikyniä ja paperia, jotta voimme piirtää kuin lapset samalla kun juotiin proseccoa ja kuunneltiin TUNESia!
J
John

24-Oct-2015

pettymys

Tulin Dalton Superstoreen illalla 23. lokakuuta 2015 klo 2100-1300. Löysin paikan olevan täynnä enimmäkseen trendikkäitä heteroihmisiä, vaikea edes ajatella, että paikka olisi aidosti homo, mutta ehkä "homoystävällinen". Ikärajat olivat selvästi alle XNUMX-vuotiaita ja ruokaa kielletty: keittiö suljettu, vain pakatut perunalastut. Viisikymppisenä anglosaksilaisena miehenä, joka oleskeli paikkakunnalla muutaman päivän, mutta halusin tukea paikallisia, tunsin itseni hylätyksi, epämukavaksi ja poistuneeksi, enkä suosittelisi sitä kenellekään homobaarina tai pubiksi. Vietin illan Lontoossa.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.