G-A-Y Lontoon baari

G-A-Y bar

..

G-A-Y Bar

Sijainti-kuvake

30 Old Compton Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1D 4UR

G-A-Y Lontoon baari

Osa homo-Lontoon kangasta ja pakollinen vierailu kaikille, jotka haluavat päästä Lontoon turistipolulle. G-A-Y Bar on paikka hauskanpitoa rakastavalle nuorelle yleisölle useimpina iltoina viikossa, ja se sijaitsee Sohon sydämessä.

Tilassa on 3 kerrosta. Yläkerta voi olla paljon suositumpi kuin pohjakerros viikolla, koska siinä on pieni ulkoterassi (yleensä täynnä tupakoitsijoita). Kellari on hieman tyylikkäämpi.

Pakattu viikonloppuna. Kaikki ovat hämmentyneitä matkalla sisään.

Arkisin: 12 - 12

Viikonloppu: 12-12

Lähin asema: Tottenham Court Road

Ominaisuudet:
bar
tanssi
Musiikki
hinta G-A-Y bar
2.7
Yleisön ikäraja

Perustuu 55 ääntä

2019 Yleisöpalkinnot
2019 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

2020 Yleisöpalkinnot
2020 Yleisöpalkinnot

3 Tähtien Voittaja

S
S S

2-Nov-2023

Kiellettiin pääsy, koska emme olleet vakituisia eli homoja

Mieheni ja minä olimme Lontoossa vuosipäivänämme. Olemme heteroita, mutta meillä on paljon homoystäviä ja vietämme paljon aikaa homobaareissa. Meidät merkitsi yksi promoottori, joka ohjasi meidät G-A-Y sitten meiltä evättiin pääsy, koska emme olleet vakituisia eli homoja. Olin täysin inhottava siitä, että minua syrjittiin, koska en ollut homo. Häpeä!
R
Rob

28-Jul-2019

OK Youngille

Tämä paikka on mitä se on. En sääli nuorille homopojille paikkaa tanssia ja esitellä, mutta he kaikki näyttävät yrittävän homoseksuoida toisiaan. Olen tavallaan homompi kuin sinä. Kaikesta tästä huolimatta, jos olet 18-vuotias ja haluat tavata monia muita 18-vuotiaita, tämä on paikka vierailla. Se, kuinka usein palaat, vaikuttaa siihen, koskeeko seksuaalinen suuntautumisesi sinua vai elämänkilpailua kilpaillaksesi ihmisten kanssa, jotka eivät todellakaan ymmärrä, miksi he ovat homoja, ja toivovat sinun ymmärtävän itseäsi vielä vähemmän. Kävin kerran, nautin pantomiimista, ei palannut.
S
Steve

19-Jul-2015

Nuorempi joukko

Ehdottomasti suosittu valinta nuorempien leiriläisten keskuudessa - sanottuaan se oli vilkkain baari, jossa kävimme keskiviikkona (heinäkuun puolivälissä 2015). Pohjakerros oli melkein autio, kun kävelimme sisään (noin klo 8). Mutta yläkerran baarissa oli väkeä ja ulkotila täynnä. Älä odota minkäänlaista merkityksellistä keskustelua - musiikki on vain liian kovaa. Ensikertalajien vinkki - wc:t ovat 2. kerroksessa ja kellarissa.
P
Peter

29-Apr-2015

Homobaari

Taskuvarkaat ja laukkuvarkaat. Istuimet, mitä he ovat, on huono ilman mukavuutta. Omistaja ei välitä asiakkaistaan ​​eikä ole käyttänyt rahaa tapahtumapaikkaansa sen jälkeen, kun hän avasi sen yli 10 vuotta sitten!
J
James

17-Mar-2014

Kivat vibat.

Mukava, rento meininki. Upeaa musiikkia, halpoja juomia ja paljon söpöjä, kuumia kavereita, joita pitää silmällä - G-A-Y on hyvä paikka aloittaa ilta Sohossa. Yläkerrassa on rennompaa kuin alakerrassa, joka on melko pimeä ja synkkä. Viikonloppuhinnat ovat kalliita, joten mene arkisin.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.