Scandinavian Leather Men (SLM) Kööpenhamina

Scandinavian Leather Men (SLM) Kööpenhamina

Yksi Euroopan suurimmista homofetissi- ja SM-klubeista.

Scandinavian Leather Men (SLM) Copenhagen

Sijainti-kuvake

Lavendelstræde 17, Kööpenhamina, Tanska, 1462

Scandinavian Leather Men (SLM) Kööpenhamina
Yksi Euroopan suurimmista homoseksuaali- ja fetissikerhoista. SLM Copenhagen on toiminut yli 40 vuotta! Siinä on kaksi baaria, suuri leikkialue, märkähuone ja pimeä huone.

Tämä klubi isännöi teemailtoja pukeutumiskoodeilla, kuten nahka, kumi, univormu, armeija, urheiluvaatteet, denim ja rakentaminen. Kiinnitä huomiota jalkineiden vaatimuksiin tai odota, että sinut evätään.

Avoinna perjantaisin ja lauantaisin (joskus torstaisin ja sunnuntaisin). Tarkista verkkosivuilta tiedot ajankohtaisista tapahtumista. Sinun on hankittava jäsenyys päästäksesi sisään (ostettavissa).

Viikonloppu: klo 9-1 perjantaina. Lauantaina klo 10-2

Ominaisuudet:
Risteily / fetissi
Pimeä huone
hinta Scandinavian Leather Men (SLM) Kööpenhamina
3.5
Yleisön ikäraja

Perustuu 71 ääntä

2017 Yleisöpalkinnot
2017 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

2018 Yleisöpalkinnot
2018 Yleisöpalkinnot

4 Tähtien Voittaja

J
Jafet X

7-Oct-2023

Tarkista niiden verkkosivuilla

Loistava paikka kaikenlaisille kinkkuille. Jos sinulla on oikea asenne ja asu, sinulla on hauskaa. Ihmiset 20-60-luvun lopulla (itse 40-vuotias meksikolainen). Ulkomaalaisille, jotka eivät ole valmiita maksamaan jäsenyydestään enemmän, neuvoni on käydä perjantaina tässä paikassa, josta voit ostaa jäsenyyden vain perjantaisin. Se on halvempi kuin muut vaihtoehdot. Minun neuvoni on tarkistaa aina se nettisivu, jossa on kaikki tiedot jäsenyydestä, kustannuksista, pukukoodista ja tapahtumakalenterista. Et tule katumaan, jos suunnittelet vierailusi.
V
Victor

27-Aug-2021

Ei paljon vaihtelua

Merkitty "yhdeksi Euroopan suurimmista homo- ja fetissiklubeista". Jos itse asiassa se on keskikokoinen Berliinin/Saksan standardien mukaan. Yläkerrassa on baari, wc ja tupakointitila ja alakerrassa pimiö baarilla. Oli kiirettä, toimintaa oli paljon. 90% ihmisistä on noin 45-65-vuotiaita. Harva alle 30-vuotiaita tai hyväkuntoisia ihmisiä. Kutsuisin sitä "isäklubiksi". Joten monimuotoisuus on se, minkä parissa tämä klubi voisi työskennellä.
J
Jan

19-Jan-2019

Mahtava henkilökunta

Rehellisesti sanottuna henkilökunta tekee tästä paikasta niin paljon paremman muihin verrattuna. Suosittelisin menemään noin 11:een, kun asiat lämpenevät. Ikähaarukka aina todella nuorista twinksistä johonkin vanhaan, noin 60+-vuotiaaseen.
K
Kai

19-Sep-2018

satamalaituri

Aloitetaan erittäin ystävällisestä henkilökunnasta - ovella hän käytti aikaa selittääkseen kaiken minulle ja teki sen todella selväksi - Paikka itsessään on kunnossa, et voi ehdottomasti verrata sitä Berliinin laboratorioon, mutta silti se on mukava paikka, jossa voit voi pitää hauskaa ja juoda. Olin siellä viime perjantaina klo 11. Yleisö on monipuolinen ja kiireistyy ajan myötä.
L
Lex

30-Jan-2018

VIILE paikka.. vau

Viileä paikka.. yksi Euroopan parhaista fetissikerhoista. Olen myös ollut. PALJON toimintaa ja erittäin kiireinen. .. voin vain xxxx aloittaa aikaisin, ja se oli yllätys. älä ole myöhemmin kuin klo 11

Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.