Paris Gym - SULJETTU

Paris Gym - SULJETTU

Paris Gym - CLOSED

Sijainti-kuvake

73 Goding Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, SE11 5AW

Paris Gym - SULJETTU
Palveltuaan uskollisesti homoyhteisöä 20 vuoden ajan, Paris Gym on sulkenut ovensa kesäkuun 2015 lopussa. Sen Vauxhall-rautatieaseman kaari on ottanut kehittäjät haltuunsa.

Vuonna 1995 avattu Paris Gym toimi alun perin (Lontoon ainoana) yksinomaan homokuntosalina. Viime vuosina homojen tilanne Lontoossa on parantunut dramaattisesti, joten Pariisi luopui "vain homoja" koskevasta politiikasta ja on nyt "vain miesten" kuntosali. Suurin osa sen asiakkaista on kuitenkin homoja, jotka ottavat treenaamisen erittäin vakavasti.

Pariisin kuntosali on yli 8,000 74 ft², täysin ilmastoitu, ja siinä on 21 painoharjoittelulaitetta, 60 kardiolaitetta, massiivinen vapaapainoalue, jossa käsipainot jopa XNUMX kg. Siellä on myös pieni sauna, solarium ja hierontahuone. Kahvilabaarissa myydään proteiinipirtelöitä ja juomia.

Päivä- ja viikkohinnat ovat saatavilla turisteille.
Ominaisuudet:
Kunto
Internet-yhteys
Viestikenttä
Sauna
Kauppa
hinta Paris Gym - SULJETTU
3.3
Yleisön ikäraja

Perustuu 6 ääntä

D
Dave

27-Dec-2014

Järkyttynyt ystävällisyydestä

Matkustin Lontooseen jouluksi ja ajattelin pitää tauon kaupoista ja ruohosta kuntosalille. VAU!!! Ystävällinen henkilökunta ja muut kaverit kuntosalilla niin tervetulleita myös. Minulla oli varauksia "homo"-kuntosalille. mutta tiedätkö mitä.....tämä kuntosali on vain loistava erittäin ystävällinen kuntosali. Ei selvää "homollisuutta", jos tiedät mitä tarkoitan. Ei risteilyjä, mikä on hienoa. Siinä on paras välinevalikoima, jonka olen nähnyt LA:n ulkopuolella - hardcore kehonrakennuslaitteet pehmeässä ympäristössä - melko ainutlaatuinen. Tätä paikkaa johtavat kaverit tietävät mitä tekevät. Ja ne antavat jäsenille mahdollisuuden tuoda koiria ja niille on erityinen alue ketjulla seinällä - hämmästyttävää.

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.