SPLASH Soho

  SPLASH Soho

  SPLASH Soho

  Sijainti-kuvake

  19 Brewer Street, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta, W1F 0RJ

  SPLASH Soho
  SPLASH on tunnettu kampaamo ja solarium. Soho-konttori sijaitsee Lontoon kaupunginosan sydämessä ja tarjoaa hiustenleikkauksia 7 päivänä viikossa.

  Stylistit näyttävät vain tietävän, miltä näyttää homomiehet haluavat. Myös edulliset hinnat. Varaa rusketus-, hieronta- ja kylpyläpalvelut etukäteen.

  Arkisin: klo 9-9

  Viikonloppu: klo 10-8

  Ominaisuudet:
  Viestikenttä
  show
  hinta SPLASH Soho
  3.4
  Yleisön ikäraja

  Perustuu 22 ääntä

  A
  A Art

  Su 02. kesäkuuta 2024

  Soho Sanctuary hiuksille, kauneudelle ja pronssialle.

  Sohon pyhäkkö hiuksille, kauneudelle ja pronssille. Viehättävällä Sohon sivukadulla osoitteessa 19 Brewer Street sijaitseva Splash Soho on todellinen keidas lontoolaisille, jotka etsivät asiantuntevaa hiusmuotoilua, hemmottelevia kauneushoitoja ja auringon säteilemää hehkua ympäri vuoden. Siitä hetkestä lähtien, kun astut ovesta sisään, sinut verhoaa kutsuva, rento tunnelma, joka helpottaa sinua välittömästi. Hiusten asiantuntijat Etsitpä sitten tuoretta leikkausta, uutta eloisaa väriä tai eleganttia uppoa, Splash Sohon lahjakas kampaajatiimi auttaa sinua. Tarkkana yksityiskohtia ja uusimpia tekniikoita, ne muuttavat housujasi näyttäväksi, juuri sinulle räätälöityksi lookiksi. Stylistit todella kuuntelevat ja tarjoavat ehdotuksia ja tuovat näkemyksesi eloon. Hemmottelevat kauneushoidot Splash Sohon kauneusmenu on kuin kylpylän ystävän unelma. Hemmottele itseäsi virkistävällä kasvohoidolla, hieronnalla tai hemmottele itseäsi ylellisellä CND-sellakka-mani-pedillä. Taitavat kauneusterapeutit käyttävät premium-tuotteita, ja niillä on lempeä mutta tehokas kosketus, mikä varmistaa, että olosi on virkistynyt ja säteilevä päästä varpaisiin. Ympärivuotinen hehku Sano hyvästit vaalealle talvi-iholle! Erinomaisen Soho-sijainnin, ystävällisen henkilökunnan ja erinomaisuuteen sitoutumisen ansiosta Splash Soho on kiireisten lontoolaisten suosikkikohde, joka etsii vähän hemmottelua ja oma-aikaa. Varaa aikasi jo tänään ja anna tämän piilotetun helmen vaikuttaa taikoihinsa!
  I
  Igancio

  Keskiviikkona 14

  Kiitos Spalsh

  Super siisti paikka hiustenleikkaukseen. Ilmaista samppanjaa ja hiustenleikkaus 8 puntaa. Tämän parempaa ei voi saada.

  Kommentit / Arvostelut ovat subjektiivisia mielipiteitä Travel Gay käyttäjille, ei Travel Gay.