Malabarin asema

Malabarin asema

Malabar Station

Sijainti-kuvake

10 rue Bonaparte, Kiva, Ranska, 63000

Malabarin asema
Tänään: Rintahiusjuhlat - Joka maanantai
Huomenna: Dark Party - Joka tiistai
Suosittu homoristeilybaari ja kohtauspaikka Nizzassa. Malabar Station on kuin maanalainen juna-aseman vankityrmä, jossa on baarialue, pimeät huoneet, hyttejä ja leikkialue.

Baarissa järjestetään säännöllisesti homoaiheisia tapahtumia, kuten alusvaatejuhlia. Avoinna joka ilta klo 2 asti.

Arkisin: 18-00

Viikonloppu: 18-00

Ominaisuudet:
bar
Risteily / fetissi
Pimeä huone
Sokkelo
hinta Malabarin asema
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 48 ääntä

C
Campbell

29-Sep-2019

Campbell

En vain ymmärrä huonoja arvosteluja täällä. Olen käynyt Nizzassa kahdesti viime vuosina ja mielestäni Malabar on loistava. Koko henkilökunta on ystävällistä, MUKAAN LUKIEN OVIMAN, ja kyllä, kuten useimmissa tällaisissa baareissa maksat sisäänpääsymaksun, mutta se on vain tilaamani ginin ja tonikin hinta. Muut asiakkaat ovat yleensä hauskoja, kaikenikäisiä ja monia kansallisuuksia. Se on risteilybaari - rentoudu ja nauti siitä.
M
Mac

15-Apr-2019

Ystävällinen baari

Vieraillut monta kertaa - huomasin, että henkilökunta oli todella ystävällinen ja halukas kompensoimaan erittäin huonon ranskan kielen. Olin yksin, mutta sain lämpimän vastaanoton muilta vierailta… baarissa ja pimeässä huoneessa. Pääsymaksu sama kuin muissa risteilybaareissa Euroopassa.
K
Kit

22-Jul-2018

Välttää

Vältä tätä paikkaa Hymyilevä henkilökunta ja omistajat, mutta lähtiessäsi ovenvartijaa olet seurannut saadaksesi lisää rahaa.
J
James

6-May-2018

Epäystävällinen paikka asenteella

Kävin täällä vain kerran, mutta baarimikko tai muut asiakkaat eivät saaneet minua tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Baarimikon näkökulmasta tilasin paljon juomia, joten heidän ongelmansa oli, että kulutin rahani muissa paikoissa sen jälkeen. Myöskään risteilyalueet eivät ole hyvin suunniteltuja, joten älä tuhlaa aikaasi.
L
Lorenzo

4-Apr-2018

työnnetty ulos

Minua ei päästetty sisään ja ovimies työnsi minut ulos ovesta, koska hän ei pitänyt asenteestani. Niin hän sanoi. Olin rauhallinen ja kohtelias.
s
sven

15-Oct-2017

jäähdytetty

Kävin lauantai-iltana (14. lokakuuta 2017) noin klo 9 - ehkä vähän aikaisin, mutta siellä oli erittäin viileä ilmapiiri ja rentoa ihmisiä. Ystävällinen palvelu, seksikäs baarimikko ja reilut hinnat. Ei aavistustakaan, mitä tästä baarista tulee klo 10 jälkeen, kun se on enemmän sisätila. Menisi ehdottomasti uudestaan ​​juomaan. Alue on loistava kuin monet ravintolat samalla kadulla.
C
Chris

23-Aug-2017

Mistä sinä puhut?

Tämä baari oli hieno! Oli siellä tiistaina elokuussa, enkä odottanut paljon täällä olevien arvostelujen jälkeen. Mutta siellä ollessani minusta tuntui, että hukkasin aikaani muissa Nizzan korkealuokkaisissa risteilybaareissa. Ihmiset olivat erittäin ystävällisiä, heillä oli erillinen tupakointihuone ja baarimikot olivat mahtavia. Mistä ei pidä?
J
Jean-Michel

16-Feb-2017

Pettymys

J'allais au malabar depuis des années. Mais les patrons Marc et David on décidé de donner carte blanche à leur nouveau jeune serverur. Depuis il faut, en semaine, s'acquitter de 8€ entrée+vestiaire pour un coca light et un backroom fermé à 50% (pour limiter la corvée de ménage m'a-t-on expliqué) alors qu'elle est déjà minuscule à la base... Dommage. Je n'irai plus. Heureusement il ya le code et le 7 qui savent respekter leurs clients réguliers. D'Autant que le 7 a la plus grande backroom Nizzassa.
a
alex

6-Jun-2016

huijaus... TÄYDELLINEN VITSI...

Tämä paikka on vitsi heidän juomiensa hinnoilla. Juomalistalla oli yksi hinta, mutta kun he saivat kokonaislaskun, he tekivät oman hintansa.. Tilasivat 3 splitteriä, (1 mainostettiin 8.50 eurolla), he laskuttivat meille 36 euroa 3.. valitti sitten antoi meille huonon tekosyyn, että kello oli yli 10 ja juomien hinnat nousevat .. muista.. tilasimme juomamme klo 9.45. HUOM malabarin hallinnassa... jos haluat olla nirso hinnaston kanssa, varmista, että ei-säännölliset asiakkaat ovat tietoisia tästä MAINOSTAmalla cocktaillistasi oikein.. ps. sisällä halpa ja tahmea - kuten risteilybaarilta odotetaan
C
CAMURRI

12-Jan-2015

VERGOGNOSI

Abbiamo avuto anche noi la stessa esperienza. Ho molti amici nizzardi che pagano al banco quello che bevono: es.1 birra noin 4 €. Da quest'anno invece hanno deciso che i turisti pagano un biglietto d'ingresso di 10 € per bere la stessa cose. Fanno schifo e il locale non merita questi soldi!
R
Rob

3-Sep-2014

epäystävällinen ja ylihinnoiteltu

Nautin tästä baarista vuonna 2013, mukavasta pienestä baarista, johon voi poiketa juomaan ja sitten siirtyä johonkin isompaan ja parempaan. Mutta vuonna 2014 löysin ovesta kyltin, jossa luki: 10 euroa kulutuksen kanssa. Soitin ovikelloa ja ilkeä ovimies/baarimikko, asenteellinen lihasmary ilmoitti, että sisäänpääsy oli 10 euroa ja lipulla saat yhden juoman. Eli käytännössä 10 euroa yhdestä juomasta. Ja heidän tarjoamansa alkoholijuomat ovat erittäin huonolaatuisia. Kun kerroin hänelle, että tämä oli liikaa ja en halunnut mennä sisään, hän murisi minulle, että olen halpa. Mutta menin pois ja pysyin aseissani, minua ei kiusata hyväksikäytetyksi. Baari on liian pieni perustelemaan tätä hintaa koksille tai oluelle tai lasille viiniä. Eli yksi asiakas menetettiin lisää. Jatka tyhmää politiikkaasi, Malabar, toivottavasti se ajaa yrityksesi maahan.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.